Şimdi Ara

Twitter, kullanıcıları tacizden korumak için Güvenli Modu test ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitter, kullanıcıları tacizden korumak için Güvenli Modu test ediyor



    Mikroblog hizmeti Twitter, kullanıcıları rahatsız edici yorumlardan korumak için Çarşamba günü Güvenli Modu test etmeye başladı.



    Şirket "Güvenli Mod" (Safety Mode), hakaret veya nefret dolu sözler kullanan veya tekrarlayan; ayrıca istenmeyen yanıtlar gönderen hesapları yedi gün boyunca geçici olarak engelleyen bir özellik olarak tanımlıyor.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi Mi 11 Lite NE akıllı telefonun özellikleri ortaya çıktı



    Sosyal ağın algoritması, belirli bir hesabın bloke edilip edilmeyeceğine karar verirken, yalnızca şüpheli tweetlerin içeriğini değil, aynı zamanda Güvenli Modu etkinleştirmiş bir kullanıcının, diğer kullanıcılarla olan ilişkisini de dikkate alacak. Dolayısıyla da kullanıcının sık sık okuduğu veya etkileşimde bulunduğu hesaplar kara listeye alınmayacak.



    Twitter, kullanıcıları tacizden korumak için Güvenli Modu test ediyor



    Algoritma sizi rahatsız eden kullanıcıları tespit edecek



    Twitter, "Teknolojimiz, rahatsız edici veya sakıncalı olduğunu düşündüğü tweet yazarlarının hesabınızı geçici olarak takip edemeyeceğini, tweet'lerinizi göremeyeceğini veya size özel mesaj gönderemeyeceğini varsayar." açıklamasını yaptı. Ayrıca sistem bir hata yaparsa, herhangi bir kullanıcının otomatik olarak engellenmesi manuel olarak iptal edilebilecek.



    Şimdi yeni mod, küçük bir kullanıcı grubu üzerinde test ediliyor. Twitter bu kullanıcıları seçerken, uygulamadaki veya Twitter web sitesindeki dil ayarlarında İngilizce'yi seçmiş olanlara öncelik verdi. Testler tamamlanınca ise Güvenli Mod özelliği tüm kullanıcılara sunulacak.




    Kaynak:https://blog.twitter.com/en_us/topics/product/2021/introducing-safety-mode



  • Twitter akıl sağlığını korumak zordur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.