Şimdi Ara

Kalçam vücuduma göre büyük görünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam 1.65 boyundayım ve 64 kiloyum. Şort da giysem pantolon da giysem aynadan baktığımda kalçam vücudumdan daha çıkık görünüyor. Çok fazla bilgisayar başında oturuyorum ve günlük hayatta hareketli bi insan değilim. Sandalyeden koltuğa geçiyorum en fazla. Acaba kambur olduğumdan mı böyle yoksa kalçamda mı sorun var anlamadım. Ne yapmam lazım bilen birisi var mıdır ?




  • Dostum belirtisinin bu olduğu rahatsızlıklarda var ama aynı zamanda da kalçanın dışarda olması erkekler için istenilen birşeydirde   Herkes kalçam daha büyük olsun diye uğraşır. Yani bunu kafana takıyorsan ve neden olduğunu merak ediyorsan bir ortopediste danış. Belki de normal bir şeydir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MCA90

    Dostum belirtisinin bu olduğu rahatsızlıklarda var ama aynı zamanda da kalçanın dışarda olması erkekler için istenilen birşeydirde   Herkes kalçam daha büyük olsun diye uğraşır. Yani bunu kafana takıyorsan ve neden olduğunu merak ediyorsan bir ortopediste danış. Belki de normal bir şeydir.

    Sağol ama benimki şişman kalçası :/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYRISN -- 2 Eylül 2021; 21:47:29 >
  • Yinede doktor kesinliğinde konuşamazsak da söylediklerine göre doğal gibi duruyor. Bence kafaya takma. Her insanın genetiği farklıdır. Erkek için 65 kilo fazla olmasada sende muhtemelen kalçadan kilo almaya başlıyorsundur. Kadınsan zaten normal bir durum. O yüzden kafaya takılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum ama içini rahatlatmak için doktorada gidebilirsin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.