Şimdi Ara

Oyun tavsiyesi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şöyle 0'dan medeniyet kurmalı, bol keşifli ve kaynak arayışlı, diplomatik bir oyun tavsiyeniz var mı ? Total war gibi bi ülke seçip tarihi olarak oynamaktansa civilization gibi tavsiyeler istiyorum. Yarım saat falan değil de şöyle uzun uzun oynayabilsem, o gelişimi hissedebilsem çok iyi olur.




  • Hocam zamanında Sins of a Solar Empire oynamaya çalışmıştım, beni aşmıştı ama diplomatik ilişkiler falan vardı. Bir göz atın, en azından incelemelerine bakın isterseniz.


    Rise of Nations oynamıştım, biraz istediğinizin dışında zannedersem ama kaynak arayışı, gelişme (Taş çağından nükleer çağa kadar) hissiyatı güzeldi ama sanırım aradığınız bu değil.


    Belki Hearts of Iron, Europa Universalis tarzı oyunlar ilginizi çekebilir.


    Gelişimi hissetme konusunda mobil oyunlara da göz atabilirsiniz. Ben farklı bir türde oynuyorum (Raid: Shadow Legends) oyun F2P için biraz fazla "Grind" istiyor. Tam dediğiniz kaynak arayışı olayı ama bir aşama geçildikten sonra verdiği tatmin ve gelişme hissi gerçekten güzel. Belki bu tarz bir strateji oyununu mobilde bulabilirsiniz.


    Strateji oyunları biraz ilgi alanımın dışında kalıyor maalesef. Daha çok yardımcı olmak isterdim.

  • Mount and blade

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • goodorevil kullanıcısına yanıt

    Eu ve hoi serileri "al baba bunlar şehir onları geliştir" tarzında. Ben bomboş toprakları diğer bot veya insanlarla fethedip kendi kültürümü yayarak teknolojimi de geliştirmek istiyorum. Civilization serisi bana çok uygun işte ama o da baydi artik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dawn of man. Bi bakın dilerseniz. Diplomasi yok sanırım. Ama taş devrinden metal çağına güzel bi gelişmesi var. Ayrıca görselliği de tatmin edici.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eu4 e benzeyen "age of history 2" var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam Civilization diyecektim yazmışsınız zaten. Multiplayer oynuyor musunuz? Beşinci oyun için haftada bir oyun düzenliyoruz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.