Şimdi Ara

Neo Berlin 2087 | PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Neo Berlin 2087 | PS5 | ANA KONU


    Neo Berlin 2087 | PS5 | ANA KONU



    Neo Berlin 2087: Teknolojik ilerlemeler ve siberleşme, toplumu iki sınıflı bir sisteme ayırdı; burada zenginler şehri yönetirken, fakirler gecekondularda ve yeni Berlin şehir surlarının dışındaki ölümcül çorak arazide hayatta kalmak için savaşıyor. Adalet, dostluk, aşk, suçluluk, fedakarlık ve ihanet hakkında duygusal bir siberpunk yolculuğuna çıkın.


    Bir dedektif olarak, başkalarının yapamayacağı şekilde gerçeği ortaya çıkarabilirsiniz. İnsan davranışını anlama ve vakaları çözmek için ipuçları bulma konusunda eşsiz bir yeteneğiniz var. Şüphelilerin zihinlerine girerek değerli bilgileri çıkarabilirsiniz. Her duygu, düşünce ve hatıra, adaleti getirmek ve gizli sırları ortaya çıkarmak için yapbozun bir parçasını sağlar. Karmaşık sosyal ve politik manzaralarda gezinmenin zorluklarına rağmen, adalete olan bağlılığınız asla sarsılmaz. Bir müfettiş olma zorluğunu üstlenmeye ve şehirde adalete en çok ihtiyacı olanlara adalet getirmeye hazır mısınız?





    Temel Özellikler


    - Yürek burkan ahlaki ikilemler ve sürükleyici araştırmalardan oluşan duygusal bir ana hikaye.


    - 1. ve 3. şahıs kamera karışımı üzerine inşa edilmiş benzersiz oyun, tercih ettiğiniz oyun tarzı için karakterinizin yeteneklerini ve silahlarını özelleştirin, çok çeşitli nişancı, gizlilik ve rol yapma oyunu mekaniği arasından seçim yapın.


    - Son teknoloji Unreal® Engine 5 ile desteklenen nefes kesen görseller.


    - Cyberpunk klasiklerinden esinlenilmiştir.


    - Daha önce hiç görmediğiniz bir ortamı keşfedin: 2087 yılında Berlin, harap olmuş çevresinden devasa duvarlarla korunan, dışlanmışların toplandığı ve arızalı makinelerin arazide dolaştığı bir siberpunk metropolü.


    - Eşsiz gerçekçilik ve sürükleyicilik ile gerçekleştirilen, tehlikeli düşmanlarla dolu çorak araziyi keşfedin.


    - Yolsuzluk, eşitsizlik ve siberleşme ile boğuşan Berlin vatandaşlarıyla tanışın.


    - Heyecan verici dövüş dizilerinde reflekslerinizi test edin veya daha gizli bir yaklaşımla yüzleşmekten kaçının.





    Geliştirici : Elysium Game Studio


    Yayıncı : Elysium Game Studio


    Çıkış Tarihi : 2024.


    Website : https://www.elysiumgamestudio.com



    Duyuru Fragmanı ve Oynanış


    Neo Berlin 2087 | PS5 | ANA KONUPlayStationyoutube
    Get an early look at the prototype of Shadow of Conspiracy - Section 2, a cinematic third and first person action role-playing game developed by a small Indie team in Germany. In this deep, cinematic detective thriller, set in a dark, future version of Berlin in the year 2087, the players’ mind, body and soul will be put to the test as they deal with themes like guilt, love, friendship, sacrifice and betrayal. The narrative-driven cyberpunk game is being developed by Elysium Game Studio in Unreal Engine 5 and is coming to Playstation 5. Rated Mature
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DoGKQ_oAV5kk&q=EgQuLZpEGPqEx48GIhBIqJU3fVkPY1Wedm8sYg3_MgFy





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 20 Ağustos 2023; 16:34:25 >







  • Özellikler :

    • Unreal® Engine 5'in erken benimsenmesi sayesinde gerçek bir Yeni Nesil deneyimi.
    • Metahuman'ın uygulanması, fotogerçekçi karakterlere izin verir.
    • Bu yepyeni IP için ilham kaynağı Blade Runner ve Ghost in the Shell (1995) gibi filmlerin yanı sıra The Last of Us ve Metal Gear Solid serisi gibi oyunlarda bulunabilir.
    • Daha önce hiç görmediğiniz bir ortamı keşfedin: 2087 yılında Berlin, dışlanmışların toplandığı ve arızalı makinelerin ülkede dolaştığı harap olmuş açık dünya çevresinden devasa duvarlarla korunan bir siberpunk metropolü.
    • Yolsuzluk, eşitsizlik ve siberleşme ile boğuşan Berlin vatandaşlarıyla tanışın.
    • Duygusal bir ana hikaye ve sürükleyici yan görevler, yürek burkucu ahlaki ikilemler ve heyecan verici soruşturmalardan oluşan saatlerce süren ekstra içerik.
    • Heyecan verici dövüş sahnelerinde reflekslerinizi, zorlu bulmacalarda zekanızı test edin.
    • Karakterinizin yeteneklerini ve silahlarını tercih ettiğiniz oyun tarzına göre özelleştirin, çok çeşitli nişancı, gizli ve rol yapma oyun mekaniği arasından seçim yapın.
    • Hikayeyi düşmanın bakış açısından yeniden yaşayın.




  • Konsept Görüntüler :


    Neo Berlin 2087 | PS5 | ANA KONU
    Neo Berlin 2087 | PS5 | ANA KONU
  • Çeviridir :


    Öykü:

    Her şey vahim bir gecede başlıyor: Tüm polis teşkilatı şeflerinin vahşice öldürülmesinin ardından Berlin halkı kargaşa içinde. 

    Şehirdeki en iyi polis memurlarından biri ve oyunun ana karakteri olan Nolan'a, polis şefinin kızını bulma ve koruma görevi verildi - babasının ölümünün gizeminin potansiyel anahtarı.

    Çok yönlü bir cephanelik, özel yetenekler ve teknoloji ile donatılmış Nolan, Natalie'yi olabildiğince çabuk bulmak için bir arayışa çıkıyor. Doğru yolu seçmelidir, çünkü ona yaklaştıkça geniş kapsamlı bir komplo daha da açılır.

    Kendi hayatını ve geleceğini belirleyen modern bir kadın olan Natalie'yi bulduğunda, ikisi arasında aşk, korku ve belirsizlik üzerine kurulu duygusal bir bağ gelişir. 

    İlk oyundan sonra hikayeyi düşman olarak yeniden yaşama seçeneği de dahil olmak üzere çoklu ekstra modlar - arsa ve ortamın yeni ayrıntılarını ortaya çıkarır. 

    Bu benzersiz özellik, tekrar oynatma değerini büyük ölçüde artırır ve ana hikayeyi yeni bir perspektiften gösterir.

    Oyun boyunca, görevler çeşitli şekillerde çözülebilir - bazıları oyunun daha sonraki bölümlerini bile etkileyebilir. Farklı yeteneklerin yanı sıra yükseltmeleri ve zengin karakter gelişimi, çeşitli bir oyun deneyimi sağlar ve oyuncuya tam bir özgürlük verir.

    Oyuncu her zaman bir alana agresif veya fark edilmeden girme ya da belirli bilgileri şu yollarla elde etme seçeneğine sahiptir. 

    teknik araçlar. 

    Oyuncu özgürlüğü o kadar genişler ki, tek bir düşmanı ortadan kaldırmaya gerek kalmadan oyunu bitirmek bile mümkün.

    Bütün bunlar, Shadow of Conspiracy - Chapter 2'nin harika bir tekrar değerine sahip olduğu anlamına gelir ve ilk oyundan sonra oyunu düşmanın bakış açısından da oynayabilmeniz ve böylece onun motivasyonlarını ve eylemlerini tamamen farklı bir açıdan deneyimleyip anlayabilmeniz gerçeğiyle daha da güçlenmiştir. perspektif.

    Oyuncu, uzun süredir kayıp ve unutulmuş bir Berlin-Brandenburg'u anlatan birçok kalıntı, ipucu veya belge bulur. Bugünkü Berlin'in 12 semti 24 parçaya bölünmüştür, Kreuzberg, Mitte veya Prenzlauer Berg gibi çeşitli isimleri basit sayılara indirgenmiştir: Bölüm 1, Bölüm 2, vb.

    Bir zamanlar çorak arazide mahsur kalan dışlanmışların aksine, yalnızca Nolan gibi seçilmiş özel kuvvetlerin geri dönmesine izin veren bir duvarla dış dünyadan (sözde çorak bölge) kapatılmış olan arka plan tarihi ve Berlin Şehri hakkında daha fazla bilgi edinirsiniz. duvarı geçerler.

    Çorak arazi sadece dışlanmışlara değil, aynı zamanda programlamalarındaki arızalar nedeniyle kendi yaşamlarını geliştiren ve arazide düzensiz dolaşan kontrol edilemeyen makinelere de ev sahipliği yapıyor.

    Küçük bir ekosistem ve az miktarda içilebilir su dışında, çorak arazide neredeyse hiç yaşam kalmadı.

    Dışlananlar, kendilerinin inşa ettikleri ve Yeraltı gibi farklı gruplara ayrıldıkları daha küçük yerleşim yerlerinde veya mağaralarda yaşarlar. 

    Daha sonra, hızlı seyahatler, çorak arazideki kamplar arasında daha hızlı hareket etmeyi sağlar, ancak bu, kaynaklara mal olacaktır.

    Terk edilmiş yerleşimler hala gıda için iyi kaynaklar olabilirken, cephane ve siber parçalar çorak arazinin herhangi bir yerinde bulunabilir ve yükseltmeler için kullanılabilir. Makine düşmanlarının siber parçaları düşürme şansları daha yüksektir, ancak yenmeleri de daha zordur - özellikle geceleri daha fazla oldukları için, gündüzleri insan düşmanları daha yaygındır.





  • Neo Berlin 2087 | PS5 | ANA KONUGamesWirtschafttwitter
    “Der Bund @BMWK 🇩🇪 bezuschusst das Debüt des Berliner Studios @ElysiumGameSt mit 1,4 Mio. €: ein Action-RPG auf #UnrealEngine5-Basis für PS5, Xbox und PC. #exklusiv https://t.co/iUvd5zztfR”
    https://twitter.com/gameswirtschaft/status/1564931311281868800
  • Neo Berlin 2087 - Unreal Engine 5 Gameplay & Announcement Trailer | PS5 Games



    Neo Berlin 2087 | PS5 | ANA KONUPlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/concept/10008070/ Neo Berlin 2087: Technological advancements and cyberization have divided society into a two class system, where the rich are ruling over the city while the poor are fighting for survival inside the slums and in the deadly wasteland outside the new Berlin city walls. Dive into an emotional cyberpunk journey about justice, friendship, love, guilt, sacrifice and betrayal. As a detective, you can uncover the truth in ways others cannot. You have a unique ability to understand human behavior and find clues to solve cases. You can extract valuable information by hacking into the minds of suspects. Every emotion, thought, and memory provides a piece of the puzzle to bring justice and expose hidden secrets. Despite the challenges of navigating complex social and political landscapes, your commitment to justice never wavers. Are you ready to take on the challenge of being an investigator and bring justice to those who need it most in the city? #ps5 #ps5games May contain content inappropriate for children. Visit http://www.esrb.org for rating information.
    https://www.youtube.com/watch?v=EtRQSZYVYxg
  • İlginç görünüyor takip edelim bakalım.

  • Neo Berlin 2087 - Gamescom 2023 Story & Gameplay Trailer | PS5 Games



    Neo Berlin 2087 | PS5 | ANA KONUPlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/concept/10008070/ NEO BERLIN 2087 is a unique, Third- and First-Person Action Role-Playing Game; a deep, cinematic Detective Thriller that takes place in a dark future vision of Berlin. Solve a far-reaching conspiracy on an emotional Cyberpunk Journey about Justice, Friendship, Love, Guilt, Sacrifice and Betrayal. #ps5 #ps5games #gamescom2023 #gamescom May contain content inappropriate for children. Visit http://www.esrb.org for rating information.
    https://www.youtube.com/watch?v=vxTKjx3Y2Qo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.