Şimdi Ara

PES serisinin yeni oyunu eFootball'dan oynanış fragmanı geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PES serisinin yeni oyunu eFootball'dan oynanış fragmanı geldi



    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Konami Digital Entertainment'ın yaptığı popüler oyun serisi PES'in yeni oyunu eFootball'dan yeni oynanış fragmanı paylaşıldı.



    Ayrıca Bkz.Eskiden PES ismi ile tanınan eFootball'dan yeni oynanış detayları ve görseller paylaşıldı



    Oynaması ücretsiz ve Unreal Engine'de tamamen yeniden inşa edilen eFootball, önümüzdeki sonbahar tüm dünyada aynı anda yayınlanacak ve PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 ve Steam üzerinden oynanabilecek. Android ve iOS sürümleri de masaüstü ve konsol sürümlerinin hemen ardından gelecek.



    eFootball Oynanış Fragmanı





    Topa dokunuşu kontrol etme



    Oyuncular aynı gerçek futbolda olduğu gibi topa ilk dokunuştan depara kadar hem top sürme hızını hem de şutların sertliğini kontrol edebilecek. Ek olarak eFootball™, PlayStation®5'te futbolcu hareketlerinin farkını hissettirmek için kontrolcünün dokunsal geri bildirimini ve uyarlanabilir tetiklerini kullanacak*.



    *Bu özellik, lansmandan sonra bir güncelleme ile eklenecektir. Lütfen daha fazla bilgi için bekleyin.



    Defans oyuncusunu kandırma



    Oyunculara topu nasıl saklayacaklarını kontrol etme konusunda daha fazla özgürlük vererek neredeyse her oyunu karşılıklı bir akıl oyununa dönüştürdük*. Sezgisel komutlar aracılığıyla çok çeşitli top sürme ve vücut çalımı hareketleri kullanabileceksiniz. Bunlar bir araya geldiğinde, karşı karşıya kaldığınız pozisyonlar hem hücum hem de defans oyuncuları için heyecan verici bir deneyim sunacak.



    *Bu özellik, lansmandan sonra bir güncelleme ile eklenecektir. Lütfen daha fazla bilgi için bekleyin.



    Top çalma ve yeni fırsatlar yaratma



    Oyuncular, rakiplerinin şutlarını vücutlarını öne atarak veya vuruşu okuyup pası keserek bloke edebiliyorlar. Doğal olarak, rakibin kalesine yakın bir pozisyonda top çalarak mükemmel bir gol fırsatına sahip olabileceksiniz.









  • Yorumları çok merak ediyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buz pistini yeşil renge boyayarak futbol sahasına çevirmişler.
    İşte aradığımız inovasyon. İşte Konami!1!

  • Çok kötü değil mi bana mı öyle geldi?

  • Çok kötü çok. Oyuncuların hareketleri kütük gibi, sahada değil de sanki buz üzerinde kayıyorlarmış gibi yürüyorlar. Bedava diye illa ki deneyeceğiz yanlış anlaşılmasın ama ben şu haliyle hiç beğenmedim. Asıl Ufl denen oyunu merak ediyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacağınız işi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü durmuyor. Pes bana her zaman daha gerçekçi geliyor fifaya kıyasla.

    Adamlar grafik motorunu değiştiler. Zamanla oyun iyice oturur. Zaten ücretsiz olmasından belliydi oyunun zamanla gelişeceği.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bedava ve bizimkiler yine burun kıvırmış , bedava bulsa boş mezara girecek , bir çok insanın olduğu bir ülkede , bu kadar beyenmemezlik , yapılması ilgimi çekti doğrusu. Beyenmeyen 500 tl verip fifa almaya devam etsinler.

  • Saha zemini hiç gerçekçi değil veya üzerinde çalışmamışlar. Fifa15'ten beri yakın çekimlerde ara sahnelerde sahada çim olduğu gözükür. Aradan kaç yıl geçmiş hala 2d birbirinin tekrarı dikdörtgen dokular iğrenç duruyor.

  • Fifa bu sene de ezer geçer

  • Fifa asla almadım pes sever olarak. Lakin bu çimler ne rezillik resmen ya... Düzgün Bi oyuncu çizimi bir de aha yeşil saha çizimi onuda yapın yani 2 yıldır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yine ağır bir oyun olmuş gibi. fifa gibi tepkileri hızlı olmadığı müddetçe pes oynamam. fifa online 4 işimi görür.

  • Rezalet top fiziği, balon gibi süzülen futbol topu 20 yıldır düzeltemediler. futbolcuların çim ile uyumsuzluğuda cabası. Bedava olsa oynamam dediğimiz oyunlar olurya bu işte o

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.