Şimdi Ara

2K 144Hz AYPIES 1999 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • www.itopya.com
    Viewsonic 27" VX2758-2KP-MHD 144Hz 1ms 2xHDMI DP QHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
    https://www.itopya.com/viewsonic-27-vx2758-2kp-mhd-144hz-1ms-2xhdmi-dp-qhd-freesync-gaming-monitor



  • millete hep ölü pixelli monitörler satıp duruyor itopya. fiyat avantajına aldanmayın.değişimde ise kırk takla atarsınız. itopya konuları komple yasaklanmalı sıcak fırsatlarda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napervasız -- 26 Ağustos 2021; 18:28:20 >
  • 1.5 yıldır kullanıyordum bunu salı günü bir anda bozuldu monitör, dün servise yolladım ne olacak bakalım. bunu alıyorsanız yanında nb'nin monitör standlarından da alın, kendi ayağı ile ayar yapılmıyor sadece açısı değişiyor.

  • aynen hocam İtopyadan ürün aldıysan o ürün sana yapışmış artık,iadeymiş ölü piksellmiş unut.Hiç tavsiye etmiyorum bu mağazayı.

  • joystick, g-sync ve pivot yok hani kötülemek için demiyorum bilin.bir de 350cd parlaklık.bu paraya iş görür mü görür zaten 4 bin etmez bu alet orası traş.o kadar özellikli gigaları satamadılar 4 binlerden 2800'lere düştü bunun bir olayı da yok kvm 0.5ms cart curt gibi.yani ederi bu zaten yarıya düşmüş alayım durumu yok.3060 vs kart aldınız işlemciniz gariban kaldı.almanız gereken çözüm bu 2k ama şunların 24"'leri de olsa keşke.bende 24" 2k var 2017 sonunda almıştım AOC hala kullanıyorum.TN panel diye beğenmiyordum ama ayarını yapınca o da güzel oldu.24" 2k nano aypiyes bulsam alırım ayrı.27" asus da var ama çok büyük anca rekabetçi oyunlar oynanıyor cyberpunk falan oynasanız hebe hebe oluyorsunuz boyun jimnastiği yaptırıyor o yüzden 24" 2k nano aypies kıymetli bir şey ama yapmıyor dallamalar ya da bize gelmiyor.

  • Bu monitör de bariz ghosting problemi var dikkatli olmakta fayda var alıp video film vs izleyeceksen olabilir satıcının da itopya olması korkutuyor beklemeye devam diğer firmalar bakalım nasıl indirimler yapicak acelemiz yok balıklama atlamayın hemen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle forumda Itopya fırsatlarının paylaşılması yasaklanmalı. Fiyata aldandım, aldım. Monitör kusurlu çıktı. Rezilliğimizin bini bir para oldu. Daha da işimiz bitmedi. Lenovo'ya cihaz gidecek, DOA raporu vereceklermiş biz de o raporu İtopya'ya verip değişim isteyecekmişiz Aldığım ürünün faturasını bile 6. Günün sonunda gönderebildiler.

    Kesinlikle çekilecek çile değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Aldığım dell s2721dgf yi iade etmeye çalıştım beğenmedim ve ips glow var dedim cayma hakkımı kullanmak istiyorum dedim.Adamlar tabi iade kodu oluşturun gönderin bize dedi.Ben de dedim heralde kabul edecekler yoksa niye gönder desinler.Gönderdiğim gibi bana geri gönderdiler.Sebep ise kutusu açılmış ürünü iade almıyorlarmış servise gönderin diye.Ben adamlara kutuyu açtığımı da söyledim ona rağmen gönder dediler madem almayacaksın niye gönder diyorsun.Bu itopyadan uzak durun.Forumda onların adamları da çok ölümüne savunanlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sheva24

    Ben Aldığım dell s2721dgf yi iade etmeye çalıştım beğenmedim ve ips glow var dedim cayma hakkımı kullanmak istiyorum dedim.Adamlar tabi iade kodu oluşturun gönderin bize dedi.Ben de dedim heralde kabul edecekler yoksa niye gönder desinler.Gönderdiğim gibi bana geri gönderdiler.Sebep ise kutusu açılmış ürünü iade almıyorlarmış servise gönderin diye.Ben adamlara kutuyu açtığımı da söyledim ona rağmen gönder dediler madem almayacaksın niye gönder diyorsun.Bu itopyadan uzak durun.Forumda onların adamları da çok ölümüne savunanlar.

    ips glow cogu ips monitörde var sende cok fazla sanırım.

  • Ooo yoğunluk reyiz linki gelmiş yine. Gören de Türkiye’nin web trafiği bu siteye akıyor zannedecek. Ne salak adamlar bunlar arkadaş…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bende TN panel 24" FHD var. cyberpunk tarzı oyunlarda daha iyi görüntü için 27" qhd alayım diyordum. 24'e göre daha iyi olmaz mı gerçekten, vaz mı geçeyim bu sevdadan? :)

  • ugurbaba10 kullanıcısına yanıt
    Cok yok zaten,aman aman rahatsız etmiyor.Zaten iade almadılar kullanıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.