Şimdi Ara

Marvel's Midnight Suns {PC ANA KONU} {Çıktı/2022}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
3.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Steam Sayfası:

    https://store.steampowered.com/app/368260/Marvels_Midnight_Suns


    Epic Games Store Sayfası:

    https://store.epicgames.com/tr/p/marvels-midnight-suns


    Marvel's Midnight Suns {PC ANA KONU} {Çıktı/2022}


    Reveal Trailer - Gameplay



    Marvel's Midnight Suns {PC ANA KONU} {Çıktı/2022}IGNyoutube
    Earth's mightiest heroes unite with a brand new hero, The Hunter, to defeat the mother of demons, Lilith in a new tactics RPG in the Marvel universe from Firaxis Games. Marvel Midnight Suns releases in March 2022. Thanks for checking out gamescom 2021 on IGN. Be sure to visit IGN from August 25th through August 27th for the daily gamescom 2021 stream to check out shows like gamescom Opening Night Live, gamescom Awesome Indies, and gamescom Best of show. And for gamescom 2021 highlights, IGN will have them all. Throughout gamescom2021,  we’ll be dropping new gamescom announcements, gamescom reveals, and gamescom trailers you don’t want to miss. #IGN #gamescom2021
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DKmDurHU4EmI&q=EgQuLZpEGN3QnokGIhBzKUIiWZCOuNEAGIe-nItxMgFy
    Marvel's Midnight Suns {PC ANA KONU} {Çıktı/2022}IGNyoutube
    For a deeper look at the tactical RPG gameplay in Marvel's Midnight Suns, check out this six-minute narrated gameplay walkthrough. It shows off both the card-based combat gameplay as well as the relationship aspect of the story. Marvel's Midnight Suns is due out in March 2022 for PC, PlayStation platforms, Xbox platforms, and Nintendo Switch. #IGN #Marvel #MidnightSuns
    https://www.youtube.com/watch?v=VRieHP1b7Gs


    2K tarafından yayınlanan ve Firaxis Games tarafından yapılan Midnight Suns, XCOM benzeri bir oynanış yapısı ile bizleri karşılayacak. Zaten geliştirici firma olan Firaxis, XCOM serisinin de yapan stüdyo ve bu konuda da oldukça iyi bir iş çıkaracakları bekleniyor. Midnight Suns da ise siz Hunter olarak tamamıyla özelleştirilebilir bir karakteri yönetiyorsunuz ve Avengers dan X-Men'e kadar pek çok Marvel karakterini yöneterek Lilith'e karşı savaşıyorsunuz. Kendi gizemli üssünüz Abbey'i keşfederken pek çok Marvel karakteri ile de bağlar kurup gizli yeteneklerini açabileceksiniz.



    Marvel's Midnight Suns {PC ANA KONU} {Çıktı/2022}
    Marvel's Midnight Suns {PC ANA KONU} {Çıktı/2022}
    Marvel's Midnight Suns {PC ANA KONU} {Çıktı/2022}
    Marvel's Midnight Suns {PC ANA KONU} {Çıktı/2022}
    Marvel's Midnight Suns {PC ANA KONU} {Çıktı/2022}





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 5 Aralık 2022; 17:48:8 >



  • Oyunu birkaç gündür oynuyorum, çok beğendiğimi söyleyebilirim. Duyurduklarından beri takip ettiğim bir oyundu. Bu tip; Marvel Ultimate Alliance, X-Men Legends, Justice League Heroes gibi süper kahraman takımı idare ettiğiniz oyunları ve serileri seviyorum, Midnight Suns da böyle bir oyun olduğu için beklentiyle girdim. Firaxis yine güzel bir oyun çıkarmayı başarmış, sadece güzel de değil işin aslı ağzına kadar içerikle dolu bir oyun resmen. Oyundaki ana kahraman Hunter ile beraber 12 farklı kahraman bulunuyor fakat ben hikaye odaklı gitmediğim için şu ana kadar sadece 8 tane açmış durumdayım.


    Oyunun ismi ve hikayesi 90'larda ortaya çıkan Midnight Sons grubu ve bu grubun hikayesini anlatan çizgi romanlara dayanıyor. Orijinal hikayede Ghost Rider, Lilith'in dirilip şeytani evlatları Lilinler ile beraber büyük bir tehdit yaratacağı görüsünü görmesi üzerine bu takımı kuruyor. Oyunun hikayesinde ise Lilith, Hydra tarafından uyandırılıyor ve dünyayı işgal etmeye başlıyor. Bu işgal karşısında bir süre çaresiz kalan kahramanlar çözüm yolu aramayı deniyor hatta grubu ilk kuran Johnny Blaze'e yani Ghost Rider'a bile gidiyorlar fakat o yardımcı olmayı kabul etmiyor. Sonrasında Lilith ve Hydra Sanctum'a saldırı düzenliyor ve kahramanlar ile burada çarpışıyorlar. Çarpışma Lilith'in Sanctum'a teşrife ile sonlanıyor ve Lilith kahramanların aklını ele geçirip onları kendi tarafına çekmek istiyor. Bu durum Scarlet Witch tarafından önleniyor ve bu sırada oyundaki Midnight Suns grubunun üyeleri sizi kurtarmaya geliyor. Scarlet Witch hariç herkes kurtuluyor fakat o ve Sanctum Lilith tarafından ele geçiriliyor. Kurtulan kahramanlar bir zamanlar cadı avlarının gerçekleştiği Salem'de bir manastırda buluyor kendilerini, burası oyundaki adıyla Midnight Suns grubunun ana üssü. Kurtarılan kahramanlar ve Midnight Suns grubu Lilith'in işgaline karşı somut olarak bir şeyler yapmak istiyor ve burada ana karakter Hunter'ın ortaya çıkışı gerçekleşiyor. Hunter karakteri Lilith'in kızı ve onu 300 yıl öncesinde alt etmiş, bunu yaparken kendisi de ölmüş. Kahramanlar ve ekibin üyeleri çözüm yolu olarak 300 yıldır ölü halde bulunan Hunter'ı geri getirmeyi deniyor ve bunu başarıyor da. Bu noktadan sonra oyun Hunter ve etrafında toplanan kahramanların Lilith ile mücadelesini ve bu esnadaki ilişkileri üzerine kurulu oluyor.


    Oyunda her kahramanın kendi destesi bulunuyor. Her mücadelede karakterleriniz 8 karttan oluşan desteleriyle mücadele ediyor. Oyundaki kartlar 3 farklı sınıfa ayrılmış durumda; Attack, Skill ve Heroic. Bu 3 farklı türden oluşan kartlarla bir deste oluşturuyorsunuz ve bu destelerle, 3 kahramandan oluşan ekibinizde bir sinerji yaratmaya çalışıyorsunuz. Attack kartları adından da anlaşılacağı üzere saldırı üzerine yoğunlaşmış kartlar, bunlarla düşmanlara saldırıyor heroism isimli bir puan kazanıyorsunuz. Heroism size Heroic kartları kullanma şansı sunuyor, her heroic kartının belli bir heroism bedeli var eğer buna sahip değilseniz o kartı kullanma şansınız olmuyor. Heroism kartları attack kartlarından çok daha etkili kartlar fakat doğru şekilde kullanmadığınız zaman anlamını yitiriyorlar. Skill kartları ise daha çok pasif avantajlar sağlıyor ve çok farklı şeyler sunabiliyor. Örneğin elinizdeki heroism'i ikiye katlayan, çevre hasarının verdiği hasarı güçlendiren, belli bir durumda olan düşmana daha çok hasar vermenizi sağlayan, takım arkadaşınıza can vermenizi sağlayan birçok örneği bulunuyor, bu kartları mantıklı bir şekilde kullanırsanız sinerji oluşturmada ciddi katkıları oluyor. Kartların verdiği durum etkileri de var; kanama, zayıflatma, güç kaybettirme, sersemletme gibisinden. Bu durum etkileri her tip kartta bulunabiliyor ya da o kartı geliştirerek ekleyebiliyorsunuz. Çevre ile etkileşim de oyunda düşmanlara hasar verme konusunda işinize yarayabilecek bir durum yine. Bu etkileşimler kart kullanmanızı gerektirmiyor fakat heroism istiyor, bunlarla düşmanların üzerine bir şeyler fırlatarak veya onları bir yere fırlatarak hasar verebiliyorsunuz, doğru kullandığınızda etkili oluyorlar.


    Oyundaki mücadeleler sıra tabanlı dövüş sistemiyle ilerlemekte, her turda 3 kart oynama, 2 kart yeniden çekme, 1 kere de karakteri hareket ettirme hakkınız var. Bu değerler tabii ki varsayılan değerler bunları skill kartları veya götürdüğünüz ekstra Combat kartlarıyla arttırabiliyorsunuz. Kartları oynama sıranız çok önemli, elinizdeki kartları düzgün bir sırayla oynamazsanız o turu tamamen çöp edebilirsiniz. Örneğin Quick Attack kartlarını kullanıp zayıf düşmanları öldürebilir ve kullandığınız kart hakkınızı yeniden kazanabilirsiniz, bu esnada da heroism kazanır daha etkili kartlar veya çevre hasarı için birikim yaparsınız. Heroism'i idare etmek de ciddi anlamda önemli oyunda çünkü iyi heroic kartlar ciddi heroism istiyor ve bunu doğru zamanda doğru düşman üzerinde kullanmazsanız kart anlamını kaybediyor. Heroism'i her zaman kartlarda kullanmak da doğru seçim olmayabiliyor burada çevre hasarlarını ve karakterleri doğru yere hareket ettirmek kendisini öne çıkarıyor. Eğer elinizde işinize yaramayan ve fazla heroism isteyen kartlar varsa tekrar çekebiliyorsunuz, bu olay şansa bağlı olsa da iyi bir deste kurarsanız ciddi anlamda size yardımcı oluyor. Karakterleri hareket ettirme olayı ise çevre hasarı verme ya da alan hasarından kaçma konusunda oldukça etkili bir şey. Karakterleriniz doğru yerlerde olduğu zaman kart dahi kullanmadan düşmanlar üzerinde yıkıcı etkiler yaratabiliyorsunuz.


    Görevlerden, götürdüğünüz kahramanlar için kart yaratabildiğiniz eşyalar kazanıyorsunuz ve bunlarla destelerine yeni kartlar ekliyorsunuz. Kartların nadirlik seviyesi de bulunuyor; Common, Rare, Epic ve Legendary şeklinde dörde ayrılıyor. Nadirlik arttıkça doğal olarak kartın etkisi de artmakta. Bu nadirlik seviyesine ek olarak elinizde fazla olan kartları birleştirme seçeneği bulunuyor, bunu yaparsanız kart nadirliğinden bağımsız olarak daha avantajlı bir hale geliyor. Kartlarınıza çeşitli durum etkileri eklemek de mevcut, bu sayede daha da geliştirebiliyorsunuz. Kartların gücü karakterin seviyesiyle doğru orantılı olarak artıyor, karakterler seviye atladıkça ellerindeki kartlar daha etkili hale geliyor. Karakterleri geliştirmek için onlarla göreve çıkmak, antrenman yapmak veya tehlike odasına sokmak gerekiyor. Burada sergiledikleri yetenekleriyle tecrübe puanı kazanıp seviyelerini yükseltiyorlar.


    Oyun tabii ki sadece mücadeleler ve deste dizmekten oluşmuyor. Bir yarısını bunlar oluşturuyorsa diğer yarısını da kahramanlarla olan sosyal ilişkileriniz ve onlarla yaptığınız aktiviteler oluşturuyor. Hunter, oyundaki diğer 12 kahramanla arkadaş olabiliyor, bunu sosyal aktiviteler ve buluşmalarla gerçekleştiriyor. Oyunda bir gün şu şekilde oluşuyor: Uyanış, görevden kazanılan eşyanın kartlara dönüştürülmesi, varsa araştırma yapılması ve yeni olanaklar kazanılması, kahramanlarla antrenman, intel puanı varsa bir kahramanı tek başına göreve gönderme, görev masasından bir görev seçip mücadeleye gitme, mücadeleyi tamamlayıp manastıra dönme ve burada kahramanlar uygunsa onlarla vakit geçirme. Diğer kahramanlarla birçok şekilde vakit geçirme olanağınız var; görev sonrası onlarla takılabilirsiniz, Salem'de bulduğunuz özel alanlara onları davet edip çeşitli aktiviteler yapabilirsiniz, oyunda bulunan sosyal ağ üzerinden mesajlaşıp özel sohbetler edebilirsiniz, aktivite gruplarına katılıp vakit geçirebilirsiniz, onlara bir şeyler hediye edebilirsiniz, arkadaşlık seviyesine göre övgüde bulunabilirsiniz. Bu şeylerin hepsi etkileşime girdiğiniz kahraman ile arkadaşlık puanınızı arttırıyor. Peki bu arkadaşlık puanı ne işe yarar diyorsanız, bu arkadaşlık puanları Midnight Suns grubunun genel arkadaşlık seviyesini arttırıyor ve bu da size Combo kartları isminde ekstra kartlar sağlıyor, bunlar çok güçlü kartlar ve kahramanlarla arkadaşlığınız arttıkça bu kartların da etkisi artıyor.


    Daha bitti mi? Bitmedi tabii ki! Bu iki ana olaya ek olarak Hunter ile Salem'i keşfedebiliyorsunuz, Salem orta büyüklükte bir harita ve burada birçok sır bulunuyor. Harita kademe kademe açılıyor, her kademe bir mücadele tamamlamanız sonucunda erişilebiliyor. Buradaki mücadelelere yalnızca siz ve köpeğiniz Charlie girebiliyor, bu yüzden Charlie ile olan arkadaşlık seviyeniz ve Hunter'ın seviyesi de önemli. Yani Hunter'ı görevlere götürüp geliştirmezseniz oyunun bu kısmında zorlanırsınız. Her mücadele Marvel evrenindeki kadim tanrıların lütfunu size sunuyor ve bu da ilerlemenizi sağlayan beceriler zaten. Kapalı kapıları açma, gizli olan şeyleri ortaya çıkarma gibi özelliklerle Salem'i keşfediyor burada bulduğunuz notlarla hikayenin arka planında gerçekleşen olayları öğreniyorsunuz. Her okuduğunuz not size Arcane puanı olarak geri dönüyor, Arcane seviyesi geliştikçe bazı sandıkları anahtara gerek kalmaksızın açma gibi avantajlar elde ediyorsunuz. Bunlara ek olarak Salem'de birleşenler toplayıp görevlerde yardımcı olacak ekstra kartlar, karakterlerin kartlarını geliştirmede kullanabileceğiniz esanslar üretme şansı elde ediyorsunuz. Son olarak sandıklar bulunuyor, bu sandıkların da kartlar gibi 4 nadirliği var. Bu sandıklar size farklı karakter görünümleri, esanslar ve kredi veriyor. Karakter görünümünde kostüm değişmiyor, renk paleti veriyor. Manastırda Hunter ve diğer kahramanlar için giyebilecekleri günlük kıyafetler, Hunter için ekstra kozmetik parçaları da çıkıyor. Esas kostümleri Season Pass'e ve gerçek para ardına koymuşlar fakat bunların görünüm dışında oyuna hiçbir etkileri bulunmuyor. Krediler yapacağınız geliştirmeler ve antrenmanlar için gerekli şeyler bu yüzden önemliler, bunlarla oyunda daha avantajlı konuma geliyorsunuz. Kartlara ekstra özellik eklemek de yine krediler ile yapılıyor. Esanslar da kart geliştirmeleri, combat kartları üretme konusunda gerekiyor.


    Oyunun devasa boyutta bir içeriği var ve kaliteli bir içerik bu, oynaması aşırı zevkli bir oyun. Son dönemde çıkan en iyi süper kahraman oyunlarından biri, çok beğendim oyunu. Hem bir kart oyunu olarak hem de bir süper kahraman oyunu olarak çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Bu tarz oyunlara meraklıysanız mutlaka inceleyin.

  • Bu oyuna baya hypelandım yaa
  • Oyunun gameplayinde turn based olduğu ortaya çıkınca çoğu kişi şok olacak. Doğrusu, insanlar ne bekliyor onu da merak ettim. FPS mi, TPS mi? TPS denediler zaten olmadı. Bence bu tip süper güçlere bu daha iyi gidebilir. Göreceğiz artık.

  • Canlı yayında oyunu tanıtıyorlar şuan:


    IGNyoutube
    Join IGN Wednesday, September 1, at 11:30am PT/2:30pm ET/18:30 GMT – for the world gameplay premiere of Marvel's Midnight Suns, the new tactical RPG from XCOM and Civilization developer Firaxis Games. We'll be hosting both the gameplay reveal and an extended gameplay deep-dive narrated by the Firaxis team followed by an interview. Marvel's Midnight Suns was announced at last week's gamescom Opening Night Live event. #IGN #Marvel #MidnightSuns
    https://www.youtube.com/watch?v=77Sy3BHRw1w&feature=youtu.be
  • Kart bazlı bir strateji sistemi ile gelecek olması bir parça can sıksa da oldukça gelişmiş bir oynanış ve ana üssümüzde çok fazla aktivite yapabiliyor olmamız baya güzel olmuş gibi.


    Marvel's Midnight Suns {PC ANA KONU} {Çıktı/2022}
    Marvel's Midnight Suns {PC ANA KONU} {Çıktı/2022}Nibeltwitter
    “First look at Marvel's Midnight Suns gameplay https://t.co/JxMWdxLmrQ - card-based strategy system - team roster (3 heroes) + environment impacts gameplay - cards can be upgraded - social system (that impacts tag-team abilities between heroes) https://t.co/vUoNfwIn7U”
    https://twitter.com/Nibellion/status/1433140408331145217
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Başta kartları görünce Bi yadırgadım fakat son yetenekleri karakterlerin animasyonlarını vuruş hissiyatını çevreyi kullanma mekaniğini felan görünce baya hoşuma gitti ztn oynamak için bekliyordum şimdi iyice sabırsızlandım
  • Oynanış videosunu izledim ve açıkçası hiç beğenmedim.Sinematik fragmanlar her zaman yanıltıcı olur ve bu nedenle herhangi bir hype'e kapılmadan gerçek oynanışı bekledim.Oyun içi görseller zayıf,karakter animasyonları vs de pek iyi değil,en azından 2022 de çıkacak bir oyun için,her ne kadar Mart 2022 de çıkacak olsada ilk izlenim olarak pek olumlu bir izlenim bende bırakmadı.Biraz yorumlara bakındım oynanış videosuda epey dislike ve olumsuz yorum almış.Oyun strateji ile sıra tabanlı oynanışı birleştiren bir yapıda görünüyor,genelde oynamadığım türler bu nedenle tercihimi Marvel's Guardians of the Galaxy'den yana kullanacağım.Marvel's Midnight Suns {PC ANA KONU} {Çıktı/2022} 

  • X-Men Legends ve Marvel Ultimate Alliance gibi serileri çok sevdiğimden tanıtıldığı an listeme girdi bu oyun. Daha önce söylentileri olduğundan bu oyunun gelmesini bekliyordum aslında. Zaten Firaxis ismi neredeyse tanıtıma gerek kalmaksızın sıra tabanlı bir oyun olacağını söyler nitelikteydi bu yüzden oynanışı nasıl bir oyun olacak diye değil de XCOM'dan ne kadar farklı olacak, neyi farklı yapacaklar diye izledim. Ana karakter Hunter dışında 12 kahraman olacakmış, çok iyi bir sayı değil ama kötü bir sayı da değil. XCOM oyunlarında yaptıkları gibi büyük DLC paketi çıkarırlarsa bu sayı çok rahat artar. Çoğu kişi kart olayına takılmış ama beni rahatsız etmedi şahsen. İstemeseler böyle bir sistem yapmazlardı çünkü XCOM oyunları ortada, bu sistemi tercih ediyorlar olmalarının sebebi bence; XCOM'daki gibi askerleri değil de bir ton özelliği olan süper kahramanları yönetiyor olmamız. Başta bahsettiğim iki seride de oyunda karakterleri geliştirdikçe yeni özellikler açar ve bunların "hepsine" erişebilirdiniz yani XCOM'daki gibi iki özellikten birini seç o yönde ilerle olayı yoktu. Bunda da kartlarla süper kahramanların özelliklerini oyunculara sunmuşlar, bunu XCOM'daki mantıkla da sunabilirlerdi de ne kadar farklı olurdu? Pek farklı olacağını sanmıyorum açıkçası; duruma göre her şeyi yerle bir eden karakterlerin, tüm özelliklerine tek seferde erişmesine izin vermezlerdi yoksa oyun gereğinden çok daha kolay olurdu. Bu kart olayı akıllara Battlefront 2'deki gibi oyun içi ödeme olayını getirdiyse o konuda da açıklama yapılmış, kahraman kostümleri hariç oyun içi ödeme olmayacak. Hunter ile diğer kahramanlar arasındaki aktivite olayları ise ne kadar etkili ve diyalog kalitesinin ne kadar iyi olacağına bağlı olarak oyunda önemli bir yer edinebilir. Sıradan, sürekli tekrar eden ve sırf güçlü kartlara ulaşmak için bir yol olarak seçildiyse bir yerden sonra sıkabilir tabii. Oyunun arkasında Firaxis gibi işini bilen bir yapımcı olduğu için beklentimi düşürmedim. Oyuna dair daha fazla şey öğrenmek isteyenler varsa 7 Eylül'de Hunter ve Wolverine üzerine odaklanan başka bir video daha gelecek.

  • Türü seveni vardır mutlaka ama bir Ultimate Alliance tarzında olsa tadından yenmezdi.

  • Venom59 V kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam
  • Gameplay trailer'ı ana mesaja eklendi Marvel's Midnight Suns {PC ANA KONU} {Çıktı/2022} 

  • The Hunter ve Wolverine'e odaklanan oynanış videosu canlı yayını başladı:


    Marvel's Midnight Suns {PC ANA KONU} {Çıktı/2022}Marvel's Midnight Sunsyoutube
    It's time for the ferocious grudge match! The Hunter and Wolverine are teaming up against Sabretooth in our first ever gameplay stream of Marvel's Midnight Suns. In one corner, we've got the Hunter and Wolverine fighting to save the world. Wolverine's razor-sharp claws, regenerating health, and ability to taunt enemies into focusing on him make him well-suited to fighting on the front line. Tilting the odds in Wolverine's favor on this occasion will be members of the Firaxis development team and the Hunter, Marvel's Midnight Suns' protagonist and the first customizable original hero in the Marvel Universe. The Hunter has a previous lifetime of training and experience to draw on and can fill a number of different combat roles by focusing on dealing damage, supporting allies, controlling enemies, mitigating incoming damage, or any combination thereof. In the other corner is Wolverine's age-old nemesis Sabretooth, another mutant with a superpowered healing factor and the animalistic instincts and strength of a fearsome predator. Even in a two-on-one battle, Sabretooth should prove to be a fierce opponent. Who will stand victorious? Marvel's Midnight Suns arrives March 2022. #DarknessFalls #MidnightSuns Follow us on: Facebook: https://www.facebook.com/midnightsuns Twitter: https://www.twitter.com/midnightsuns Instagram: https://www.instagram.com/midnightsuns YouTube: https://www.youtube.com/midnightsuns
    https://www.youtube.com/watch?v=sUjf788tHIo&feature=youtu.be
  • Gayet hoş sıra tabanlı bir oyun olmuş gibi en önemlisi de sonunda Wolverin i o ikonik kostümü ile dövüşürken görecek olmamız sanırım :)


    ancak Wolverine şöyle origin hikayeden başlatıp harika bir tps adventure oyunu serisi gelmiyor ya senelerdir ona şaşarım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 23 Ekim 2021; 9:24:31 >
  • Oyun 2022 nin 2. yarısına ertelenmiş. Net bir çıkış tarihi yok.  


    Marvel's Midnight Sunstwitter
    “We have an important development update to share with our fans”
    https://twitter.com/midnightsuns/status/1455989461309820931
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
  • "XCOM'un tam tersi."


    Marvel's Midnight Suns {PC ANA KONU} {Çıktı/2022}
    Marvel's Midnight Suns {PC ANA KONU} {Çıktı/2022}gamesradar
    Marvel's Midnight Suns director says his new game is "the opposite of XCOM"
    https://www.gamesradar.com/marvels-midnight-suns-director-says-his-new-game-is-the-opposite-of-xcom/
  • evohan kullanıcısına yanıt
    youtube
    Marvel’s Wolverine is currently in development by Insomniac Games for PlayStation 5. Created in collaboration with Marvel Games and PlayStation.► Watch Marve...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=5iTjgmp3SnA

    Geliyor ya hocam

  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt

    ben onu yazdığımda trailer yeni gelmiş sanırım :) sesimizi duymuşlar ama başkada bir tanıtım olmadı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 21 Mart 2022; 16:57:33 >
  • evohan kullanıcısına yanıt

    Evet :)

    2024 2025 diyorlar :(

  • Oyunun çıkış tarihi 7 Ekim 2022 olarak açıklandı. Türkiye fiyatı belirsizliğini koruyor, oyunun Steam ve Epic Games Store sayfalarına da Türkiye üzerinden erişim kapatıldı. Türkiye, Rusya ve Güney Afrika için fiyatlar belirsiz. Genelde bizim için belirlenen fiyatlar Arjantin ve Ukrayna için belirlenen fiyatlara yakın oluyordu. Arjantin için 980₺, Ukrayna için ise 810₺ ön sipariş fiyatı var.



    Marvel's Midnight Suns {PC ANA KONU} {Çıktı/2022}


    https://steamdb.info/app/368260/

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.