Şimdi Ara

Amerika'da elektrikli otomobiller 2022 yılında kablosuz şarjı destekleyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2015 yılı Paris fuarlarında Nissan markasıyla duymaya başladığımız otomobilleri destekleyecek kablosuz şarj teknolojisi bir kore şirketi tarafından hedef edinilmiş. Şirket garajlara yerleştirilecek kablosuz şarj istasyonları sayesinde otomobilleri herhangi bir kablo veya başka bir efora ihtiyaç duymadan otomobilleri şarj etmeyi amaçlıyor.



    Amerika'da elektrikli otomobiller 2022 yılında kablosuz şarjı destekleyecek



    Elektrik prizlerini tarihe gömecek ilk adım



    Hyundai grubun lüks markası olan Genesis kablolu şarjı tarihe gömmek adına ilk adımı atıyor. Hyundai bir kore şirketi olsa da bu teknoloji ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri'nde kullanılacak çünkü teknolojinin sahibi WiTricity bir Amerikan şirketi. Şirket ilk kablosuz otomobil şarjı konseptlerini 2017 yılında sergilemişti ancak teknoloji 2022'den önce kullanılamayacak.



    Aracın kablosuz şarj alıcısı tam olarak ön kısmın ortasında yer alacak ve otomobil sizi kablosuz şarja uyumlu bir şekilde park etmeniz için yönlendirecek. Witricity'e göre araçların farklı yüksekliklere sahip olması bir problem yaratmayacak. Bir spor araba veya yüksek bir SUV bu teknolojiyi kullanabilecek. Maksimum kablosuz elektrik gücü transferi 22 kW olacak ve verimlilik %91 ile %93 arasında olacak.




    Kaynak:https://onepexel.com/the-electric-car-with-wireless-charging-will-be-a-reality-in-2022-and-in-the-united-states-thanks-to-the-genesis-gv60/



  • Kore'yi neden küçük harflerle yazdınız?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VaporWave

    Kore'yi neden küçük harflerle yazdınız?

    Sanırım yazarın Türkçeyle sorunları var, yazım kurallarına dikkat etmeden yazıyor. Daha önceki haberleri de bu şekilde yazım hatalarıyla dolu. Ne yazık ki Türkçe sınavı sorusu gibi içerik düzenliyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.