Şimdi Ara

Spider-Man: No Way Home'dan rekor: Avengers: Endgame'i geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Sony ve Marvel'ın heyecanla beklenen yeni Örümcek Adam filmi Spider-Man: No Way Home'dan büyük bir rekor geldi. No Way Home'un dün yayınlanan fragmanı 24 saatte tam 355 milyon kez izlendi ve önemli bir farkla bu alanda rekoru eline geçirdi. Rekorun bir önceki sahibi olan Avengers: Endgame'in fragmanı ilk gününde 289 milyon kez izlenmişti.



    No Way Home fragmanı ayrıca serinin bir önceki filmi olan Spider-Man: Far From Home'un fragmanı da neredeyse üçe katlamayı başardı. Far From Home'un ilk fragmanı 24 saatte 135 milyon kez izlenmişti. Söz konusu izlenme rakamları tüm sosyal medya ağlarını hesaba katarak belirleniyor.



    Spider-Man: No Way Home'in sosyal medyada oluşturduğu etki de izlenme rakamları gibi oldukça etkileyici. Deadline'da yer alan bilgilere göre No Way Home ilk fragmanının ardından sosyal medyada tam 4,5 milyon 'mention' üreterek bu alanda da yeni bir rekora imza atmaya başardı.



    Spider-Man: No Way Home'un bu başarısındaki en büyük etkenin elbette filmin çoklu evrenler teması olduğu söylenebilir. Serinin önceki filmlerine göre çok daha farklı bir seyir deneyimi bizleri bekliyor gibi. Örümcek Adam hayranları filmin çok büyük potansiyele sahip olduğunu düşünüyor.



    Spider-Man: No Way Home ülkemizde 17 Aralık'ta sinemaseverlerle buluşacak. 




    Kaynak:https://deadline.com/2021/08/spider-man-no-way-home-first-day-trailer-global-views-smash-avengers-endgames-all-time-record-1234821631/



  • Her yerde bu film konuşuluyor rekor kırması normal.
  • Eski spidermanların etkisi
  • Her geçen gün daha fazla insan internete erişiyor. Bu normal sonuç.
  • raflarda film yok. millet napsın bunu konuşacak. boş raflarımı konuşalım
    zaten pandemi yüzünden beklediğim dizilerin yeni sezonları sürekli ertelendi.
    can sıkıntısından Malcom in the middle ı seyrediyorum
    eski filmleri seyrediyorum
    bu yaz hiç iyi geçmiyor
  • Tobey Maquire ve Andrew Garfield filmde olacak gibi.

    Yalnız Dr Strange'ın Peter istedi diye evreni alt üst etmesi biraz garip geldi.
  • Yahu kesinlikle izleyeceğin bir yapımın fragmanını ne diye izlersin? Bile bile sırbozan yemek için mi? Ben eski spideyler de dahil olacak dedikodularını duyduğum andan beri nerede bu filmin haberini görsem es geçiyorum Spidey spider-verse tadında bir şey olursa tamam, her gördüğüm karakter bana sürpriz olur mis gibi. Bir de bu fragmanlarda kaçırdığınız 368 detay videoları çekenler var o kafa daha bir acayip hani gözden kaçırdığın 3 5 sırbozan varsa gel sıralı olarak irdeleyelim diyorlar.


    The Suicide Squat filminde Peter Capaldi ve James Gunn olduğunu gördüm filmi izleyene kadar hiç bir şeyine bakmadım, çokta güzel eğlendim filmi izlerken göreceğim şeyleri filmin akışında gördüm mis gibi. Dune filminde kim oynuyor kimler var zerre bilmiyorum, filmde görürüm kimler varmış.  


    (Sırbozan=Spoiler)

  • Yılda oturup en fazla üç fragman falan izliyorumdur...Bu sene izlediğim tek fragman olabilir Tobey İÇİN ve spiderverse filminin başarısından dolayı izledim...Arkadaşlarımda bekliyor filmi Tobey reis için bundan önceki filmlerini izlemedim ama buna gitmeyi düşünüyorum.

  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    Neyse ki bu haberde DH'deki fragman haberindeki gibi önemli karakterlerden birini fotoğraf olarak kullanıp büyük spoiler vermemişler.
  • Mütercim Bey kullanıcısına yanıt
    Fragmanlarda spoiler görmek filmin büyüsünü bozmaz. Çok kasmayın kendinizi.
  • azizfikri A kullanıcısına yanıt

    Fragman değil, bazı kişiler için o fragmanı izlemeden bir haberden spoiler yemek de sinir bozucu olabilir. Haber içeriğinde tonlarca fotoğraf kullanılabilecekken direkt olarak spoiler sayılabilecek bir karakteri kullanmak ne kadar doğru?


    https://www.donanimhaber.com/spider-man-no-way-home-fragmani-paylasildi--137992


    Haber içeriğine bakın, ne demek istediğimi anlayacaksınız.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.