Şimdi Ara

Technopat forum saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Umarım o forumdan birileri ya da direkt moderasyondan birileri buraları okuyordur. Yaklaşık 2 ay kadar bu rezalet forumda takıldım ve sonunda banlandım. Saçma sapan kuralları ve egoist bir yönetimi var, özellikle Recep Baltaş dedikleri adam. Bu 2 ayda 22 tane ceza yedim. Ulan neymiş efendim noktalama işaretlerini boşluk bırakmadan koyacakmışım, soru işaretini bir boşluk bırakıp koyduğum için ban yedim. Cümle sonuna "." koymadığım için ban yedim, -de, -ki, eklerini birleşik/ayrı yazdığım için ban yedim. Ne ulan burası TDK forumu mu yoksa teknoloji forumu mu ? Daha sitenin ismi Türkçe değilken ne bu Türkçe takıntısı ? Hadi bunları geçtim, forumda dini inancı olanlara ayrımcılık yapılıyor, bizi yobaz, cahil yerine koyuyorlar ama nerede dine sallayan, lgbtyi destekleyen varsa modern oluyor. Bugün bir konuda Recep Baltaş'ı raporladığım için ve hiçbir şekilde hakaret etmememe rağmen 1 yıllık ban yedim, kendisi dini görüşünü dile getirenlere Arabistan'a gidin, Afganistan'a gidin diye saçma sapan konuşuyor, açıkçası ilk defa bir platformdan banlandığım için mutlu oldum, bunları rapor sisteminde de belirttim ama galiba kendisine yediremedi bir ceza daha aldım :) boş forumun boş moderasyonu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Atlı Playboy -- 25 Ağustos 2021; 18:31:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Çoluk çocuk yuvası bir site. 1 hafta takıldım sonra ben ne arıyorum burada diyerek çıktım. Nefes almanız bazen suç olabiliyor. Dedikleri yere açtığım başlığı bile taşıyan moderatörleri var   çok enteresan ve komikler. Ceza da veriyorlar.

    Siz açtırdınız diyorum "olabiir birisi hata yapmış, al sana ceza"   baktım kalp krizi geçireceğim... amaan adını anmaya gerek yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.