Şimdi Ara

WhatsApp mesajlarına emoji kullanarak tepki verilebilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WhatsApp mesajlarına emoji kullanarak tepki verilebilecek



    WhatsApp'ın birçok yeni özellik üzerinde çalıştığı bilinen bir durum. Ancak mesajlaşma uygulamasının üzerinde çalıştığı tespit edilen en son özellik, uygulamadaki konuşma şeklinizi değiştirecek.



    Ayrıca Bkz.WhatsApp masaüstü uygulamasının herkese açık testleri başladı



    Raporlara göre, WhatsApp mesaj tepkileri üzerinde çalışıyor. Bu özellik, Facebook'ta olduğu üzere mesajlara tepki vermenizi sağlayacak. Herhangi bir konuda ne hissettiğinizi ifade etmek için bir mesaja bir emoji yerleştirebileceksiniz. Mesaj tepkileri özelliği Instagram, Twitter ve iMessage'da zaten mevcut.



    WhatsApp mesajlarına emoji kullanarak tepki verilebilecek



    Henüz test aşamasında



    WABetaInfo'ya göre, yaklaşan özellik beta testleri sırasında tespit edildi. Mesaj tepkisini görmek için kullanıcılardan WhatsApp beta sürümlerini güncellemeleri istendi. Rapor, özelliğin henüz geliştirme aşamasında olduğunu ortaya koyuyor. WhatsApp şu anda kullanıcılara, ekran görüntüsünde de görebileceğiniz üzere uygulamalarının reaksiyonları desteklemeyen eski bir sürüm olduğunu bildiren bir mesaj üzerinde çalışıyor. Bu gibi durumlarda, kullanıcılar kendilerine gönderilen tepkileri göremeyecek, ancak aldıkları tepkiler hakkında bilgi WhatsApp tarafından verilerek uygulamayı güncellemeleri istenecek.



    WABetaInfo tarafından paylaşılan ekran görüntüsü, emojilerin nasıl göründüğünü maalesef ortaya koymuyor. Yeni özellik, Android için WhatsApp beta sürümünde tespit edilse de WhatsApp'ın bu özelliği hem Android hem de iOS kullanıcıları için yayınlayacağı bildirildi.




    Kaynak:https://wabetainfo.com/whatsapp-is-working-on-message-reactions/







  • aman ne büyük yenilik

  • İyice instagrama pardon facebook a pardon snapchat e benzedi…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.