Şimdi Ara

TikTok hitleri için SiriusXM özel kanal açıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TikTok hitleri için SiriusXM özel kanal açıyor



    Sosyal medya uygulamaları arasında en çok indirilen haline gelen TikTok rüzgarından faydalanmak için SiriusXM ilginç bir adım atıyor ve türünün ilk örneği bir radyo kanalı başlatıyor. 



    TikTok Radio başlıyor



    SiriusXM yaptığı açıklamada TikTok Radio adıyla özel bir kanal başlattığını ve farklı programlarla kanalın sürekli olarak yenilenmiş TikTok hit müziklerini dinleyicilere ulaştıracağını bildirdi. 





    TikTok uygulamasındaki Sizin İçin sekmesinin radyo versiyonu olarak gösterilen TikTok Radio kanalında Billy (@8illy), Cat Haley (@itscathaley), HINDZ (@hindzsight), Lamar Dawson (@dirrtykingofpop) ve Taylor Cassidy (@taylorcassidyj) gibi içerik üreticileri kendi programlarını yapacak. Yakın dönemde bu sayı daha da artacak. 



    Programlardan birisi TikTok Radio Trending Ten adını taşıyor. Üreticiler haftalık olarak TikTok üzerinde ilk ona giren trend müzikleri dinleyiciler ile paylaşacak. DJ Habibeats (@djhabibeats) ve DJ CONST (@erinconstantineofficial) ise her hafta hem TikTok hem de TikTok Radio üzerinde trend müzikleri mix yaparak dinleyicilere sunacak. TikTok Radio kanalı SXM uygulamasının olduğu araçlardan, masa üstünden, hoparlörlerden ve mobilden takip edilebilecek. 

     




    Kaynak:https://www.engadget.com/sirius-xm-tiktok-radio-213013946.html



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.