Şimdi Ara

Psychonauts 2 yama istek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk oynunun kesin vardır diye baktım ama sanıyorum ilk oyunu da hiç çevrilemiş, hep çok övülmüş bir oyun oysaki. 2. oyunda incelemelerden tam not almış. Çevilmeye değer bir oyun gibi duruyor. Monkey island 2deki gibi oyunun mizahını anlayabilecek ve özünden kopmadan ama yerelleştirme mizahıyla yorumlayabilecek derinlikte bir ekip ve çevirmen el atsa tadından yenmez gibi.




  • Bende steam da gördüm ve hemen satın aldım. Bölgesel fiyatlandırması çok iyi ve kaliteli bir oyun. En azından OPEN-GPT 3 ile yapılır ise süper olur.

  • makine çeviri bir oyunda bir kez denedim, devam edemedim, az çok ingilizcem ve sözlükle oynamak bile daha çok keyif verdi. Zira dümdüz anlamlarında ve genelde devrik anlamsız cümleler ruhunu kaybediyor gibi. Ama translate'de karşı değilim, öyle seven öyle oynasın, ingilizce seven ingilizce oynasın, japonca seven japonca...

    Ama bu tarz mizahı ve kendi tarzı olan oyunların elle çevirisinin bile yetersiz olduğu bir gerçek. Oyunun mizah tarzını anlayıp o kafaya girmek lazım. Şakaları yerelleştirebilmek lazım vs. O yüzden bırak makineyi bi düz el çevirisinin bile oynanışı baltalayacağını düşünüyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.