Şimdi Ara

Göbeklitepe (uzaylıların ziyaret etme ihtimali)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bir süredir düşünmekte olduğum fikirlerimi sizinle paylaşmak istedim. Umarım saygı ve sevgi çerçevesinde tartışırız, fikir belirtiriz. Sizin de bu konu ve Göbeklitepe hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum.


    Göbeklitepe (uzaylıların ziyaret etme ihtimali)TRT Belgeselyoutube
    Prof. Dr. Hikmet Kırık’ın eşsiz anlatımıyla ekranlara gelen “Gizemli Tarih: Göbeklitepe”, bu gizemli yerin sır perdesini aralıyor. Bir çiftçi sayesinde Şanlıurfa’da keşfedilen ve sırlarla dolu bir medeniyete ev sahipliği yapan Göbeklitepe’de tuhaf ve ürkütücü sembollerin anlamlarını araştırıyoruz. Tarihin sıfır noktasından izleyici ile buluşan “Gizemli Tarih: Göbeklitepe” TRT Belgesel’de! #Göbeklitepe #GizemliTarih #Belgesel #TRTBelgesel Bizi diğer dijital platformlardan da takip edebilirsiniz. Kanalımıza abone olun : http://www.youtube.com/c/trtbelgesel?sub_confirmation=1 Belgeseller TRT İzle'de!: https://www.trtizle.com/belgesel Instagram: https://instagram.com/trtbelgesel TikTok: https://www.tiktok.com/@trtbelgesel Facebook: https://www.facebook.com/trtbelgesel Twitter: https://twitter.com/trtbelgesel Web: https://www.trtbelgesel.com.tr YaaY: https://yaay.com.tr/trtbelgesel Telegram: https://t.me/trtbelgesel BİP: https://channels.bip.ai/join/trtbelgesel
    https://www.youtube.com/watch?t=756&v=s35TW70K4CU&feature=youtu.be

    videonun 12:36 dakikasında belirttiğim yerde gördüğümüz dört odanın tam ortasında bulunan T şeklindeki taşlar tanımlanamayan cismin iniş yapınca durması için yapılmış…

    Belki size çok saçma gelecek fakat bu yapı resmen iniş rampası gibi. Uzaydan gelenler için orada yaşayan insanlar yapmış olabilir. Ara sıra ziyaretlerini yaptıklarında ise onlara farklı türde hayvanlar getiriyor olabilirler. Her getirilen ve uzaylılara gösterilen canlı ve cansız şeyler bu duvarlara tasvir edilmiş olabilir. Dikkatli bakılırsa kapısı olmayan C yani aslanlı yolun tam ortasında bulunan iki adet daha büyük ve sağlam duran taş duvarlar resmen bir cismin iniş yapınca yerleşmesi için yapılmış gibi. Çift halkadan oluşan dairelerin içeride bulunan ilk halkada kapı olmaması ise bana göre normal. Dışında bulunan ikinci halkanın kapısı daha doğrusu bir yolu (aslanlı yol) var. Dairelerin ortasında bulunan iki büyük T şeklindeki ana taşın üstüne inişten sonra ufonun açılan rampası veya rampa benzeri şeyin aslanlı yolun başlangıcına denk geliyor olabilir.

    Bu odalardan 24 adet olabileceği söyleniyor. Varsayımım aynı anda çok fazla ziyaret eden uzaylı geldiği için fazla iniş rampası yapılmış. Kalkış yapan ufolar itiş roketi vb. yüksek sarsıntı oluşturacak teknolojiye sahip ise benim daha çok olasılık verdiğim bir başka ihtimal doğuruyor. İniş-kalkış yapıldıktan sonra yıkılabilecek olan odalar tekrar iniş için hazırlanırken sağlam olan diğer rampalar kullanılıyor. Yani ilk varsayımın aksine en fazla bir veya iki ufo geliyor. Kalkışları çok sarsıntılı olduğu için daireler bozuluyor olabilir. Tıpkı günümüzde pistlerin temizlenmesi gibi bu iniş yerleri de bir sonraki ziyaret için temizleniyor/tamir ediliyor olabilir.


    Bu halkaların zeminleri Terrazzo taşı ile kaplanmış. Peki neden bu taş kullanılmak isteniyor ?

    Bu taşın özellikleri adeta bir iniş-kalkış pisti için biçilmiş kaftan.

    - Fiziksel ve kimyasal darbelere karşı dayanıklıdır. Uzun yıllar ilk günkü gibi kullanılabilir. (İniş ve kalkışlarda oluşan güce dayanabilir)

    - Temizlenmesi kolaydır. (pistin temizlenmesi için daha uygun )

    -Suya ve sıvıya dayanıklı (Temizlik yapılırken kolaylık sağlanır)

    - Anti bakteriyel özelliğe sahiptir. Bu sayede hijyenik bir kullanım sağlar. (Bu özelliğini pek bilerek kullandıklarını sanmıyorum fakat olabilme ihtimali de var.)

    - Renk ve desen çeşitliliğine sahiptir. Estetik ve dekoratif bir yer döşemesidir.


    -Burası tanrı gibi gördükleri uzaylıları davet etmek için aynı zamanda sunak olarakta kullanılmış olabilir.

    Bu taş bir çok yerde ve tarihi sunakta zemin kaplaması olarak kullanılmış. Hala günümüzde kullanılmakta.

    İnsanlar kendilerini de kurban etmiş olabilir. Kazılarda bulunan kafataslarında çizimler, kurcalamalar vb. şeyler görülmüş. Belki de kendilerini kurban ederek uzaylıların insanları incelemesi sağlanmış olabilir.


    Göbeklitepe (uzaylıların ziyaret etme ihtimali)

    Siyah çizgi ufonun ana hatları

    Kırmızı çizgi iniş rampası

    Mavi çizgiler iniş ayakları ( T şeklinde taşlara oturan iniş takımları)

     


    Göbeklitepe (uzaylıların ziyaret etme ihtimali)Armagan Portakalyoutube
    #2kadinanadoluda kadim kent Şanlıurfa'da. Göbeklitepe 12.000 yıl öncesine ışık tutan en eski insanlık eseri. Nisan 2016
    https://www.youtube.com/watch?t=139&v=qseW5x1MfCk&feature=youtu.be

    02:19 dakikada görünen çizim bir insana benzemiyor. Doğumu tasvir etmek için çizilmiş deniliyor. Fakat insan doğarken önce başı gelir. Çizimde ise ayaklar önce geliyor. Asıl garip olan ise çizimde çizilen kafa tasviri. Hiçbir insan kafası bu şekilde çizilmemiştir. İnsandan çok farklı bir canlıyı anlatır gibi. Kollar ve ayaklarda benzerlik olsa da pek insanı anlatır gibi değil. Bir tek memelerin çizimi insan uzvunu anlatmaya benzemiş. Fakat çizimi bütünü ile inceleyince insandan çok başka bir canlıyı anlatır gibi…


    Göbeklitepe (uzaylıların ziyaret etme ihtimali)







  • Komplo teorileri. Yok bir de reptilianlar. Göbeklitepe (uzaylıların ziyaret etme ihtimali) 

  • Çok mantıklı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gördüğüm haberlere göre de bu oluşumdan tam 12 tane varmış ve bakanlık tarafından buranın adı artık 12 tepe olacakmış bu arada urfaliyim gelip burayı yerinde görmenizi öneririm çok farklı bir havası var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek gerçekçi değil kusura bakmayın. Evrende galaksiler ya da yıldızlar arası seyehat edebilecek teknolojiye sahip bir uygarlığın, uzay mekiğini nispeten düz bir zemine indirebilecek şekilde tasarlayamaması saçma olur. Yani ille de tasarlanmış bir iniş pistine ihtiyaç duyan bir uzay gemisi bence mantıklı değil. Yıldızları, galaksileri aşabilecek bir teknolojiye sahipseler, o gemiyi engebeli bir yere hatta suya bile inebilecek şekilde yaparlar.

  • Doğumda başı önce gelenler de var ayak önce gelen de sadece yaygın olan kafa çıkması.

  • Bu 12 sayısı her yerde var ilginç bir sayı. Mesela müzikte bir oktav dizisinde 12 nota var. harmoni tam 12 nota ile sağlanıyor. Hristiyanlarda 13 rakamı uğursuz. The 100 diye bir dizide de 12 ve 13 sayısı var yine. İnsanlık tarihini etkiliyor. 12 tane ay olması falan.


    Ben de dünyanın uzaylılar tarafından ziyaret edildiğine inanıyorum ama bence o uzaylılar biziz. Muhtemelen yıldızı ölmekte olan veya başka sorunları olan bir gezegenden geldik. Zaman içinde bu gerçeği yeni doğanlardan sakladılar. Tüm teknolojiyi ve bilgiyi yeraltına çekip sanki sıfırdan medeniyet kurar gibi devam ettiler. Zaten de öyle olması gerekiyordu çünkü yeni bir medeniyet için daha fazla iş gücü ve insan lazımdı. Bu illuminati, küresel güçler falan bu gerçeği bilen ve tüm sırlara sahip aileler. Bunlardan da 12 aile diye bahsedilir. Bu da benim komplo teorim ama bunun da çok zayıf noktası var.

  • "Uzaylılar biziz" teorisi çoğu şeye uyuyor çünkü çok derine inildiğinde organizma olarak göktaşı içinde uzaydan geldiğimiz söyleniliyor.
    Uzaylı imajı ise antik mısırlılardan geliyor firavunların bilerek kafalarını sararak uzatması ile ,gerçekte henüz tanışmadığımız uzaylılar nasıl merak konusu

    12 aile ve diğer globalistlerin satanizm dini direkt olarak uzaylılarla bağlantılı onlarla anlaşma yapıldığını bilgi alındığını düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 25 Ağustos 2021; 23:33:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben uzay gemisi olmadığını onun yerine portalların yada paralel evrenler arası bağlantıların kullanıldığını düşünüyorum birçok komplonun bahsettiği gibi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş bu uzaylılarda hep geliyorlar ama biz göremiyoruz.

    Uzaydaki her şeyden haberimiz var (ABD, Rusya falan) ama uzaylılar ile tanışamadık.

    Piramitleri uzaylılar yaptı, Stonehenge'yi uzaylılar yaptı, Göbeklitepe ye geldiler vs.vs.

    Hiç izde bırakmamışlar.

  • şahsen uzaylılar şu an var olabilir milyar kere milyar büyüklükte ki evrende başka yaşam formları olması yüksek ihtimal. ancak varsa bile dünyayı ziyaret etmeleri en yakın yıldız sisteminin bize ışık hızında dahi 4 yıl süreceği düşünülürse ki ışık hızını yakalamak imkansız o yüzden bizlerden haberleri olması imkansız geliyor bana ama bence marsta milyar yıl önce yaşam olması ihtimali daha yüksek. marsı geleceğimizin şu an ki kopyası olarak görüyorum. geçmişinin de bizim şu an ki halimiz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-065A1804C

    Bu mesaj silindi.
    Hocam boş sallama link at.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insanların hayal gücünü fazla küçümsüyorsunuz. Şunu niye öyle çizdi, niye böyle çizdi. Çizer kardeşim, sen insansın o adam amip mi, onun da beyni var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sondaki cizim sican bi uzayli mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu tür konulara ilginiz var ise İlhan berat yılmam videolarında hemen hemen her şey detaylıca anlatılıyor.

    Göbeklitepe (uzaylıların ziyaret etme ihtimali)ilhan yilmamyoutube
    Los Angeles topraklarında antik kertenkele mezarlığı bulundu. Yaşlı bir kızılderili bu bölgede bir sürüngen mezarlığı olduğunu söylemiş. 1934 yılına gidelim ven olayın iç yüzüne birlikte bakalım. Herkese iyi seyirler. ABONE OL : http://bit.ly/351HQUA​ Katıl Butonu : http://bit.ly/31KYIi2 Fisikosi Yeni Kanalım : https://bit.ly/3ks2DLh İkinci Kanalım : http://bit.ly/35IrfFH​ İnstagram : http://bit.ly/2rsnGVc​ Udemy Eğitim Setleri : http://bit.ly/2QhxGen İzlediğiniz için teşekkür ederim. Kanalıma abone olup, bildirimleri açmayı lütfen unutmayınız!⁣⁣⁣ Hoşunuza gidebilecek bu videolarıda izleyebilirsiniz. NASA'nın Yeni Gözdesi DÖRT KÖŞE ANTİK MAĞARALARI'nın Gizemi https://youtu.be/G1AVOCCj9I0 Giza'nın 7 Kat Altında Antik Yeraltı Şehri https://youtu.be/B993bh3mXvE Mars’ta Yaşayan Uygarlığa Ne Oldu? - Nasa'nın Yalanları https://youtu.be/JYkjr1P5TP0 Herkese merhabalar ben İlhan Berat Yılmam Hayatım boyunca okumayı ve araştırmayı çok sevdim.Bilinmeyeni ve cevapları olmayan soruların peşinden koştum.Bu kanalı açmamda ki neden ise yapmış olduğum araştırmaları ve bilgilerimi sizlere aktarmaktır.Eğer sizde benim gibi düşünüyorsanız ne mutlu bana bir dost daha kazandım demektir. Saygılarımla #Sürüngen #Antik #ilhanyılmam
    https://www.youtube.com/watch?v=CUkfCIafIms&ab_channel=ilhanyilmam
  • Doğum resmini yapan çok iyi düşünmüş. Kadın olduğunu belirtmek için kafa yapısını saçlı yapmış. Önce ayakların çıkma detayına bayıldım. Düşünsene o bölgeye kafa çizdiğini! Erkek organı gibi olurdu :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.