Şimdi Ara

Cevheri güvenin cem karataş videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle cevheri güven kimdir çok tanımam ancak sedat pekerin twitter da bahsetmesi üzerine kendisinin kim olduğunu merak ettim. Twitterda bir video ile açıklamış. Neyse..

    Twitterında gezerken cem karataş diye bir video gördüm. Tesadüfen izledim. İlk başta şaka filan zannettim. Sonra internette biraz dolanınca kanım dondu resmen. Normal de böyle olaylarla çok fazla ilgili değilim. Ancak hanımın çok uzaktan akrabası güneydoğuda jandarmada görevli iken 2019 yılında intihar ediyor. Ve şu zamana kadar neden intihar ettiği bulunamadı. Ve bu videoyu izleyince intihar eden askerlerin olduğu söylenince acaba bu forex olaylarına karışıp mı intihar etti dedim. Çünkü ailesi hiç bir bilgiye sahip değil veya bize bildirmiyorlar.

    Yazık gerçekten..



  • Serrefsiz fetoclerden biri. Dune kadar bilip konusmadiklarini simdi ortaya dokuyorlar. Her soyledigine supheyle yaklasmak gerek. Soylediklerinin cogu buyuk ihtimalle dogrudur nede olsa ayni pislik icinde yogrulmuslar ama araya yalan, yanli, manuple edici seyler kesin katiyordur. Asla prim vermemek gerek bunlara. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 23 Ağustos 2021; 12:7:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.