Şimdi Ara

Laptop Mining Hız Kesme İçin Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Elimde Acer Nitro 5 rtx 3070 100w lık bir laptop var.


    1- Hiç müdahale etmeden ilk açtıgımda 45 mh hız aldım ve Gpu sıcaklığı 70 üstüne çıktıktan 2 3 dakıka sonra hız kesmesi yapıyor 1 2 mh verıyor tekrar 45 e çıkıyor.


    2- Overclock ile mh arttırgımda 51 e kadar çıkıyor ama bu sefer 70- 75 derece arasına daha çabuk çıkıp hız kesiyor 1 2 mh de biraz takılıp laptop soguyor ve yine 51 mh de çalışmaya başlıyor.


    3- Overclock ile mh - 300 lere getirdiğimde mh 40 kara düşüyor ve hız kesmesi yapmıyor ama derece yine gpu 70 71 lere çıkıyor ama o derecede diğerleri gibi hız kesmiyor.


    Sorum


    Mining kazanımı ve laptop sağlığı için yüksek mh hız kesmeli şekilde mi kullanmalıyım yoksa düşük mh 70 derecede sabit şekilde kalmalı mı ? Önce laptop sağlığı sonra kazanç önceliğim.


    hız kesmesi yaptıgı zaman derece 59 lara kadar düşüyor ve tekrar başlıyor. bu devamlı hız kesmesi sağlıklı mı yoksa zararlı mı olur uzun vade onu anlayamadım. sabit 70 de kalması mı daha az riskli


    biraz karışık ve detaylı anlattım bir cümle bile fikrinizi söylerseniz çok mutlu olurum. çünkü tecrübesizim.




  • hız kesmesinin nedeni ısınma değerinin önerilen değerin üstüne çıkmasından kaynaklanıyor, UV yapıp stabil ve serin bir değerde bırakmanız daha iyi  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.