Şimdi Ara

Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
16
Favori
15.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Battle.Net sayfası:

    https://eu.shop.battle.net/en-gb/product/call-of-duty-vanguard


    Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021}


    Reveal Trailer - Stalingrad Gameplay - Zombies Trailer


    Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021}Call of Dutyyoutube
    Rise on every front. #Vanguard arrives November 5th. Pre-order today - https://www.callofduty.com/vanguard Follow #CallofDuty for the latest intel: Twitter: http://twitter.com/CallofDuty Instagram: http://instagram.com/callofduty Facebook: http://facebook.com/CallofDuty
    https://www.youtube.com/watch?v=OQ1CwPhE8KQ
    Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021}Call of Dutyyoutube
    Get a first look at the Call of Duty: Vanguard Campaign, in this Stalingrad Level play-through. Rise on every front. #Vanguard arrives November 5th. Pre-order today - https://www.callofduty.com/vanguard Follow #CallofDuty for the latest intel: Twitter: http://twitter.com/CallofDuty Instagram: http://instagram.com/callofduty Facebook: http://facebook.com/CallofDuty
    https://www.youtube.com/watch?v=EtZWVTTyFNU
    Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021}IGNyoutube
    Watch the reveal trailer for Call of Duty: Vanguard Zombies. Your mission: Stop the undead army with a new set of Dark Aether skills. Track: Billie Eilish - Bury a Friend (Chris Avantgarde Remix) #IGN #Gaming #CallOfDuty
    https://www.youtube.com/watch?v=xYUMA6NVy4g


    Sledgehammer Games ve Treyarch'ın geliştirdiği ve Activision'ın dağıttığı Call of Duty: Vanguard, her cephede zafere koşmayı vaad eden bir oyun sunuyor. Pasifik semalarında it dalaşına gir, Fransa'ya paraşütle dalış yap, Stalingrad müdafaasında bir keskin nişancı olarak düşman avla ve Kuzey Afrika'da ilerleyen birliklere katılarak düşmanla çarpış. Vanguard tekrardan 2.Dünya Savaşını konu alacak ve hikaye, online ve Zombie olarak 3 farklı modu içerisinde barındıracak. Ayrıca Warzone da entegre bir şekilde oyunun içinde gelecek ve hem Vanguard hem de Warzone yepyeni bir anti hile yazılımı içerecek. Pek tabi Vanguard ile beraber de Warzone da da yepyeni etkinlikler ve silahlar bizleri bekliyor olacak.



    Call of Duty: Vanguard, 5 Kasım 2021 de PC de Battle.Net üzerinden çıkış yapacak.


    Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021}

    

    Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021}
    Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021}
    Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021}
    Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021}



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 12 Haziran 2022; 23:22:2 >



  • bu oyunların yapımcılarını tebrik ediyorum, inanılmazı başarıyorlar


    cod warzone'un 1080p'si 900pye benziyordu

    ondan sonra gelen cold war'ın 1080p'si 720-800pye benziyordu


    alışkanlık olduğundan vanguard'ı da indirip bi baktım. 540p'ye falan benziyor. abartmıyorum yani 3 4 sene önceki oyunu açp 540p'ye çeksem ancak bu kadar blurlu gözükür (oyunun %100 res. scaleda çalıştığından emin oldum. bazılarında %70 başlıyormuş. bende öyle değildi, yani onunla da alakası yok)


    artık ne yapıyorlar ne ediyorlar bilmiyorum ama native 1080pde oynamak imkansız hale geldi. öyle bir bulanık görüntü var ki düşmanı seçememek bir yana gerçekten gözü rahatsız ediyor. bir sonraki oyunda artık 240p 360p falan gibi gözükür herhalde


    benim düşüncem bu kadar kötü olmaması gerek. bence optimize edilebilir görüntü kalitesi. steam'deki ve diğer donanım istatistiklerindeki %70-80 1080p kullanıcı oranını görüp bu insanları 1440p ve 4k'ya geçirmeye çalışıyorlar gibime geliyor. isterseniz komplo teorisi deyin valla umurumda değil. 10 yıl capcanlı net görüntülerle 1080p oyun oynadık. 1440p ve 4kyı icat ettiler ama kartlar o kadar gelişmedi. 1440p için bir kart alıyorsunuz 2 senede performansı tatmin edici seviyenin çok altına geliveriyor. 1080pde tüm kartlar uçup kaçıyor. insanlar 1440p ve 4k'ya istedikleri oranda geçmedikleri için bence oyunları yüksek çözünürlüklerde düzgün gözükecek kadar ayarlayıp salıyorlar piyasaya. benim artık düşüncem bu.

    şöyle yorumlara ayar oluyorum, hedef belirtmeden salla.


    "Buraya gelip yarım saat beta oynayan arkadaşlara lütfen itibar etmeyiniz."

    bilir kişimiz sensin galiba. sanırsın bi kendisi Ghost zamanından beri CoD oynuyor. bende ıskalamadan her CoD Mp'ını az çok denedim, denemeye çalışıyorum. zaten oyunun mekaniklerini, vuruş hissiyatını, harita tasarımlarını vs. eleştiren gördün mü konuda? her gelen görselliğin rezalet olduğunu dile getirmiş. e oyun işi en çok göze hitap ediyor. senin göz zevkine hitap etmiştir, alır oynarsın. geriye dönüp yorumları oku, herkes görsellikten şikayetçi. görsel tarafın leşliği diğer konularında önüne geçiyor doğal olarak. misal aynı olay Rdr 2'de de vardı. konsol, PC farketmeksizin 1080p'de oyun çamur gibi görünüyordu. bu oyunda 1080p'de render res.'i arttırsan da götürdüğü performansa nazaran görsellik gene tatminkar seviyeye gelmiyor. ayrı bi seviye kötülük var görsel tarafta, bunu başarmakta zor yani.


    sen hangi oyun betasında çıkışı ile tamamen farklı bir oyun gördün bu arada? beta neyse oyunda %90 oranında odur. ayrıca oyun firmaları salak değil... ya da bilmiyorum salak olabilirler, orası tartışmaya açık. çoğu oyuncu betaya göre satın alma kararını veriyor. "biz leş gibi beta yapalım, sonradan düzeltiriz" gibi bir dünya yok. müşterinin kafasında ilk izlenim kadar kabul görürsün. bu oyun son dönemde oynadığım en blurlu ve en kötü renk paletine sahip Cod oyunu. bu arada bende de Ps5 var ve betayı iki platformda da denedim. ikisinde de görsellik aynı.

    Oyun mevcut CoD serisinin 2. Dünya skini giydirilmiş versiyonu. Bütün kill streakler modern savaşlardaki streaklerin 2. Dünya skini sadece. Ayrıca her şey o kadar hızlı ki, düşman seçmek bile çok zor. İlla kafalarının üstüne bakmak gerekiyor çünkü dost düşman ayrımı sadece böyle. Hadi Battlefield bir nebze yavaş şu oyundan da ,bu oyun acayip hızlı ya. Adamlar takım ismi bile koymamış my team enemy team diye geçiyor.

    İnsanlar Battlefield 5'e bu nasıl 2. Dünya savaşı diyorlardı. Kurban olsunlar Battlefield 5'e, bu nedir yahu. Silahlara susturucuyu geçtim red dot ekledik.
  • Activision'un başına taş düşse de sadece hikayeyi ayrı ve ucuz satsa. Hayvan gibi fiyata satıyolar oyunu.

  • Sistem gereksinimleri Black Cops: Cold War ile aynı olur diye düşünüyorum bakalım artık, betayı sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden sevenlerine hayırlı olsun.


    Oyun çıkana kadar her ay 20€ battle hesabıma atıyorum, 3 ay sonra oyunu alırım iyi ki böyle özellik var öbür türlü çok zorlanırdım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 21 Ağustos 2021; 20:24:37 >
  • Trailer muhteşem olmuş gerçekten. Görünüşe göre COD bu sefer geniş kapsamlı ve bol içerikli bişeylerle geliyor. İlk COD zamanları Fransa'ya atlamıştık şimdi yıllar yıllar sonra yine aynı deneyimi almak anılarımı depreştirecek.. Oyunun CODMW'deki karakterimize ve silahlara agresif hareket tarzı sunan oyun motoru IW8 ile yapılmış olması kaos içindeki savaşta müthiş bir deneyim almamızı sağlayacağını umuyorum. Ayrıca oyunda Kuzey Afrika, Doğu, Batı, Pasifik cephesinin olması ve 20 harita ile çıkacak olması, BF5'den umduğunu bulamayanlar için bir fırsat olacak bence Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton1990 -- 22 Ağustos 2021; 14:21:18 >
  • Rus hesapla 60 euroluk paket 400 TL. gene pahalı. en son codu 280 tlye almıştım. geçenlerde rusyaya zam gelmişti ondan olsa gerek.


    Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021}



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 22 Ağustos 2021; 19:57:51 >
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt

    forumdan bir arkadaş COD MW yi 180tl ye aldığını biliyorum gerçekten artık şu Activision, EA gibi bir abonelik sistemi çıkarması lazım el yakıyor, keşke hikaye modu ayrı multi modu ayrı satılsa biraz daha makul olur. Ben artık hesaba aylık 20€ atıyorum Kasım da rahat almak için böyle yapıcam artık.

  • Zamanında Standart Edition sürümlerinden Modern Warfare'ı 228 TL, Cold War'ı 320 TL'ye almıştım, şimdi ise Vanguard 400 TL şuan. Avrupa fiyatı yıllardır standart 59 euro olmasına rağmen Rusya tarafına bakılırsa her yıl zam yapılmış görünüyor. Bu arada Rus hesabımla aldığımda benden artı olarak 18 tl daha kesti, bu daha önce yoktu çözemedim orasını.



    Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021}
    Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021}



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton1990 -- 22 Ağustos 2021; 22:24:45 >
  • Call of Duty: Vanguard Beta Bilgilerl Paylaşıldı:


    Champion Hill Mode Alfa;


    • PlayStation'a Özel Alfa 27-29 Ağustos (Ön siparişe ve PlayStation Plus'a gerek olmayacak)

    Multiplayer Beta;


    • Playstation Özel Erken Erişim (ön sipariş verenler): 10 - 13 Eylül


    • Playstation Herkese Açık Beta: 16 - 20 Eylül


    • Xbox, PS ve PC Erken Erişim (ön sipariş verenler): 16 - 17 Eylül


    • Xbox, PS ve PC Açık Beta: 18 - 20 Eylül


    Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021}



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton1990 -- 23 Ağustos 2021; 0:26:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akhenaton1990

    Zamanında Standart Edition sürümlerinden Modern Warfare'ı 228 TL, Cold War'ı 320 TL'ye almıştım, şimdi ise Vanguard 400 TL şuan. Avrupa fiyatı yıllardır standart 59 euro olmasına rağmen Rusya tarafına bakılırsa her yıl zam yapılmış görünüyor. Bu arada Rus hesabımla aldığımda benden artı olarak 18 tl daha kesti, bu daha önce yoktu çözemedim orasını.



    Merhaba hocam daha önce iki oyunu Rusya üzerinden bende aldım ama unuttum nasıl aldığımı link varsa atabilirmisiniz bir de Rus hesabı nasıl açıliyordu ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Call of Duty: Vanguard - Stalingrad Oynanış Videosu


    Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021}Call of Dutyyoutube
    Get a first look at the Call of Duty: Vanguard Campaign, in this Stalingrad Level play-through. Rise on every front. #Vanguard arrives November 5th. Pre-order today - https://www.callofduty.com/vanguard Follow #CallofDuty for the latest intel: Twitter: http://twitter.com/CallofDuty Instagram: http://instagram.com/callofduty Facebook: http://facebook.com/CallofDuty
    https://www.youtube.com/watch?v=EtZWVTTyFNU





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 26 Ağustos 2021; 13:24:54 >
  • Dün Gamescom etkinliğinde yayınlanan Stalingrad oynanışı ilk mesaja eklendi Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} 

  • Bu oyuna baya yükseldim multisi çok eğlenceli olacak gibi ama benim pc kaldırmayacak sanırım. Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} 

  • Bu oyunun fiyatı ne zaman düşer sizce?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkann406

    Bu oyunun fiyatı ne zaman düşer sizce?

    oyun tutarsa kolay kolay düşmez. tutmazsa kısa sürede düşer. yani net bir cevabı yok.

  • furkann406 F kullanıcısına yanıt

    Kara Cuma indirimlerinde düşebilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen Geçen sene Rusya üzerinden 280e mi ne almıştım ilk Cold warı, sonra iptal ettim 1 ay sonra oyun çıkınca indirimde 180mi ne almıştım Rusya üzerinden. MW ise 140 idi sanırsam Rusyada. Bakalım şuan 400e geliyor %25e girince 300e alırız artık.

  • Her zamanki gibi sıkıcı duruyor.

  • turboctopus kullanıcısına yanıt

    beğenene bir şey demem de, benim gördüğüm şey, 2019daki oyunun downgrade yemiş hali. neyse ki ekimde bf2042 geliyor. bu sene pas geçeceğim cod'u galiba.

  • Uzun bir aradan sonra oyunun hikayesinin 2. Dünya Savaşında tüm cepheleri ele alacak olması beni çok sevindirdi gerçekten. Tam aradığım 2. Dünya Savaşı oyunu bu işte Call of Duty: Vanguard {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} Multisi nasıl olur bilmem ama MW ve Warzone çok daha güzel yalnız sürekli yerinde saydığı için baydı artık, bu da bir gerçek. Oyunun hikayesi 4 ana karakter tarafından 4 ayrı cephede işleneceği söyleniyor. Umarım hikaye oynayanları içine alacak kadar güzeldir ve süresi de tatmin edecek kadar uzundur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton1990 -- 5 Eylül 2021; 13:41:55 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.