Şimdi Ara

Yardım! W126 bağımlısı oldum başka araç bakamıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Küçük bir sinirlenme sonucu Skoda fabia aracımı verip kaputunu dahi açmadan 260se model bir araç aldım. Koltuğa oturmam ayrı, sürüşe başlamam ayrı bir heyecanlıydı. Tabii bu bende mi oluyor sadece diye test etmek için çevremdekileri de bu araçla tanıştırdım, heyecanını küfür ederek bile dile getiren oldu. Hay aksi keşke hepsini videoya alsaydım gizlice. Neyse bu konuları geçelim. 260 değil de en çok tutulanı 300sel imiş. 260ı sattım 300sel bakmaya başladım fakat insanlar gözümü korkutuyor. cidden bu araçların artık miladı doldu mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tutulmayanı sattıysanız, tutulanı hayli hayli satarsınız.

    Alırken temize denk gelmek mesela hocam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende de aynı hastalık var fakat ne kadar iyi kondisyonda ve ne kadar mercedes olsa da 35-40 yaşında araçlar. İyi usta, iyi parçacı ve zaman varsa keyfi olarak girilebilir, ben bakımdan bakıma sanayiye uğrayayım denirse alınmaz.


    Fiyatları da enteresan biçimde piyasadan da fazla uçtu son dönemde. 2020 yazında sıfır baz egea parasına 3 tane temiz (kusursuzlar değil tabi ancak ufak tefek uğraş ile keyif verecek, genel olarak düzgün araçlar) w126 alınıyordu 85 üstü 300 motor, şu anda ise aynı durumda 2 tanesi zor alınır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.