Şimdi Ara

neden kimse ozan tufanın transferine tepki vermiyor anlamıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • adam, zaten çürümüş milli takımda 2 maç kötü oynadı ; bitane hazırlık maçında top kaybı yaptı diye herkes takımdan gitsin diye beklemey başlamış. Nedir bu tahammülsüzlük anlamış değilim. bu adam şu anda irfan can ile beraber en formda 2 türk 8 numaradan biri. geçen sene 46 maça çıkmış. bu adamdan bu kadar kolay vazgeçilmesini, yorumcuların "ozan futbolu bırakmış, ozanın değişlikliğe ihtiyacı var" gibi sözlerini anlamıyorum. fenerbahçe taraftarı da gitsin gözle bakıyor ozana. arkadaşlar bu adam maç temposunu bulunca onu kesecek adam yok türkiye liginde. 30 maçı tıkı olmadan her sezon oynar. tam en verimli olacağı yaşlarda. ayrıca irfancan 5 maçta 1, mhy 7 maçta 1 kez sakatlanınca anlayacaksınız ozanın değerini. büyük takımlar sürekli oynayacak bir orta sahaya mecburdurlar. oyun hafızasını korumak için. fenerbahçe bu avantajını kaybedecek. 2 hazırlık maçında kötü oynadı diye elden çıksın gibi duyarsız düşüncelere şaşırıyorum.




  • Bu sezon başına kadar Ozan'ı hep savundum ancak takımın huzurunu bozan kim varsa yollanmalı. Ozan da bulunmaz Hint kumaşı değil. Geçen sene sadece Gökhan, Caner, Sosa kadro dışı bırakılmış olsa Erol ve Emre'ye rağmen şampiyonduk. Bu tiplerin 1 yararı varsa 5 zararı var.

  • bende türk kanka tayfasının dağılmasından memnunum ancak yabancı kuralı ayrıyetten bu oyunculara mecbur bırakıyor biz 7.5m opsiyona adamı kiralıyoruz son derece yanlış bir transfer politikası

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ah ozan ah covidden sonra (ligin son kısmı ve euro maçları) eski performansının yarısını gösterseydin daha kazançlı olurduk 7'ye aldık 7.5-8'e gidicek o da opsiyon kullanılabilirse

  • Ozan çünkü kendine bakmayan , tembel bir oyuncu. Profesyonellikten uzak yaşadığı çok belli. Zaten kendine baksaydı bu paralara satılmazdı emin olun. Her scout raporunda da tatillerden nasıl döndüğü yazıyordur zaten. Doğal bir yeteneği var ama dembele gibi işte.

  • 3-4-3 sisteminde yer yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundan sonraki hayatında başarılar çok istedik ama olmadı

  • İnci Capsyoutube
    Kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın. İzlediğiniz için çok teşekkürler ve sizi çok seviyorum! Sevgilerle ve eğlenceyle kalın. Bu videoyu beğendiyseniz ilgi çeken diğer videolarımıza da göz atın https://www.youtube.com/channel/UC-zgWq3Q5cv_F2t8UBKHCpA/ Eğlenceli videolar, Komik videolar, En eğlenceli videolar, En komik videolar, Tiktok akım videolar, #eğlence #trend #yeni #komedi #nusret #evdekal #survivor #ropörtaj #remixadam
    https://www.youtube.com/watch?v=idLbBxEtM9M
  • 2 yıldır ne oynuyor

  • Çünkü kötü bi oyuncu. Serkan Akkoyun un ozan tufan hakkındaki görüşleriniz izleyin demek istediğimi anlarsınız. Defans yapmayan 6-8 numara olmaz olamaz.

  • Bosverin gitmesine sevindim. Takımın huzuru herşeyden daha önemli. Son 10 senedir takımda ilk defa bir ruh var. Oyun var. Sistem var. Bırakın gitsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda Ozan'ın gitmesi doğru dedim ancak Ozan'ı yollayıp Kruse'nin yan çarını getirmenin izahı yok. Saha içi özellikleri zaten Ozan'ın fersah fersah üstün bu Meyer'den. Problem yaratma skilleri de kafa kafaya kapışır. Benzia gibi sezonu 0 gol 2 asistle filan bitirecek bir tip var bu Meyer'de. O asistler de Rüştü'nün Ronaldinho'ya asisti tarzında olacaktır.

  • Kimseye yemek ısmarlamıyormuş hepsini kendi yiyormuş o yüzden dobişko ozanı ilgiltereye rehabilitasyona göndermişler...takımda istenmiyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azazel Geri Dönüyor -- 3 Eylül 2021; 3:10:56 >
  • Dobişko bir furbolcuyu asla ingiltere, almanya gibi ülkelerin liglerinde oynatmazlar fikrim vardı. Antrenmanlarda bile en az 10-15 km koştururlar. Ozan'ı nasıl kabul ettiler anlamak güç. Tabi süre alabilecek mi, ne yapacak göreceğiz.

  • Dobişko adamı tığ gibi yaparlar orada. İllaki kendine çeki düzen verecek. Arda'nın buradan gidişi ile ATM'deki 6 aydaki dönüşümüne bakabilirsiniz.

  • Ozan Tufan Türkiye ligleri ve Milli takımdan uzakta nerede isterse oynasın, buralara uğramasın bizim için kafi.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Trump -- 4 Eylül 2021; 20:34:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.