Şimdi Ara

Call of Duty: Vanguard resmi olarak duyuruldu: İşte ilk video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Call of Duty: Vanguard resmi olarak duyuruldu: İşte ilk video



    Yayıncılığını Activision'ın yaptığı Call of Duty serisinin yeni oyunundan ilk video geldi ve Call of Duty: Vanguard duyurulmuş oldu.



    Ayrıca Bkz.Crysis'in en iyi grafik modu Enhanced Edition'ın yeni güncellemesinden ilk görseller geldi



    Ne yazık ki paylaşılan video dışında oyundan hiçbir detay paylaşılmadı. Oyunun resmi tanıtımı 19 Ağustos'ta Türkiye saati ile 20:30'da Call of Duty: Warzone içerisinde yapılacak. Fragman ayrı bir şekilde YouTube üzerinden de paylaşılacaktır. Ancak eğer tanıtımı oyun içerisinde deneyimlemek isterseniz o saatlerde oyunda olmanızda fayda var.



    Ayrıca 19 Ağustos'ta Türkiye saati ile 19:30 ve 20:29 saatleri arasında Call of Duty: Warzone'un herhangi bir modunu oynayanlar Double XP, Double Weapon XP ve Double Battle Pass XP'ye sahip olacak. Oyun için paylaşılan ilk resmi videoyu aşağıda bulabilirsiniz.



    Call of Duty: Vanguard Duyuru Videosu






    Kaynak:
    https://www.gematsu.com/2021/08/call-of-duty-vanguard-announced







  • Bu ne biçim oyun videosu yahu, dramatik bir atmosfer var tamam ama o simgesel insan yüzleri karikatür gibi ve komik, ne alaka? Bu oyun bir puzzle mı, oyunda mekana gizlenmiş insan yüzlerini mi arıyoruz acaba?

  • Bu oyunun hayranı olarak alacağım mecburen.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bf 2042 iğrenç oyun içi videosundan sonra fena gelmedi , gizemli buldum , en azından ne çıkacağını bilmiyoruz , iyi mi? kötü mü? , iyi düşünelim bari :)

  • Metacritic sitesinde oyuncular tarafından her yıl 3.2 gibi puanlar alan call of duty bakalım bu sefer oyuncular nasıl puanlıyacak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Umarım cold war gibi leş bir şey olmaz.Acti her zaman 1 leş 1 kaliteli şeklinde yaptığından,bu oyundan umutluyum.Oynanış videosu şart onu bekliyorum.

  • Tanıtım videosu olmamış bence

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • her yıl yeni oyun çıkarmak zorundalar mı ya?
    Warzone üzerinde BP ile daha iyi paralar kazanılabilir.
    3 yılda bir adam gibi tam oyun çıkarsa yeter.
    BF ve CoD serisi saçmaladı artık.

  • BoRriZ kullanıcısına yanıt
    Bf nerde hersene oyun cikario?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunda detay yok, Battlefield 5 teki ile Cold War ile karşılaştırıp 10 -15 detay fark atıyor,multiplayer mode için alıyorsanız biraz degebilir.

  • Hayatımda gördüğüm en saçma fragmanlardan. Oraya buraya insan yüzü serpiştirmişler. Elle tutulur 1 tane öge yok.

  • Ya hu, hiç mi sanatsal bulmadınız şu videoyu. Videoda geçişleri farklı kullanmışlar, savaşın yüzlerini savaşın etkisinde kalmış eşyalarla ortaya çıkarmışlar. Ben hikayesi açısından meraklandım, farklı bir video. Oyun hikayesi de etkileyici olursa daha iyi olur. Tom clanscy black list'in duyuru videosundaki sinematik geçişler kadar etkileyici değil belki ama farklı bir şey çıkmış ortaya

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Call Of Duty tahtından iniyor mu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CALL OF DUTY: VANGUARD 5 KASIM'DA GELİYOR!

    ı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son trailer güzel görünüyor, WW2'deki bütün cepheleri konu almışlar bu sefer, sadece senaryosu için oynarım, CoD oyunlarının multiplayer kısmı bana göre kötü. DICE'dan da benzer atılımı ilerleyen zamanlarda multiplayer tarafında bekliyoruz, bu sefer elit asker ve kıyafet değiştirme saçmalığı olmadan. Vanguard'da BF V'deki elit askerleri örnek almış gibi görünüyorlar, tam CoD oyunlarına yakışır hareket, multiplayer kısmında bolca kullanırlar artık, ne yaparlarsa yapsınlar multiplayer konusunda yine BF V'in çeyreği bile olamaz. Savaşın gidişatını değiştirerek, yeni bir senaryo türetme fikri de ilginçmiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 22 Ağustos 2021; 9:59:18 >
  • Trailer muhteşem olmuş gerçekten. COD bu sefer geniş kapsamlı bol içerikli bişeyle geliyor sanırım. İlk COD'da Fransa'ya atlamıştık şimdi yıllar yıllar sonra yine aynı deneyimi almak anıları depreştirecek. Oyunun CODMW oyun motoru IW8 ile yapılmış olması, Kuzey Afrika, Doğu, Batı, Pacific cephesinin olması ve 20 harita ile çıkacak olması, BFV'den umduğunu bulamayanlar için bir fırsat olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.