Şimdi Ara

TALES OF PİRATES BAŞLANGIÇ REHBERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
12.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • öcelikle oyunumuzun sitesi
    http://www.talesofpirates.com

    sitede ilk öce registere tıklayıp üyelik alalım daha sonra download deyip oyunu indirebilirsiniz oyunun botuyu 286mb civarında küçük bi kapasitede.


    detaylı bir bilgi verelim.
    oynumuz 3D görüntü kalitesinde korsanlık yaparak denizde kasarak veya karada kasarak bunlardan ibaret bir oyundur.

    CLASSLAR

    1.basic classlar(level 10 nda)
    a.swordsman:tek kılıç ve kalkan kullanımı+skilleri+giysileri
    b.hunter: ok ve yay+skilleri+giysileri
    c.herbalist:asa+skilleri+giysileri(bitki üzerine kurulu bir class)
    d.explorer:level 1 de aldığımız bıçağın gelişmişeri+skilleri+giysileri
    2.advanced classlar(level 40 ta)
    a.swordsman olursanız ilerideki advanced classınız: crusader
    b.hunter olursanız: shupshooter
    c.herbalist olursanız 2 tür seçebilirsiniz:1.cleric 2.seal master
    d.explorer olursanız: voyager

    detaylı bilgileri aşağıdaki class seçiminde göstericeğim.

    KARAKTERLER

    AMİ

    isim:ami
    female bir karakter
    karakterin özellikleri bayağı iyidir.Level 10 olduğunda seçebileceği classlar:
    basic classlar:herbalist,explorer
    advanced:seal master,cleric,voyager

    PYHLLİS

    isim:pyhllis
    feamle bi karakter
    karakterin amiye göre daha iyidir.level 10 da ki seçebileceği classlar:
    basic classlar:hunter,explorer,herbalist
    advanced classlar:shupshooter,voyager,seal master,cleric

    LANCE

    isim:lance
    male bir karakter.amiden iyi ama pyhllisin özellikleriyle hemen hemen aynıdır.
    classlar:
    basic classları:swordsman,hunter,explorer
    advanced classlar:crusader,shupshooter,voyager

    CARSİSE

    isim:carsise
    male bir karakter.sadece bir classı wardır.
    basic class:swordsman
    advanced class:swordsman olduğu için crusaader olması gerekirken bu champion olur.

    Class seçimindeki detaylar:

    swordman:sadece kılıçla ilerler 40 levelde lanceyseniz crusader olup 2 kılıç alabilirsiniz.carsiseyseniz yine kılıç ama dev gibi bir kılıç alırsınız veya iki kılıç.masteri argent city deki peterdan alırsınız.
    herbalist:tek başına kasamaz skilleri pasiftir atack skilleri çok düşüktür kasmakta zorluk çekersiniz.tek başınıza zor kasarsınız.shaiyan citydeki barron dan alırsınız.
    hunter:okla gidersiniz rakibi uzaktan vurduğu için iyidir ve vuruş gücü yüksektir.tavsiye ederim.icicle cityde ama tam kim bilmiyorum oyundan bakarsınız.
    explorer:tek bıçakla gidersiniz.sadece mana yani skille dayalıdır.bıçağın vuruş gücü azda olsa skilleri sayesinde en yüksek vuran classdır.çünkü bir level 21 iseniz level 19luk bi yaratığa yıldırım skiliyle rahatlıkla tek vuruşta öldürebilirsiniz.çünkü vuruş gücü yaratığa göre değişir fakat en düşüğü 491 gibidir.masteri argent citydeki little danieldir.



    OYUNA BAŞLAYABİLİRİZ.

    önce oyunumuzu kurduk daha sonra pacthleri uptade ediyoruz ve enter gameye basıp başlıyoruz.tek bölüm olan dreama tıklıyoruz.ve içindeki serverlardan birini seçiyoruz yalnız dreamın içindeki servlerın hepsinde farklısınızdır.yani birinde 30 levelseniz öbüründe o karakteri göremessiniz.server seçtikten sonra create tıklıyoruz.ve 4 karater war.bunlardan birini seçip next diyoruz.daha sonra saçını ve gözünü ayrıca ismimizi yazmamızı istiyor.yazıp geçiyoruz.ve karaktere çift tıklayarak başlayalım size 3 şehir war hangi classı beyeniyorsanız o classın masterinin olduğu yeri seçin ki class seçerken görevleri ondan alıp o şehirde yapmanız gerekir.

    karakterimizi yaptıkkk şimdi başlayalım.şehirdeyiz newbie guide ile konuşun görev çıkacaktır complete dediğiniz zaman 2 level olursunuz.level 5 e kadar newbiedeki görevleri yapın her görevde bir level atlarsınız.ama level 5 e kadar.sonra kasmaya çıkın yalnız bir uyarı yapıyım sakın size verilen sarı renkli kutuyu satmayın çünkü o size her 5 levelde örneğin level 15 level 20 level 25 gibi...size classınızın ve sizin levelize göre silah ve giysi verir.satarsanız npcden parayla alırsınız.satmayın beleşe ordan giyin.

    CLAss seçerken kolayca seçersiniz.önce level 9 olmak lazım.level 9da başlarsınız seçmeye.level 9 da gidin hangi classı istiyorsanız masterine gidip size vereceği görevleri yapın en fazla 3-4 görev vericektir.o görevlerden sonra size classın gerekli eşyalarını ve 1. skill kitabınızı vericektir.her kitapta bir skill geri kalan skilleri siz alıcaksın mecbur.daha sonra böylece devam edersiniz.kasarak level 15 olduğunuzda oyunun asıl amacı korsanlığa başlayabilirsiniz.15 te gidip şehrinizin buildcisine kıyıdadır zaten o.gemiler falan vardır.ordan gidip paranızla gemi yaptırın.ve daha sonra gelen kitabı az ilerdieki kadınla konusaşarak binebilirsiniz.inmek için aynı yerdeki yuvarlağa gelin inersiniz.classın masterinin verdiğin classtan sonraki görevleri yapmaya çalışın çünkü level 40 ta advansed classınızı seçiceksiniz.

    explorer için bir uyarı:explorer olursanız size baştaki büyü yapmak için coral gereklidir.görevlerden sonra alırısınız bir tane ama sonra kendinizin alması gerekir.gidip argent citynin dışındaki büyük ormanda CORAL isimli adam alın bir tanesi 100 enerjidir.ve her skillde 3 enerji azalır ayrıca onu bıçağın solundaki buşluğa bırakın büyü yapmak için bittiği zaman büyü kullanmaz ve gider yeni coral alırsınız ama skille göre coral değişir.bunuda skillin detayında görebilirsiniz.

    İŞTE BU KADAR YARDIMCI OLABİLDİYSEM SEVİNDİN SS KOYMAYI BİLMEDİĞİM İÇİN KOYAMADIM KUSURA BAKMAYIN HATALARIM VARSA BENİ MAZUR GÖRÜN.AYRICA BENİ OYUNDA GÖRÜRSENİZ YARDIM İSTEYEBİLİRSİNİZ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakeMeLaugh -- 19 Haziran 2007; 12:53:59 >



  • kardeş gerçekten çok saol oyun için çok yararlı bilgiler vermişsin şunlarıda yazabilirsen mining gibi skiğller var bunlar nasıl alınır nasıl kasılır ve hangi amaç için kullanılır şimdiden teşekkürler.
  • ya mining türü skilleri mesela argent cityi ele alırsak ordaki madenin biraz ilerisindeki adamdan temin edebiliriz veya argent citydeki skill satıcısının kitaplardan en altında war koyu renkli kitap onlardan mining olanı alabilirsin
  • emege saygı tşk ettim arkadasım bende oyunu yükledım ama bişeyden haberım yoktu cok faydalı oldu verdıgın bilgiler....
  • arkadaşım ben oyunu yükledim hattan lv 9 ldum ama bi sorum var (biraz ezik ama olsun )
    explorer görevini aldım skill açtırmak için bana diyoki 12 tane piglet kes tamam onları buldum da onlar beni hemen öldürüyor 10 tane pot vermişti ilk görevde azıcık dolduruyormuş bitti
    pot nereden alabilirim baya bi aradım ama bulamadım :S
  • :) birinden yardım iste sen healer ve buffcusun atak değil karakterin ve birde iyi ticaret yapmazsan 40 50 lvl e kadar aç kalırsın sanırım ben 30 hunterim sadece her lvlde ellik ve ayakkabı alıcak param oluo ;)
  • hangi serverdasın istersen bende sana yardım edebilirim ben gem isle deyim
  • benim ayrıntılı sorularım var, özellikle itemlerle ilgili..geniş olarak soyle sorayim, yaratıklardan dusenlerin gorevlerden başka yararı var mı? tabi bide satmaktan başka?
  • üzüm türü şeyler MP VE CAN doldurmak amacında kullanılabilir geri kalanları çözmeye çalışıyorum
  • ya explorer görevinde silver mine git 2 tane birşey topla falan diyor bir türlü bulamadım 2 tane birşey toplayacagım nerede bu gidip kesecegim şey bilen var mı? piglet görevinden sonraki yaratıklar
  • ben explorer değilim swordman, izbandut tarzından

    Statt Pointler ne olmalı swordman in? Agility ve STR diyo ama ben defans ve hp yükselten e de verdim. adı neydi unuttum şindi :D
  • ben hala sorumun cevabını anlamadım biliyomusunz
  • oyunu ındırmeye basLadım:)) 1 saate kdr iner hangı serverdasınız??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 16 Haziran 2007; 5:25:16 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Pk

    oyunu ındırmeye basLadım:)) 1 saate kdr iner hangı serverdasınız??


    skull a gel
  • skulla lvl 10 um expoler olcam daha gorevı yapabılırsem :)))
  • Ben de biraz bilgiler vercem basit ama yararlı olur yeni başlayanlar için classınıza göre bölümde başlayın demişsin onu açıklamak istiyom. Swordman ve Explorer olcaklar Argenty City'de(Yeşil ormanlar olanda) Hunter olcaklar İcicle City'de(Buzlu bölüm), Herbalist olcaklar Shatian City'de(Çöllü bölüm).
    Ve bu arada bi sorum da var. 5 lwlden sonra kasın demiştin. 5 lwlden 9lwle kadar bir sürü görev var ve bu görevler çok fazla ve karmaşıkk bunları yapalım mı? En kısa zamanda cvp bekliyorum. Bu arada bilgiler için tşk turkish rap
  • şimdi ben hunter açtım pointleri neye vermem gerekir ?
  • sağ alt köşedeki ? işaretine tıkla. yardım menüsü açılır kenarda da bir sürü yardım konu maddesi. Orda hunter yazan yere tıkla. yazıların altında stat main yazıyı onun yanında yazan statlara ver. tabi yine de oyunda daha iyi olan kişilere de bi sor. bu doğru mu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: trigger440

    şimdi ben hunter açtım pointleri neye vermem gerekir ?


    59a kadar acc sonra full agi
  • bu oyunun haritası varmı ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.