Şimdi Ara

Renault Captur vs C3 Aircross vs Ford Puma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Renault captur 1.0tce touch 250k
    C3 Aircross feel bold (makyajlı) 245k
    Ford Puma Style+Comfort 2020 model (0km) malum sitede galerilerde 265-270 e alınabiliyor

    Aracı annem kullanacak 3ncü araba olarak alıyoruz eve hangisi daha mantıklı olur ?



  • Maşallah milette para var 3. araç ha
  • Konudan bağımsız bir yorum yapmak istiyorum.
    Daha önce başka konulara da yazmıştım.
    Bu paralara bu arabaları ancak evin 3. 4. arabası olarak kullanacaklar alır demiştim.
    Bu konu da söylediğimi haklı cikariyor göründüğü üzere.
  • puma çok güzel gözüküyor ama bu arabalar şişik b sınıfı araçlar çok birşey beklemeyin bunlardan.


    Ben olsam mavi renk puma alırdım.

  • En mantıklısı puma duruyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CheckVizoR

    Konudan bağımsız bir yorum yapmak istiyorum.
    Daha önce başka konulara da yazmıştım.
    Bu paralara bu arabaları ancak evin 3. 4. arabası olarak kullanacaklar alır demiştim.
    Bu konu da söylediğimi haklı cikariyor göründüğü üzere.
    Hocam tek bir aile arabası olarak almak için bu fiyatlar pek mantıklı değil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoriL99

    Hocam tek bir aile arabası olarak almak için bu fiyatlar pek mantıklı değil

    Aynen öyle hocam :)

  • Puma ve Captur arasında birini seçerdim. Sırf ön kol dayama ve arka havalandırma menfezi nedeniyle Captur seçerdim. Ford'un son yıllarda çıkardığı araçlardaki iç malzemenin ticari araç havasından bir türlü kurtulamaması nedeniyle de seçmezdim. St-line paketi daha güzel ancak fiyatını hak etmiyor.


    Bu arada bi ekleme yapayım, c5 aircross kullandım, baya rahat bir araçtı. Hatta koltuklarını özellikle çok beğenmiştim. C3 aircross'a bence bir test sürüşü yapıp bakın, çünkü onda da aynı özellikler ve koltuklar var galiba, denemeden karar vermeyin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huan8 -- 15 Ağustos 2021; 21:44:38 >
  • c3 aircross bu listede alınabilecek en mantıklı otomobildir bence

  • Ben de Puma ile C3 Aircross arasındayım. Puma'da kol dayama, otomatik katlanan ayna ve tavan rayları yok ve Style paketi o kadar güzel durmuyordu bayide. Yine de hala kararsızım. İkinci elde hangisi daha iyi gider acaba ? 2-3 yıl kullanıp satmayı düşünüyorum çünkü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash_bandicoot -- 15 Ağustos 2021; 22:9:42 >
  • C3A konfor, donanım, tam otomatik şanzıman ile öne çıkıyor ve fiyatı da uygun. Sert plastik istemezseniz pek uygun değil kapı içleri ve ön göğüs sert plastik. Fakat direksiyon hissi güzel. Yüksek araba hissi de var o açıdan tatmin eder.
  • Bu hafta 3 aracı da inceledim, en çok hoşuma giden c3 aircross idi, iç mekanı ferah, kalitesi yeterli, motor ve sanziman kagit uzerinde mantıklı, arka fren disk (ancak sikayetvar sanziman ve motor arızası kaynıyor) Captur dış tasarım ve iç mekanı güzel ama kapıları karton gibi bam güm hissiyatını sevmedim. Puma dıştan güzel iç mekan dar basık ve iç karartıcı, arka fren kampana, bagajı ve motor performansı ise pozitif yönleri.

    Hepsinin kendine göre eksikleri var benim ilk tercihim c3a sonra puma,captur olurdu. Tabi araç bulabilirseniz.
  • c3 aircross feel bold 246.800tl kırmızı siyah çift renk için sıraya girdim
  • B suvların hepsini alıcı göz ile inceledim en beğendiğim c3a oldu bariz şekilde geniş ve ferah koltuklarıda gerçekten çok iyi yüksekliği çok iyi diğer b suvlar bu kadar yüksek değil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoriL99

    B suvların hepsini alıcı göz ile inceledim en beğendiğim c3a oldu bariz şekilde geniş ve ferah koltuklarıda gerçekten çok iyi yüksekliği çok iyi diğer b suvlar bu kadar yüksek değil
    Hayrlı olsun hocam. Koltuklar advanced comfort mu yoksa standart mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: herseyinhayirlisi

    Hayrlı olsun hocam. Koltuklar advanced comfort mu yoksa standart mı?

    Alıntıları Göster
    Hocam citroen c3 aircross tanıtım videosuna göre advanced confort değil feel bold da gelen koltuklar ama malum sitedeki feel bold makyajlı kasa aircross lara görede advanced confort yani araç geldiğinde anlarız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoriL99 -- 16 Ağustos 2021; 22:30:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moueson

    Maşallah milette para var 3. araç ha

    isterse eve 10. araç alır sana ne?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 16 Ağustos 2021; 14:28:1 >
  • Sabah koşturmadan vakit bulamadım yazmaya b suv düşünen arkadaşlar için faydalı olabilir alıcı gözle b suvları inceleyince şahsi düşüncelerimi belirtmek istiyorum.



    Peugeot 2008 segmentin en popüler aracı desem yalan olmaz kaliteli ve çekici bulduğum bir otomobil kalite ve teknoloji olarak bence segmentin en iyisi dezavantaj olarak fazla siyah iç mekan boğucu geliyor bana diyebilirim.


    Ford Puma yine segmentin popüler ve yakışıklı havalı araçlarından birisi ama iç mekanına geçtiğimde fazlasıyla daraldım koltukları ve aracın iç mekan yaşam alanı bana dar geldi bilmiyorum direksiyon başında rahat hissetmedim.


    Opel Mokka bu aracıda inceledim açıkcası hiç beğenmedim yine klorosfobik geldi hemde on konsol çok önde sanki ağzıma girecek gibi bir his verdi direk indim.


    Renault Captur bu aracı beğendim bana içine bindiğimde dinamik güzel bir hava verdi yine dar ve klorosfobiklik fazlaca siyahlık var ama dinamizm ile güzel bütünleştiği için rahatsız etmiyor hoşuma gitti.


    Citroen C3 Aircross açıkcası total puanlamada en beğendiğim araç oldu ayrıca aracı kullandımda bu yüzden direk avantaj dezavantaj şeklinde yazmak istiyorum

    Avantajları

    -Aracın iç mekanı havadar ferah ve geniş asla bunaltmıyor b segment havası vermiyor

    -Araç bariz şekilde yüksek araca bindiğinizde suv hissini yükseklik hissini sonuna kadar alıyorsunuz diğer b suvlarda bu hissiyatı almadım yerden yüksek hb havası vardı onlarda

    -Direksiyon hissiyatı netliği yumuşacık oluşu çok hoşuma gitti ama şunu belirteyim bu kadar yumuşak olmasını sevmeyen insanlarda var kimisi orta şeker seviyor bu aracın direksiyonu çok yumuşak yani bunu kendinize göre avantaj yada dezavantaj sayabilirsiniz

    -Aracın yeni makyajlı tasarımı çok dikkat çekici ve havalı olmuş bir puma 2008 havalılığı değilde efendi bir havalılık diyeyim

    -Led farları çok başarılı


    Dezavantajları

    -Direk baktığım ilk şey şanzıman oldu ve maalesef ki o ilk gaz tepkisi geçliği hala devam ediyor bu psa grubunun kullandığı eat şanzımanlarda ilk gaz tepkisi geç algılıyor araçlar 1 saniye falan sürüyor o gazı alması onun dışında normal gidişte gayet akıcı ekrana bakmadan hissetmez anlamayan birisi vites değiştirdiğini aracın ama aracın o ilk algılama yavaşlığı sinir bozucu bunuda belirteyim.

    -iç malzemelerin hepsi sert plastik çok güzel kamufle etmişler tasarımla beraber öyle rahatsız edici bir sert plastik değil kalitesiz bir plastikte değil ama diğerlerinde yer yer yumuşak plastik varken bunda sert plastik var benim için bir dezavantaj değil kötü plastik olmadığı sürece ama bilmeniz için yazıyorum


    Bunlar dışında bir dezavantaj görmedim açıkcası total puanlamada da benim için en iyi tercih c3 aircross oldu diğer b suv araçlardan daha çok sevdim ve severek sipariş verdim diyebilirim.


    Bu arada şuan sadece sıraya girdim ufak bir kapora ile aracın net olarak gelip gelmeyeceği eylül ilk haftada belli olacak araç eğer stokta gelirse 20-30 bin lira civarı bir kapora isteyip fiyatı sabitleyeceklerini ve araç ekimde bile gelse eylül fiyatının geçerli olacağını aracı bağlayacaklarını söylediler.

    Kırmızı üstü siyah tavan satın aldım 1800 tl metalik renk farkı ile severek aldım yorumum bu kadar.

    Araç nasip olurda teslim alırsakta bir inceleme videosu yapmayı düşünüyorum çünkü feel bold paketi inceleyebileceğimiz doğru düzgün bir video içeriğine ulaşamadım.

  • Makyajsız 2020 C3 Aircross shine kullanıyorum. Çok iyi bir araba. Yakıtı 7 lt nin altına düşmedi. Geri kalan her türlü iyi. 2008 için bütçe yetmemişti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.