Şimdi Ara

4k video edit ve basit oyun için dizüstü tavsiye istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mevcutta asus n serisi yaklaşık on yıllık bir laptop kullanıyorum ssd ve 6gb ram e update ettim gündelik kullanımda fazlası ile işe yarıyor ama 4k video kayıt yapan bir aksiyon kamera aldım ve pc 4k kayıtları oynatmıyor(dona dona gidiyor) Böyle olunca editte yapamıyorum. Oyun çok düşünmediğim için apple m1 işlemcili cihazlar düşündüm ama hafıza 256gb çok az geldi gözüme bu kapsamda bir kaç sorum ve dizüstü tavsiyesine ihtiyacım var.


    1) apple a elimdeki harici hdd den dosya atabilir miyim?

    2) cities skyline - fm gibi oyunlar oynarım pc de playstation asıl oyun aracım. Apple veya huawei matebook 13 bu oyunları açar mı?




  • Merhaba. Uzun ömür odaklı düşünecek olursak, şu anda piyasada en iyi cihazlardan biri M1 Macbook Air diyebilirim. M1 çip'e sahip Macbook cihazlara harici / taşınabilir SSD takarak kullanırsanız performans kaybı yaşamıyorsunuz. Sandisk veya Samsung taşınabilir SSD alarak uygun fiyata depolama sorununuzu çözebilirsiniz. Size tavsiyem 16GB / 256GB modeli alıp bu şekilde kullanmanızdan yana olur.


    Oyun performansına gelecek olursak, M1 çip harici ekran kartı olmamasına rağmen gayet güçlü. Cities Skylines ölçekleme arttıkça masaüstü bilgisayarlarda bile kasabilen bir oyun olduğu için zorlanabilirsiniz. FM gibi oyunlarda zorlanmaz.

  • jagatai J kullanıcısına yanıt
    Oyun düşünmüyorsanız kendi fiyat aralığında m1 macbookların yanına yaklaşabilen cihaz yok. Yüksek hızlı ssd alıp depolama sorunu da yaşamazsınız.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler oyun olmaz diyemiyorum bir heves sarıp 3-5 ay pc de oyun oynayabiliryorum. M1 in oyun performansı benim mevcut pc kadar videolardan gördüğüm artı ek ssd ek masraf onun yerine 7-10k arası oyun bilgisayarı ne önerirsiniz? @babadol @mevlutacar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jagatai -- 13 Ağustos 2021; 20:43:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jagatai J kullanıcısına yanıt
    O zaman şöyle öneriler yapabilirim : Sıfır almak düşüncesinde iseniz, 8500-9200 lira aralığına HP Victus 16 ; (16/512/5600H/RTX3050) İkinci el düşünebilirim derseniz 3-5 ay kullanılmış ve garantisi devam eden RTX 2060'a ve Ryzen 4800H civarı işlemcilere sahip HP Omen gibi laptoplar 9-9,5 bin lira civarlarında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevlutucar -- 13 Ağustos 2021; 20:47:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mevlutucar kullanıcısına yanıt
    Lenovo konusunda bir fikriniz var mı hp ye nedense sıcak değilim msi, Lenovo bile daha sağlam geliyor bana nedense.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jagatai J kullanıcısına yanıt
    Eski MSI GF63 THIN kullanıcısı olarak, MSI'ın malzeme kalitesini beğenmiyorum. Çok üst seriler olmadıkça tavsiye de etmem açıkçası. Upgrade yapmak için kapağını açtığınız an tırnak kırma garantisi veren ejderhamızdan bir daha cihaz almam diye düşünüyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konuyu hortlatayım mevcutta 8gb ram olan ama ek ram yuvası olan modellerde düşünebilirim. HP Pavilion Aero 13 nasıldır fikri olan ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.