Şimdi Ara

ablalarını infaz eden afgan sığınmacı kardeşler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Afgan sığınmacı vahşeti: Batılı gibi giyiniyor diye kız kardeşlerini infaz ettiler

    Batı özlemiyle, Almanya’ya gelen ve sığınma isteyen Afgan iki kardeş Sayed ve Sayed H., batılı gibi yaşamak isteyen 34 yaşındaki iki çocuk annesi ablalarını, "Afganistan’daki gibi giyin" diyerek boğazını kesip katletti. Cesedi trenle 500 km öteye götürüp gömen iki Afgan kardeş yakalandı ve vahşi cinayetten korkunç ayrıntılar çıktı.


    Almanya, Afganistan'dan gelen sığınmacı iki erkek kardeşin vahşetiyle çalkalanıyor. 2013'te Berlin'e gelen ve Afganistan'da sevmeden evlendirildiği kocasından resmi olarak boşanan 9 ve 13 yaşında iki çocuk annesi Maryam H. (34), boşandıktan sonra batılı yaşam tarzını benimsedi.

    Modern giyinmeye başlayan ve başka bir erkek arkadaş bulup onunla evlenmek isteyen Maryam'ın, 25 yaşındaki kardeşi Sayed H. ile 22 yaşındaki kardeşi Sayed, bunun inançlarına uymadığını öne sürdü.


    ÖNCE BASKI YAPIP DÖVDÜLER

    Bavyera'dan gelen Sayed H.‘yı karşılayan Sayed, ablalarının “İslam hukukuna göre boşanmamış olduğunu, türban takması ve kapalı giyinmesi gerektiğini” belirterek baskı yapmaya, kardeşlerini dövmeye başladılar.

    Sık sık dayak yiyen ve arkadaşlarına durumu anlatamayan Maryam H., geçen hafta Berlin'de yaşayan kardeşinin bulunduğu eve çağrıldı. Burada iki erkek kardeş, boğazını kesip kafasına defalarca vurarak Maryam H.‘yi öldürdü.


    TRENLE 500 KM GÖTÜRDÜLER

    Kardeşler, ablalarının cesedini bir bavula koyarak Berlin'den trene bindi ve yaklaşık 500 kilometre uzaklıkta Bavyera Eyaleti'ne götürerek orada gömdü. Alman polisi, titiz bir çalışmayla iki kardeşi yakaladı ve sorguya aldı. Kardeşlerin, “Bizde kadınların rolü sizdeki gibi değil. Bizde kadınlar öyle giyinmez. Ev işleri yaparlar, evle ilgilenirler. Çocuklara bakarlar” dediği belirtildi.




  • Bu arkadaşlar birde talibandan falan kaçmıştır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 11 Ağustos 2021; 14:5:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buradan bir taytlı geçti

    Bu arkadaşlar birde talibandan falan kaçmıştır

    Taliban bahane  Hepsi O sevmedikleri Avrupa'ya kaçmak istiyor .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 11 Ağustos 2021; 15:41:40 >
  • Aradığınız adrenalin ise Akp'ye oy vermeye devam !!!!

  • buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

    Elbette kardişim onlar sevgi pıtırcığı, ümmet AKP'ye göre. Sahip çıkacağız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15-20 yıl önce doğudada vardı bu töre/namus cinayetleri. Hatta az ceza alsın diye 18 yaş altı bi delikanlı infazcı yapılırdı. Şimdi kızlarını üniversite okumaya şehre gönderiyorlar. Bunlarda düzelir umarım.

  • Adamlar her türlü doğruyor.Kardeşini doğrayan başkasına neler yapmaz.

  • talibandan kacan talibanin ta kendisi olmasin..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi ülkesinde kendi özgürlüğünü ve bağımsızlığını koruyacak götü olmayanlardan sadece kadınlarına hurafe yargılarla saldırıp öldürebileceği beklenmeli zaten . sadece gücü kadına yeter ama al eline silahı kendi özgürlüğün için çarpış dersen bazılarının götü yemez tabii . oraya buraya gider izin verirlerse mülteci gibi paşalar gibi maaşını ala ala yaşar .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 12 Ağustos 2021; 16:28:4 >
  • Ve bu tiplerden en az 1 milyonu Türkiye'ye gelecek

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yazık, kıyamam. Bunlar savaştan kaçan sığınmacılardı değil mi? Mazlum olanlar bunlardı değil mi? Geldiği ülkeye adapte olmaya çalışırken öldürülüyorsun. Buradan da anlaşıldığı üzere gittikleri yerin düzenine uymaktansa kendi kültürlerini yaşamaya devam ediyorlar. Uyan olmazsa da direk öldürüyorlar. Bunların acilen gönderilmesi gerekiyor.

  • Kadınları küçükken k çocukları neysede ergenlikten itibaren erkek Afganları kesinlikle almayacaksın.Bunu net olarak örneklerle görüyorsunuz.

    Bunlar Türkiye'den çok burada daha rahatlar.Malum yasalardan en başta geldiklerinde önüne gelene halleniyordu bu zımbırtılar özellikle batılı gibi giyinenler tehlikeli bu mahluk Afganların.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.