Şimdi Ara

Makyajlı W212 E250 ve E250CGI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar,

    sahibindende W212 kasa için E250 ve CGI olmak üzere 2 farklı kategori var. CGI'dan bulduğum araçların sahibinden verisine göre tüketimi daha fazla. internette CGI olmayan bir motor göremedim, sahibindende kategorilendirmede mi hata yapılmış acaba? Bir de E250CGI motoru sorunlu bir motor mudur? Motor haricinde makyajlı W212 kasa önerir misiniz? Şehiriçi yaklaşık 9-10LT yakıyor gibi hesapladım.




  • Merhaba, 2014 E220 CDI sahibiyim. Benzinli modelleri hakkında yorum yapamayacağım. Dizel 220 ile 250 arasında yakıt farkı yok, varsa da hissedilmiyor. Şehir içi 6.8 civarı gördüm genelde tüketimi. Dip gaz kullandığım günlerde de ortalama 7.4'ü geçmiyor diye hatırlıyorum. Çok fazla yakıt tüketimine dikkat eden birisi değilim kesin değerler değil bunlar, fakat aşağı yukarı böyle. Türkiye'deki modellerin çoğunluğu 4 matic diye hatırlıyorum. Bundan kaynaklı bir fark olabilir belki yakıtta. Benim aracım arkadaş itişli.


    Şahsen oldukça memnunum, benim aracım AMG paket, haliyle diğer paketlere göre çukurları vs. biraz daha fazla hissettiriyor süspansiyonlar sert olduğu için. Fakat yol tutuşu, genel olarak konforu, iç hacmi vs. çok memnunum.

  • Argonath LXI kullanıcısına yanıt

    bilgiler için teşekkürler

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.