Şimdi Ara

Herkesin Elinde İphone 12 Pro Max Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şuan olimpiyat kapanışlarını izliyorum sahaya çıkan tüm sporcular ellerinde telefonla kamera açık etrafı çekerek çıkıyorlar. Bakıyorumda hepsinin elinde ya İphone 11 Pro Max yada İphone 12 Pro Max var. Yani Normal düz İphone 12 bile değil, Pro Max arkası 3 kameralı olanlar.


    Hadi zengin ülkeleri geçtim Rusya, Ukrayna gibi ülkelerde bile var. Yani başka android falan yok tek telefon.


    Geçen sene istanbul gezisine gittiğimde Sultan Ahmet meydanında dikkat etmiştim yine elelrinde hep Pro Max versiyonu vardı yani 2 kameralı olan bile değil ve turistlerin çoğu rustu.



    Arkadaşlar bildiğim kadarıyla Rusya, Ukrayna çok iyi ekonomiye sahip ülkeler değil. Ve bu sporcular çok para kazanan değiller, altın madalya bile 600 dolar falan yapıyor anca satsan. Peki nasıl hepsinin elinde bu telefon olabiliyor?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KERBEY -- 8 Ağustos 2021; 14:30:25 >







  • Sayısı fazla personeli olan şirketler bu konuda çok şanslı zira cep telefonu operatörleri yıllık anlaşma tekliflerinde mutlaka iphone hediyesi sunumuyla şirketleri tavlamaya çalışıyor.Eski çalıştığım bir 230 kişilik bir firmada operatör anlaşmalarına ben koordine ediyordum.Yıllık anlaşmalarda asgari 15-20 iphone telefon hediyesini anlaşmalara ekliyorlardı.Sonuçta kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez misali 230 kişinin şirket hattı ve buna bağlı yan paketleri ile ekstra bazı çözümlerin anlaşmaları yapılıp kendi operatör firmalarının imajını yükseltmek için bu tip cezbedici öneriler sunuyorlar.Hatta anlaşma sağlanır ise o şirketteki personele ciddi indirimlerle başka telefon satışlarıda yapıyorlardı.Zaten çevremde son model iphone kullananların çoğunun telefonu bu şekilde alınmış şekilde kullanılıyor.20-25 bin tl veripte bir telefon alan zaten sıradan vatandaş olması çok zor bu dönemde.

  • bir an foruma akapeli dayı geldi sandım

  • Y dışında o telefonlar para değil kötü ülkelerde bile.

    Bizde sarayın çeşitli vergisinin vergisinin vergisi eklendiği için ve üstüne para birimimiz tarihimizin en zayıf konumlarından birisinde olduğundan pahalı geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde pudra şekercilerinin elinde görürsün 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

    Bu mesaj silindi.

    Aga hediye etsinde düz iphone 11 veya 12 eder hepsinde 3 kameralı olan Pro Max versiyonu var. Kendileri almıştır bence.

  • Kim bu herkes arkadaş... Utanmazlar bana da alsanıza, sırf şu x*aomi telefonum yüzünden insan içinde milliyetçi olduğumu söyleyemiyorum...(telefon hediyeydi)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.