Şimdi Ara

DroneCell (Hiçbir zaman kullanmamak dileğiyle)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet, hiçbir zaman kullanamadık zaten çünkü öyle birşey yok :


    Turkcellyoutube
    Doğal afet ve arama kurtarma çalışmalarında çekim gücü desteği vermek üzere Türkiye’nin hizmetinde. http://bit.ly/Dronecell
    https://www.youtube.com/watch?v=gW5zZabJ7uw&feature=youtu.be



  • k4zikcellin olmayan ama reklamini yapip milletin duygularini somurdugu projedir

    izmir depreminde neden o droneceller yoktu acaba

    elazig depreminde

    cunku dronecell diye birsey yok 😄

    ah kzkcell ah


    bir defasinda o drone meretini goreyim icim gam yemez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FieldTeam -- 7 Ağustos 2021; 1:3:24 >
  • Göz boyamak yaptık demek için reklamdan öteye gidemeyen bir proje

  • Turkcell'i günahım kadar sevmem, hatta en sevmediğim şirketlerin başında gelir, dağda bayırda çekiyor diye her ay soyulmak zorunda da değiliz yani bu ülkede 2 operatör daha var, bence her daim Vodafone seçilmeli. Umudumuz bu 5G Vodafone'da, çok kıyak bir operatör. Dronefone yapıp dissleşseler iyi olurdu, ahahaha.
  • Der Meister. kullanıcısına yanıt
    Dostum bana yazmazsan sevinirim, ben bu işlere pek girmem, Turkcell'i günahım kadar sevmem, ben Telekom ve Vodafone taraftarıyım arkadaş. Soyulmaya hiç niyetim yok, altyapım yok diye 599 TL Superbox diyen bir kurumu sevmem, nefret ederim.



    Vodafone Limitsiz Redli 169 TL çıkarırken Turkcell 100 GB 189 TL çıkarsın...
  • Hem bana yazmazsan sevinirim yazmış hem de orada bitirmek yerine umrumda bile olmayacak bir şeyler sıralamış. Arkadaş madem yazma diyorsun noktayı koy ve cümleni bitir. Ne virgül koyupta uzatmışsında uzatmışsın. Senin neyi sevip sevmediğin, operatör taraftarı olman veya nefret etmen benim neden umrumda olsun, peh.

  • Bu zımbırtıları sadece İstanbul'da kullanmak için mi aldılar diyeceğim ama birkaç tane drone'u taşımak zor olmasa gerek. İzmir depreminde kullanabilirlerdi. (Gerçekten varsa)

  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

    Bunları kullanacak sebep olması için bölgenin tamamen yıkılması falan lazım. İzmir'de belli yerlerde sıkıntı vardı ve çevre istasyonlardan ya da mobil istasyonlardan kapsanabildiğinden kullanma gereği yoktu. Zaten mobil baz istasyonu kullanmak bunları kullanmaktan daha mantıklı. Sadece belli özel ihtiyaçlara cevap verebilir bu dronlar.


    Gereksiz reklam yapıp kendilerini küçük düşürdüler sadece.

  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

    İnternet ve görüşme farklı katmanlarda çalışıyor. Ses görüşmesi için 2G, 3G baz istasyonlarında mesela kartlar olurdu, kartın kapasitesi dolunca şebeke meşgul tonu dinlerdik. 4G'de baz istasyonunda belki kart yok bunun için ama yine de merkezi santralde bu hizmetin çalıştığı sistemler var. Bunların bir kapasitesi var. Büyük bir deprem vs. olayı sonrası herkes birilerini aramaya çalışınca dolabiliyor bu kapasite de. Bu esnada ise İnternet kullanımı yapılabiliyor kapasiteye göre. Tabi kapasiteye göre diyorum, bu Turk Telekom'un bir gün kadar devreden çıktığı o depremde, Turkcell'de depremden sonra ilk bildirimler gelmiş, sonrasında birkaç dakika İnternet'te de hiçbir sayfa açılmamıştı. Hani yoğunluk İnternet tarafında da olabiliyor.

  • Dronun gücünden baz istasyonu görevi görecek…



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 1 Ekim 2021; 17:36:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.