Şimdi Ara

Tercihler hk. (Ünililer gelsin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sorunun basit hali: İngiliz Dili ve Edebiyatı mı Mütercim Tercümanlık mı?


    Detay hali: Tercih yapacağım şehir yalnızca İstanbul Avrupa yakası olduğundan bana yok şu şehirde tercümanlık oku çok iyi okul gibi şeylerle gelmeyin lütfen. Puanım yeterince iyi ve İstanbul'da tam burslu güzel vakıf ünileri tutuyor ancak, tercümanlığın puanları biraz daha yüksek.


    İyi bir konumda daha iyi bir üniversitede İngiliz Dili ve Edebiyatı mı okumalı, yoksa daha kötü bir konumda daha düşük sıralamalı bir okulda tercümanlık mı okumalı, benim cevap bulamadığım soru bu. Konum benim için gerçekten çok önemli. Eve, işyerine, İstanbul'un merkezine yakınlığı hayati öneme sahip. Kalacağım yer muhtemelen (tercihen) Fatih, veya üniversitenin konumuna göre Avcılar tarafları olacak.


    Örneklendirmek gerekirse; Yeni Yüzyıl Üniv'de İngiliz Dili ve Edebiyatı mı yoksa Gelişim veya Atlas Üniv'de Mütercim Tercümanlık mı? gibi


    Modlara önemli not: Eğitim bölümüne konu açtım ancak günlerdir konuya cevabı geçtim bakan bile yok o yüzden şansımı burada denemek istiyorum, anlayışınız için teşekkürler.








  • hocam sıralama kaç? ben müt ter okuyorum yardımcı olmaya çalışayım. pm açarsanız daha iyi olur hatta konuda iki kişi konuşmayalım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zulema Zahir kullanıcısına yanıt

    Merhabalar hocam, pm atmaya çalıştım ancak kapalı diyor. Benimkinin açık olması lazım tekrar kontrol etmeye çalışacağım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.