Şimdi Ara

Yeni mezun olmama rağmen 4 yıl tecil görünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba temmuz 2021 de mezun olmama rağmen tecilim 2026 yılına kadar gözüküyor e devlette. 2 yıl olması gerekirken 4 yıl gözüküyor yani neden böyle bir şey olmuş olabilir daha önce başına gelen var mı?




  • İstediğin zaman tecilini bozabiliyorsun zaten. Yeni mezun biri için 4 sene tecil bence iyi bir şey. İş başvurularında sana önemli artı sağlar. Baktın olmadı bozarsın tecili olur biter

  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkwood0

    İstediğin zaman tecilini bozabiliyorsun zaten. Yeni mezun biri için 4 sene tecil bence iyi bir şey. İş başvurularında sana önemli artı sağlar. Baktın olmadı bozarsın tecili olur biter

    Hocam onu biliyorum ama sonuçta bir hata var gibi şimdi 2025 de çıkıp bana sen asker kaçağısın demesinler  

  • O tecil öğrenci olduğunuz dönemden kalma tecil olabilir. Üniversiteler(4 yıllık) kendini sağlama almak için 8 yıl veya 28 yaşın sonuna kadar tecil yapıyorlar. Mezun olduktan sonra da topu size ve şubeye atıyorlar.

    O tarih güncellenecektir. 4 sene var diye güvenmeyiniz. Mezun olanlar için mezuniyet tarihi üstüne 2 yıl tecil hakkınız var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: a-f-h

    O tecil öğrenci olduğunuz dönemden kalma tecil olabilir. Üniversiteler(4 yıllık) kendini sağlama almak için 8 yıl veya 28 yaşın sonuna kadar tecil yapıyorlar. Mezun olduktan sonra da topu size ve şubeye atıyorlar.

    O tarih güncellenecektir. 4 sene var diye güvenmeyiniz. Mezun olanlar için mezuniyet tarihi üstüne 2 yıl tecil hakkınız var.

    Anladım hocam teşekkürler

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.