Şimdi Ara

Halı Yıkama İncelikleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Halı Yıkama Sanattır

    Halı Yıkama İncelikleri halı yıkama işini severek yapmak her işte olduğu gibi fark yaratır. Halı yıkamanın sanatımı olur diyeceksiniz evet olur çünkü halılar ilk üretim amacından günümüze kadar gelmesiyle ev dekor ürünlerinin başını çekmektedir. İnce ilmekler, el emeği dokumalar, ruhumuza ve evimize uyum sağlayan motifler ile hayatımıza renk katarlar. Peki bu rengarenk, özenle dokunmuş halıları yıkamak sizce basit olabilir mi ?

    Halı Temizleme Özen İster

    Halılar dokunduğu ipliğin türüne bağlı olarak çok değişik formlarda üretilmektedir. El dokuması halılar, bünyan halıları, iran halıları ve makine halıları gibi onlarca farklı çeşidi vardır. Tüm bu farklığı bilmek ve uygun şekilde yıkamak gerekir. Günümüzde halı yıkama fabrikasyon sistemle yapılmaktadır bunun en iyi örneği tabi ki Star Halı Yıkama . Fakat fabrikasyon sistem ile halılarınızı kaba düzen yıkatamazsınız işinin ehli ve işini özveriyle yapan kurumsal bir halı yıkama firması olması gerekmektedir.

    Çünkü işini bilmeyen halı yıkamacılar halılarınızı temizlemeye çalışırken halılarınıza geri dönüşü mümkün olmayan hasarlar vermektedir. Bu hasarların bir kısmı gözle görülür olsa da büyük bir kısmı gözle görülmeyen kumaşın ilmek ve ipliklerinin deforme olmasından kaynaklanır.

    Bebek Şampuanı Varda Halı Şampuanı Olmaz Mı

    Bebeklerle ne alaka der gibisiniz, bize göre çok alakası var. Çünkü biz işimizi severek ve isteyerek yapıyoruz. Konu başlığından da anlaşılacağı gibi halı yıkama incelikleri derken tam olarak şunu kastediyoruz. Halılar bizim en hassas davranmamız gereken yanımız bu sebepten dolayı halıları yıkarken özel halı şampuanları kullanıyoruz. Kullandığımız şampuanlar yüksek hijyen gücüne sahip olduklarından dolayı halılarınızı tertemiz yıkarken aynı zaman dokumasında kullanılan ipliğin ilk gün ki kadar yumuşak ve dayanıklı olmasını sağlıyor.

    Halılarımı Evde Yıkasam Param Cebimde Kalır

    Çok mantıklı bir tercih diye bilir miyiz ? Tabi ki HAYIR . Örnek verecek olursak 6 metre kare bir makine halısını evde yıkamanın maliyeti 120 ₺ ‘yi bulurken Fabrika sisteminde yıkama sadece 30 ₺ dolayısıyla halı yıkama inceliklerini anlatırken halı nasıl yıkanır derken halı nasıl yıkanmaz da dedik. Maliyetler ve hijyen açısından halı evde yıkanmaz yıkanmamalı. Tabi ki tercih sizin.


    Halı Yıkama İncelikleri



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.