Şimdi Ara

Honda Dio Tavsiye Edermisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Yaklaşık 6 yıldır aktif otomobil kullanıcısıyım. Son 1 aydır motorlara olan ilgi ve hevesim aşırı derece de arttı. Bunun başlıca sebepleri bulunduğum şehirde trafiğin bazen aşırı yoğun olması, aracı evimden 5-10 dk mesafeli boş bulduğum alanlara koyuyor oluşum, bakım maliyeti arızalar vesaire vesaire. Ama en büyük sorunum trafik.

    A1 - A2 ehliyetim yok, tez vakitte alıcam.
    Genellikle kız arkadaşımı işten alıp eve bırakmakta (evlerimiz çok yakın, evden onun iş yeri 3-4km-ş.içi güzergah) ve kendim ara sıra işe gidip gelmekte kullanıcam (ev iş arası 15km yolun 3te2si çevre yolu radar dolu max hız zaten 80-90).

    Şimdi bu durumları göz önünde bulundurarak son 1 ayda en çok kafama yatan model Honda Dio oldu. En azından mekanik aksamı diğer çinli rakiplerine göre daha sağlam ve uzun ömürlü olur diye düşünüyorum.

    Küçük cc olacağı için vitesi de gereksiz buluyorum otomatik olması da avantajlı geliyor. Pcx’i epey inceledim daha güzel ama 10k fark var değmez gibi geliyor.

    Küçük kardeşim de 50lik çin malı al 80-100lük kit takdir gayış gibi olsun diyor :)

    Velhasıl, genelde iki kişi binicez sayılır, ortalama hatta düşük kilolarda insanlarız. 110luk dio sizce yokuşsuz düz yollarda 2 kişi ile çok mu ağır kalır? Hani öyle uçsun kaçsın derdim yok zaten şehir içi 50 yapsa yeter artar bile. Bazen de ben işe gidip gelirken tek başımayken yani 80-80 kıyı kıyı işe gitsem gelsem daha da bişey aramam.

    Sizin düşünceleriniz nedir? Dio yerine tavsiyeniz varmıdır yada kardeşimin fikri gibi alternatif fikirleri olanlar da olabilir :)

    Yaşım 25 Eskişehir de ikamet ediyorum.

    Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler ☺️



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodyTravers -- 3 Ağustos 2021; 1:8:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Günlük kullanım için en iyi marka honda. Dio da sorunsuz yakıtı az şehiriçi kullanımına uygun. Ama pcx daha konforlu daha geniş birde dioda arkada 1 tane süspansiyon var. Performans olarakda daha iyi onun dışında teknolojik açıdan pcx mutlu ediyor. Eğer bütçenizi aşmıyorsa pcx alabilirsiniz ama aşıyorsa dio da iyidir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pcx bütçeyi fazlasıyla aşıyor hocam max 25k verebilirim o yüzden dio iyi bir seçenek gibi geliyor.
    Yorumunuz için teşekkürler ☺️

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CodyTravers kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. O zaman dio sizin için biçilmiş kaftan

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.