Şimdi Ara

PC DONUYOR KASIYORR WİNDOS BAŞLATILIYOR YAZISINDA KALIYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda itunes üzerinden telefonumu güncellerken bir anda güncellemeyi yarıda kesti ve telefonum açılmadı. Böyle yapınca da sinirlenip bilgisayarın ekranını sert şekilde kapattım kıracaktım az kalsın iki gündür telefonsuz gezdim sonradan yeni bir bilgisayar bulunca halledebildim. Bilgisayar eski model hp pavillion g6 a8m56ea modeli. kasma ve ısınma yapıyordu ama o ekranı kapatıp açtıktan sonra windows başlatılıyor yazısında kalıp bir türlü bilgisayar açılmamaya başladı. yaklaşık 2-3 saat o ekranda kalıp öyle aanasayfayı açıyor. anasayfa açılsa dahi bilgisayarda f5e basıp yenile bile yapamıyorum çok fazla kasma ve takılma var mouse bile oynatamıyorum. cihazın içinde itunes yedeklerim kaldı fotoğraf video müzik uygulama hepsi oradaydı. bu cihazı nasıl eski hale getirebilirim biostan bir ayar yapabilir miyim güvenli mod ile açmayı ve komut istemiyle güvenli modu denedim internetten baktığım kadarıyla ama birtürlü istediğim sonuca ulaşamadım. itunes yedeğimi alabilsem bilgisayar çöp olsa da olur 10 yıllık alet ama malesef yedeğimi de alamıyorum bu bilgisayarı nasıl çalıştırabilirim acil yardımınıza ihtiyacım var teşekkür ederim.


    windows 7 pro kullanıyorum.








  • muhtemelen o sert kapatmada diske baskı oluşmuş, sürtmeden dolayı da disk okuma problemi yaşıyor.


    yapılacak şey diskteki sistemi çalıştırmak yerine diski çıkartıp harici olarak çalıştırarak itunes yedeğini almanız. tabiiki itunes yedeğinin olduğu sektörlerde hasar oluşmamışsa.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TROJ

    muhtemelen o sert kapatmada diske baskı oluşmuş, sürtmeden dolayı da disk okuma problemi yaşıyor.


    yapılacak şey diskteki sistemi çalıştırmak yerine diski çıkartıp harici olarak çalıştırarak itunes yedeğini almanız. tabiiki itunes yedeğinin olduğu sektörlerde hasar oluşmamışsa.

    hocam diski harddisk kutusuna koyup başka bir bilgisayar aracılığıyla mı alacağız yedeği doğru mu anladım? bilgisayara telefonu bağladım kasmamaya başladı itunes yedeğinin şifresini doğru giriyorum ama yanlış diyor şuan yine dondu zaten tepki vermiyor ekran.

  • güncel

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.