Şimdi Ara

Tıp mı Mühendislik mi kavgasından vazgeçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen seneden beri sürekli aynı olay arkadaşlar hangisini okumak istiyorsanız onu okuyun hele tıpta yurt dışına çıkma amacınız yoksa okumanızı önermem.

    https://twitter.com/manyy_people/status/1421571279493140497 şu tür görüntülere maruz kalıp aylık 8-10 k para ile çalışmak istiyorsanız buyurun yazın.

    Türkiye'de kalacaksanız dahi uzmanlığınızı güzel bir alanda yapıp en azından başarılı olun ki ortalama üstü geliriniz olsun yoksa bu meslek bu ülkede çekilmez.

    Tusa hazırlanacağınıza usmle plab tarzı sınavlara hazırlanmanızı öneririm tek ihtiyacınız olan ingilizce arkadaşlar. Bu forumda bazı arkadaşların bahsettiği gibi zor veya kolay değil bu sınavlar.

    Evet forumdaki bir arkadaşın ağzına sakız ettiği match olayı sıkıntı lakin takip ettiğim insanların hiçbirinin match alması 1-2 yılı geçmedi. amerikada residency yaparken alacağınız ücret 3.5-4k dolar olarak elinize geçer. Evet görece olarak az lakin emin olun türkiyede asistanlık yaparken de 10 k para alacaksınız hangisini seçersiniz siz düşünün.

    Benim söyleyeceklerim bu kadar kimsenin saçma ideallerine göre meslek seçimi yapmayın. Biliyorum ananız babanız bazı meslekler için baskı yapıyor ama onlara göre seçmeyin çok üzülürsünüz.








  • Hocam bazilari o kanı gormek istiyor iste
    Onun icin seciyorlar
    Kim neyi istiyorsa onu yazsin yani
    Once bir arastirmak gerekir meslegi
    Tip a gidenlerde de cok bu
    Maastan ya da prestijden gidiyorlar
    Sonra zorlaniyorlar birakiyorlar
    Ama tam terdi idealistler de var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.