Şimdi Ara

Bu hastalığa sahip olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepinize merhaba. Benim 4 5 aydır çözemedim gizemli bir hastalığım var gitmediğim branş gitmediğim doktor kalmadı tetkikler temiz çıktığı için benlik bir şey yok diyerek gönderiyorlar. Belirtilere gelirsek. Beynim kendini kapatmiş gibi hiç birşey algılamıyor gözlerim de sorun yok ama keskin görmüyor göz kapaklarım çok ağır uykum var gibi odaklanamıyorum. Gün içinde sürekli uyku hali ve halsizlik var hayattan hiç bir şekilde zevk alamıyorum hatta hiç bir duyguyu hissedemiyorum. Bu sıkintılar ortaya çıkmadan önce arabanın lastiğini şişirmekten bile zevk alan bir insandım. Şuanda hiç birsey yapamıyorum arabayı bile zor sürüyorum odaklanamadığım için çoğu yere taksiyle gidiyorum. Karnımda bazen şişkinlik ve gaz oluyor 4 ay önce endoskopi ve kolonoskopi yapildı endoskopide gastrit ciktı,kolonoskopi temiz gastroentoloji doktoru meteospasmyl ve protonium verdi şuanda onları kullanıyorum.
    Noroloji doktoru sürekli uyuma hali,yorgunluk,halsizlik şikayetleri için eeg ve beyin mr çekti temiz fiziksel bir bulgu yok diyerek modiodal verdi hiç bir işe yaramadı psikiatriye çıktım oda prozac yazdı oda fayda etmedi. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım 300 bin tl lik arabam var kullanamiyorum, köyde fındık tarlalarim var ilgilenmek bile istemiyorum hiç birşey umrumda değil üst segment umursamaz bir adam oldum. Hiç bu duygu hissedemiyorum beynim çok kötü durumda arkadaslar ne olursunuz bana yardım edin gitmediğim doktor gitmediğim branş kalmadı ama hiç biri sorun bulamıyor gönderiyor böyle yaşamak istemiyorum ki zaten yaşamak bile denilemez bu hayata.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Kardeşim fiziksel sıkıntılar çıkmamış.Psikiyatri takibinde kalmanı öneririm.İlaç yanında psikoterapi v.s almanda fayda var.

  • Dişte amalgam doldu var mı civa zehirlrnmesi yapabilir. Metal yada tarım ilacı olan bir işle mi meşgulsun meteryal testi dış labvatuarda yaptırmanı ve özel labratuarda 16 çeşit olan bakteri mikrobik testi yaptırmanı tvsiye ederim. Bazı parazit mantrlar bağırsakları ve beyni etkileye biliyor.

    Bu dediklerimi hiç bir özel hastahane bilr yapmıyor özel labratuarlarda 3 5 bine patlayabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İroniMan kullanıcısına yanıt
    Dolgu tarzı birşey yok hocam. Bu testlerin adı nedir bildiğim bir kaç özel lab var onlar yapıyordur muhtemelen. Bu sorundan kurtulmak için 5 bin birşey değil yeter ki bir teşhis koyup tedavi uygulasınlar. Son olarak başka aklina gelen bir neden var mı veya verebileceğin bir tavsiye?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Durumunuz nasıl oldu ?
    Fındık bahçelerinden bahsetmişsiniz oradan tarımsal ilaç zehirlenmesi olabilir. Değilse dehb belirtileriniz var uzman psikiyatrist size öncelikle narkolepsi tedavisi başlar sonra odaklanma sorununuz çözülmezse amfetamin tedavisine geçebilir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.