Şimdi Ara

Axa Sigorta Mağduriyetim.. Tavsiye Başka Sağlık Sigortaları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 6 aylık bebeğimizi kardiyolojiye götürdük. Anlatıyoruz işte doğduktan sonra 4 gün sarılık için hastanede kaldı vesaire bebeğimi anlatıyorum. Doktora! Sekreter kız da doğumdan sonra yoğun bakımda yatmıştır diye not düşmüş yahu sarılık bu sarılık normal.! Axa sigortada Doğuştan diye provizyonu ret ediyor. Şaka gibi Axa yı arıyorum muhatap yok zaten belirli bir saatten sonra. Ulaşamıyoruz Allah korusun acil bir şey olsa yandık. Sonuçta zor dönemlerden geçiyoruz pandemi vesaire herkesin işleri ya düştü ya işten çıkarıldı. Benim aracımın sigorta kasko sağlık sigortası tamamı Axa sigortaya yaptırdık. Şimdi ben böyle bir mağduriyet yaşayıp üstüne 400 TL muayene ücreti ödeyince başka tamamlayıcı sağlık sigortalarına bakıyorum..


    Sizin Önereceğiniz Tamamlayıcı sağlık sigortaları nelerdir? Saçma sapan olaylar yüzünden ret vermeyen sigorta şirketi arıyorum.. :)




  • Hocam merhaba Doğa ,Allianz,Anadolu gibi şirketlere bakmanızı öneririm bilgilerinizi özelden bize iletirseniz yardimci olmak isteriz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sigortanızı değiştirdiniz mi.Bende Axa'ya yaptıracaktımda çok mu sorunlu şirket..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Öncelikle geçmiş olsun.

    Hastalık hikayesi doktor tarafından yazıldığı için provizyon işlemleri bu bilgiler doğrultusunda yürütülmektedir. Doktorun sekreteri hastalık hikayesinde bu ifadeyi belirttiyse kabul edilmemesi doğaldır.

    Yeni doğan bebeklerin doğumdan 15 gün sonra tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamına alınmasının amacı bu doğuştan gelen rahatsızlık var ise ortaya çıkmasıdır.

    Konu ile ilgili olarak acentenize müracaat ettiniz mi? Çocuğunuzun yoğun bakımda yatmadığını ve bebeklerde sıklıkla görülen yeni doğan sarılığı tedavisi gördüğünü şirkete iletebilirdiniz.

    Sağlıklı günler dileriz.

  • Biz Bize Sigorta kullanıcısına yanıt

    Hocam bende size birşey danışayım..Allianz kalp rahatsızlığım olduğu için riskli görüp red etti..Axa acentesi ile konuştum...Axa müşteri kronik hastalığını dese bile sigorta yapar ama sadece onu hastalıkla ilgili ödemeleri yapmaz dedi..Şimdi acenteye güvenip alıp sonra yarı yolda kalmayayım..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gezgin1621 G kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    Allianz TSS özel şartlarında aşağıdaki ifade yer almaktadır.

    Şirketimizde Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünlerinde kesintisiz ilk sigortalılık tarihi öncesinde aşağıda belirtilen hastalık gruplarından herhangi birini geçirmiş kişiler bu ürün kapsamında sigortalanamaz.

    Kalp ve damar sistemi hastalıkları (örnek: Doğumsal Kalp Hastalıkları, İskemik kalp hastalığı, kardiyomiyopati, kalp ritm ve ileti bozuklukları, kalp kapak hastalıkları, kontrolsüz hipertansiyon vs)

    Allianz Sigorta tarafından sigorta kapsamına alınmamanızın nedeni bu şarttır.

    Axa Sigorta'ya başvurduğunuzda, rahatsızlığınızın son durumunu ve geçmişte yapılan tetkikleri şirkete iletmenizi tavsiye ederim. Kalp rahatsızlığı ciddi ve sistematik bir hastalık olduğu için rahatsızlığınızı beyan etmezseniz ilerde sıkıntı yaşayabilirsiniz. Konu ile ilgili olarak ayrıntılı bilgiyi acenteniz mutlaka verecektir.

    Sağlıklı günler dileriz.

  • Biz Bize Sigorta kullanıcısına yanıt

    Bizde Bupa acıbadem var başlangıç tarihi Doğum tarihi olarak görünüyor .


    Kurumsal olarak yapıldı .

  • gezgin1621 G kullanıcısına yanıt

    Açıkcası kontrol amaçlı gittiğimiz halde onu bile ödemedi.. Hastaneden en son yanlış bilgi girildi sonra değiştirildi bunu çalıştığım acenteye belgeleri ile bildirdim yaklaşık 4 ay geçti axa dan HALA ses seda yok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 9 Kasım 2021; 0:18:24 >
  • var mı istanbuldaki hastanelerden faydalanabileceğimiz tamamlayıcı sağlık sigortası? ikamet ili harici çıkmıyor. buradaki hastanelerde çöp gibi özel olmasına rağmen (kırklareli/lüleburgaz)


    ist memorial , acıbadem , medicana gibi hastanelerde geçerli tamamlayıcı sigorta hizmeti istiyorum)

  • SilenthillDream kullanıcısına yanıt

    Şikayetvara yazdınız mı? Genelde baktımda şikayetvara yazılan şikayetleri hemen sonuçlandırmışlarda..

  • gezgin1621 G kullanıcısına yanıt
    Konuyla ilgili takip başlatılmıştır vesaire yazdılar ne arayan var ne soran orasida 3 ay olmuştur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gentlement39 G kullanıcısına yanıt
    Bu hastaneleri arayıp Bilgi alabilirsiniz.. Ben medicanada maphre ve axayi kullandım.. Allianz da yüzde 25 indirim varmış sağlık sigortasında büyük ihtimal oda geçmesi lazım bu hastanelerde yada Alianzi birebir arayıp bu hastanelerde geciyormu diye arayabilirsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.