Şimdi Ara

Sensodyne Pro Mine Diş Macunu Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, geçen migrosta indirimde sensodyne pro mine diş macunu ve fırça vardı neyse aldım kullanmaya başladım 2 güne diş etlerim acımaya, kaşınmaya başladı. Sonraki gün bir dişim ağrımaya başladı başka dişimin altında diş eti iltihap gibi böyle şişti falan. Fırça sert diye dedim heralde gittim yumuşak başka fırça aldım diğerini atıp, sorun devam etti. Sonra macunu değiştirdim normal sensodyne kullandım ertesi gün ağzım düzeldi. Bu ürünü nasıl sürmüşler piyasa anlamadım kardeşimde aynı şikayetleri yaşadı kesinlikle tavsiye etmiyorum indirimsiz hali 50 TL olan bir macun. Belki konuyu birileri görür faydamız olur diye yazıyorum, şikayetvara zaten yazmış herkes şikayetci nasıl satışları devam ediyor bilmiyorum herkeste aynı tip sorunlar.




  • Alerjin yoksa muhtemelen ağız temizliği ile alakalıdır. Alabiliyorsan internette 130-140 liraya oral-b şarjlı diş fırçası var, onu almanı öneririm. Diş ipi yapmıyorsan düzenli yapman gerekiyor. Bende olmuştu diş eti şişmesi ondan biliyorum, fırçalamak kanatır, acıtır falan ama yine de fırçalamak gerekir çünkü esas sebebi diş etiyle diş arasında kalan çürümüş yiyecek kalıntıları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astrian -- 31 Temmuz 2021; 13:37:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bazı macunların alerji yapma ihtimali var diye biliyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Astrian

    Alerjin yoksa muhtemelen ağız temizliği ile alakalıdır. Alabiliyorsan internette 130-140 liraya oral-b şarjlı diş fırçası var, onu almanı öneririm. Diş ipi yapmıyorsan düzenli yapman gerekiyor. Bende olmuştu diş eti şişmesi ondan biliyorum, fırçalamak kanatır, acıtır falan ama yine de fırçalamak gerekir çünkü esas sebebi diş etiyle diş arasında kalan çürümüş yiyecek kalıntıları.

    Alerji yaptı hocam o zaman başka sensodyne kullanıyorum şimdi sıkıntı yok prominede var bi sıkıntı, kardeşimde aynı şekilde olunca ondan yazayım dedim.


    @White Death

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.