Şimdi Ara

2022 YKS Sürecim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2022 YKY Sürecimi bugünden itibaren buraya her hafta 1 kere güncellemek üzere anlatmaya başlıyorum. Şu anda TYT bazlı deneme çalışmalarım oldu onun için ortalama netlerimi şimdilik yolun başında paylaşayım.

    TYT Ortalama Netlerim

    Türkçe: 28-32 Net

    Sosyal: 15-20 Net

    Matematik: 10-15 Net

    Fen: 5-10 Net

    Arkadaşlar her ne kadar sayısal okusam da eşit ağırlık ve sözelden sınava gireceğim hedefte ilk 20k Yeditepe Üniversitesi'nden bir bölüm istiyorum. Fen bilgimin bu kadar az olması eşit ağırlıkçı olsam da endişe verici gene matematik sıkıntılı bir pozisyonda onun için onlara da ağırlık vereceğim şimdi ise hedef netlerimi paylaşacağım bu hedef netlerim 2018 den beri olan tüm sınavlarda istediğim bölümün sıralamasını karşılıyor bu seneki hayli hayli karşılar zaten...

    TYT Hedef Netlerim

    Türkçe: 30-35 Net

    Sosyal: 17-20 Net

    Matematik: 19-25 Net

    Fen: 10-14 Net

    Dediğim gibi TYT bazlı bu hedeflerimi gerçekleştirmeye çalışacağım planlarıma göre umarım Aralık ayının son periyodunda çok yaklaşmış olmam gerekiyor. Bu paylaşımlarımda hafta içi hangi çalışmalarımı da gerçekleştirdiğimi anlatacağım. Çok önemli olaylar geçirmediğim sürece kısa notlar halinde paylaşacağım toplam 46 haftalık bu süreci -büyük ihtimalle tamamını kimse okumaz fakat büyük bir öz çalışma olacak- aktarmaya çalışacağım gelecek hafta görüşmek üzere...


    Güncelleme 0.1: Evet arkadaşlar tekrardan merhaba 1. haftayı atlatmış bulunuyorum. Bu hafta yapılanları anlatmadan önce şu anda yaptığım ve kesinleşen yapmam gereken AYT netlerini paylaşıyorum.

    AYT Ortalama Netlerim

    Matematik: ? Net (Deneme olmadım.)

    Edebiyat: 16-20 Net

    Tarih: 7-10 Net

    Coğrafya: 4-6 Net


    AYT Hedef Netlerim

    Matematik: 20-25 Net

    Edebiyat: 21-24 Net

    Tarih: 8-10 Net

    Coğrafya: 5-6 Net


    Evet şimdi ise bu hafta kaydettiğim gelişmeleri sizlere paylaşayım.


    1.HAFTA


    TYT Alanındaki Gelişmeler

    1) Paragraf: Arkadaşlar "hali hazırda Karekök'ün paragraf soru bankası, Hiper Zeka'nın paragraf soru bankası, Limit'in paragraf soru bankası, Tonguç'un paragrafiks soru bankasını bitirmiştim." Şimdi ise gene Tonguç'un zor bir versiyonu olan Paradoks paragraf denemelerine başladım. Toplam 20 deneme olan bu kitaptan bu hafta deneme 1-2-3-4-5-6-7-8-9'u çözdüm. Başarı istatistiğim bu hafta şöyle:

    Toplam 20 deneme her denemede 20 soru var 9 deneme boyunca ortalamam:

    Toplam 180 soru 140 Doğru 38 Yanlış 2 Boş / 129,75 Net, Deneme Başı 14,4 Net; 25,1 Dakika oluyor. Şimdilik bu zorlukta bu netleri iyi görüyorum haftaya daha da ilerlemeyi düşünüyorum, fikirlerinizi belirtiniz.


    2) Dil Bilgisi: Gene hali hazırda Ses Bilgisi, Yazım Kuralları ve Noktalama işaretlerini bitirmiştim. Bu hafta ise Yapı Bilgisi konusunun anlatımları ve testleri de bitmiş oldu. Kaynak olarak ise Benim Hocam Dil Bilgisi Soru Bankasını kullandım.


    3) Sosyal: -


    4)Matematik: Arkadaşlar matematik olarak eksiklerim sıkı olduğu için 0'dan ... adım tarzı bir serüvene çıktım. Rehber Matematiğin 49 günde TYT matematik videolarını çıkarılan kitapla tasdikleyerek bu hafta 5 günü bitirdim. 5 gün boyunca konu Temel Kavramlardı. Sorularına da çözerek bu konuyu artık bitirdim.


    Aynı zamanda 2020 için çıkarılmış olan Altın Karma serisinden çözdüğüm denemelerdeki boş ve yanlış matematik sorularının analizlerini yaparak toplam 70 soru çözdüm.


    5) Fen: -


    AYT Alanındaki Gelişmeler

    1) Matematik: -


    2)Edebiyat: Edebiyatı yarıladım sayılır bu hafta Benim Hocam, Rüştü Hoca gibi kaynaklardan Divan edebiyatının konu anlatımını bitirdim. Haftaya testlerini çözeceğim.

    3) Tarih: Tarihte uzun bir yol kat ettim gene kaynak olarak Benim Hocam'ın konu anlatımı ve test kitabı ikilisini kullanıyorum.

    Bu hafta Osmanlı'da Kültür ve Medeniyet bitmiş oldu.


    4)Coğrafya: Bütün AYT konularını bitirmiş durumdayım fakat gene Benim Hocam'ın konu anlatımından tekrarlar yaptım ve soru bankasından Hammadde, Ulaşım konularının testlerini çözdüm.


    Evet arkadaşlar 1. hafta böyle geçti düşünceleriniz neler tempom nasıl iyi mi fikir belirtirseniz sevinirim haftaya cumartesi görüşmek üzere...


    2.HAFTA


    TYT Alanındaki Gelişmeler

    1)Paragraf: Arkadaşlar Tonguç'un paradoks paragraf deneme kitabını çözmeye devam ediyorum bu hafta 10-11-12-13-14-15. denemeleri erittim. Ortalama olarak istatistikler şu şekilde (20 soru) genelde 15 net bandında tutundum ve 23 dakika ortalama çözüm süresi oldu.


    2)Dil Bilgisi: Bu hafta çalışma imkanım olmadı ama hali hazırda sözcüğün yapısı noktalama ve yazımı ses bilgisini bitirmiş bulunmaktayım.


    3)Sosyal: Arkadaşlar AYT için coğrafya ve tarih çalışmaya devam ediyorum. Konular zaten bitti sadece test çözdüm bu hafta...


    4)Matematik: 49 günde TYT matematik serisinde 11 günü erittim tam gaz devam...


    5)Fen: Haftaya biyoloji ile başlamayı düşünüyorum.


    AYT Alanındaki Gelişmeler


    1) Matematik: -


    2)Edebiyat: Divan edebiyatı tamamen bitti. Yolu yarıladım haftaya genel tekrar yapıp Tanzimat'a girişeceğim.


    3) Tarih: Tarihte uzun bir yol kat ettim gene kaynak olarak Benim Hocam'ın konu anlatımı ve test kitabı ikilisini kullanıyorum.

    Bu hafta Osmanlı'da gerileme dönemine kadar geldim.


    4)Coğrafya: Bütün AYT konularını bitirmiş durumdayım fakat gene Benim Hocam'ın konu anlatımından tekrarlar yaptım ve soru bankasında Tarım Ormancılık gibi konularının testlerini çözdüm.

    Haftaya görüşmek üzere...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bigmac19 -- 15 Ağustos 2021; 10:28:43 >



  • Matematik basss
  • Takipteyim hocam...
  • Hocam hedeflediğinden daha da yüksek yaparsın bastır başarılar
  • Kolay gelsin dostum.
  • Eyvallah hocam

  • Sağolasın hacım :)

  • Ben de sizi takibe aldım hocam umarım istediğiniz performansı yakalayabilirsiniz gelecek sınavda

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.