Şimdi Ara

LGS Ders Çalışma Günlüğüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün tarih 30.07.2021. 2 Ay boyunca çalışıp, 8. Sınıf sayısal derslerinin 1. Dönem konularını bitirdim. Ağustos ayına girmemize epey az bir vakit kaldığından artık çalışmalarımı biraz daha sıkılaştırmaya başlayacağım. Okullar açılmadan LGS sayısal derslerinin tüm konularını bitirmeyi hedefliyorum. Aynı zamanda da her gün paragraf çözüyorum. Gelelim bugünün planına :


    Öğlene kadar 1 saat kitap oku : Yapıldı


    50 soru paragraf :Yapıldı


    Fen Bilimleri konu çalışması : Yapıldı


    Fen Bilimleri 78 soru (konu) : Yapıldı


    Fen Bilimleri 1. Dönem Tekrarı : Yapıldı


    Fen Bilimleri 27 soru (Dönem Tekrarı) : Yapıldı


    Matematik 55 soru ( Dönem Tekrarı ) : Yapıldı


    Toplam : 210 soru ( Tamamdır )




    Kronometreyle çalışıp, günün sonunda çalışmaların ne kadar zamanda tamamlandığını buraya da fotoğraf olarak koymaya çalışacağım.


    Gün Sonu : Her ne kadar kronometremdeki sayılar 6 saati gösterse de, molalarımdan dolayı ancak akşam 9da bitti. Toplamda 210 soru çözüp bunların 179 sorusunu doğru, 29 sorusunu yanlış cevapladım ve 2 sorusunu da boş bıraktım. Açıkçası bu kadar yanlış yapmak beni biraz üzmedi değil. Ama yine de bu benim kendime yüklendiğim ilk gün. En azından bugünü tamamladığımdan ve pes etmediğimden ötürü sevinçliyim. Şimdi biraz yürüyüş falan yapacağım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daichuoo -- 31 Temmuz 2021; 21:16:17 >







  • Tarih 31.07.2021 sayısal 1. Dönem testlerini bitirdim. Bugün biraz tekrar yapmak istiyorum. Çünkü dün yaptığım doğru-yanlış sayısından memnun değilim ve tekrarlanmasını da istemiyorum. Bu yüzden bugün; dün çözemediğim 30 soruyu tekrar çözmeye çalışacağım. Bugünün planı genel olarak tekrar olacak. Ağustos'ta 2. Dönem konularına giriş yapacağımdan dolayı 1. Dönemi iyi bir şekilde kapatmak istiyorum.



    60 soru paragraf çöz : Yapıldı
    1. Dönem için hazırladığın notları oku : Yapıldı
    Yapamadığın soruları yapmaya çalış (30 soru): Yapıldı



    Bugünün programı hafif fakat bence 1. Dönem tekrarı açısından yararlı olacak. Üstelik dün yapamamış olduğum soruları yapabildiğimi görmek de motivasyonumu artırır diye düşünüyorum.

    Çalışmalarım bittikten sonra Ağustos ayı için program hazırlayacağım. 23 Ağustos'ta gideceğim dershane açılacağından kendimi bir kalıp içine sokmam gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daichuoo -- 1 Ağustos 2021; 10:40:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ağustos ayına girdik. Ben de ufaktan bir konu tablosu çıkarttım. Testler dahil genel olarak 1 ila 3 gün arasında bir konuyu bitirmeye çalışacağım.

    Konu çalış : Yapıldı

    124 matematik sorusu : Yapıldı

    82 matematik sorusu : ( sabaha ertelendi maalesef )

    40 paragraf : Yapıldı ( 3y )


    Bugün ağır bir programım var. Ama bu programı birazcık hafifletsem yarının programı ağır olur. Bu yüzden bu programı uygulamaya karar verdim. Paragrafla başlayacağım. Paragraftan sonra konu çalışıp, biraz soru çözümü izleyeceğim. Anladığımdan tamamıyla eminsem soru çözümüne başlayacağım.

    (Düzenleme) 23.17 : Misafir geldiğinden ve benim de misafirlerle ilgilenmem gerektiğinden epey bir süre derse ara vermek zorunda kaldım. Şu an saat 23.17 ve kalan 116 soruyu bitirmek istiyorum. İlk yarıda zorlanmadım, şimdi de zorlanmayacağımı düşünüyorum. Gerekirse biraz daha geç yatarım. Ama kendimi kendime kanıtlamak istiyorum.

    (Düzenleme) 00.44 : 124 soruya tamamladıktan sonra bunun verimsiz olduğunu düşünmeye başladım. Hem uykum var, hem de sadece bitsin diye çözüyorum. Doğru yapsam bile nasıl doğru onu bile anlayamıyorum. Bu yüzden sabah erkenden kalkıp bugün yetiştieremediğim 82 soruyu çözeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daichuoo -- 2 Ağustos 2021; 0:46:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >





  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.