Şimdi Ara

Bilime güvenin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fauci'nin, Delta ile birlikte artık aşılananların, aşılanmayanlar kadar virüs taşıdığını bu sebeple tekrar herkesin maske takması gerektiğini söylemesi ABD'de bilime(!) güvenenlerin sinirini bozdu.


    Ama bunu en başından söylemişlerdi, mutasyon geçiren virüslerin aşısı olmaz diye.



    Başlığa gelirsek, bilim 1 kurumun veya 1 görüşün tekelinde değildir. "Bilime güvenin" diye geçen seneden beri tek bir tarafın görüşü dayatılıyor. Bilim 1 tek görüş değildir. Bilim tartışmaktır. Para kazanmak için yalanlara alet olmak değildir.


    Bilime güveninMSNBCyoutube
    Dr. Anthony Fauci explains the reason behind the CDC guidance that vaccinated people should mask up in indoor settings amid Covid hotspots.  » Subscribe to MSNBC: http://on.msnbc.com/SubscribeTomsnbc About All In with Chris Hayes: Chris Hayes delivers the biggest news and political stories of the day with a commitment to in-depth reporting that consistently seeks to hold the nation's leaders accountable for their actions. Drawing from his background as a reporter, Hayes at times reports directly from the scene of a news event as it occurs to provide a firsthand account, digging deep and speaking with people who represent different points of view. Hayes brings the nation's officials, legislators, policymakers, and local activists to the table to address key issues affecting communities across America. MSNBC delivers breaking news, in-depth analysis of politics headlines, as well as commentary and informed perspectives. Find video clips and segments from The Rachel Maddow Show, Morning Joe, Meet the Press Daily, The Beat with Ari Melber, Deadline: White House with Nicolle Wallace, All In, Last Word, 11th Hour, and more. Connect with MSNBC Online Visit msnbc.com: http://on.msnbc.com/Readmsnbc Subscribe to MSNBC Newsletter: http://MSNBC.com/NewslettersYouTube Find MSNBC on Facebook: http://on.msnbc.com/Likemsnbc Follow MSNBC on Twitter: http://on.msnbc.com/Followmsnbc Follow MSNBC on Instagram: http://on.msnbc.com/Instamsnbc #MSNBC #Covid #Fauci
    https://www.youtube.com/watch?v=TRc9yKSjkP0&t=201s







  • Bilim nedir, bilim nasıl yapılır sorularını yanıtlayamayacak kişiler sağda solda duydukları için aşı olun, aşı olun diye ortalıkta dolaşıyor.

    Bu kişiler yine birşey anlamadığı için gidip aşı oldular ve kendilerini ölümsüz, hastalıksız, hiç bir şekilde virüs yaymayan insanlar sanıyor.

    Sağlık bakanlığı dürüst olsa, verileri oynamadan, manipüle etmeden yayınlasa güvendikleri dağlara nasıl kar yağdığını görecekler.


    Bunu yapamıyorlarsa bile aşı olduktan 3 gün sonra test yaptırsınlar. Bakalım sonuçları ne çıkacak
  • Bilim nedir, bilim nasıl yapılır sorularını yanıtlayamayacak kişiler sağda solda duydukları için aşı olun, aşı olun diye ortalıkta dolaşıyor.

    Bu kişiler yine birşey anlamadığı için gidip aşı oldular ve kendilerini ölümsüz, hastalıksız, hiç bir şekilde virüs yaymayan insanlar sanıyor.

    Sağlık bakanlığı dürüst olsa, verileri oynamadan, manipüle etmeden yayınlasa güvendikleri dağlara nasıl kar yağdığını görecekler.


    Bunu yapamıyorlarsa bile aşı olduktan 3 gün sonra test yaptırsınlar. Bakalım sonuçları ne çıkacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilime güvenmek mi?

    Bilim dünyasının virologları viroloji enstitülerinde virüs modifikasyonu ve manipulasyonları yapsınlar, bununla yeni salgınlara yol açsınlar, paragöz ilaç firmaları da bunun üzerinden milyar dolarlar kazansınlar, biz de bunlara bilim/biliminsanı mı diyelim ve güvenelim hee?


    Bilime güvenin diyenler de sömürü düzeninin piyonu olup oradan nemalananlardır net.


    Bilime güvenin




  • Ben bu yapay salgınlar sayesinde dünya nüfusunun 2030'da en fazla 4 milyar olacağını düşünüyorum. Daha sadece 5 - 10 milyon kişi ölmüş olabilir, 3. dünya savaşı biyolojik bir savaş aslında ve ölümler 5 milyara kadar çıkacaktır.

  • Komik olan bunu sanki maskenin etki seviyesi çok yüksemiş gibi söylüyor olması.

    Yani aşının korumadığı yerde maske sanki bir fark yaratacak. Maskenin zaten günlük kullanımda enfeksiyonu azaltma oranı %0.1 falandır.

  • Bilimi bulan insan. Fakat insanın yalan söyleme olasılığını düşünemiyorsunuz!

  • şu dünyada bir sahte doktorun parasıyla her yeri satın alıp devletlere tıbbi emirler yağdırdığını, ve sözde "rasyonel düşünceli" bazı kişilerin de onun dediklerini ayet gibi kabul edip, ona riayet etmeyen herkesi bilim düşmanı ilan ettiklerini de gördük.

    insanlık tapacak otorite figürü aramaya meyilli bir yaratık grubu.

    zamanında Bruno ve Galile'ye otoriteyi sorguladığı için idam cezası veren zihniyetin günümüzdeki versiyonu bugün kendisine "bilim destekleyen ilericiler" deyip kendi taptığı popüler şaklabanlara tapınmayı reddeden herkesi "bilim düşmanı gericiler" olarak ilan eden topluluktur.

    aslına bakılırsa, Bruno ve Galile'ye idam cezası veren kişiler günümüzdeki şeytanlardan çok daha masumdular, çünkü bir çıkarları yoktu, sadece yanlış şeylere çok ciddi inanç duyuyorlardı ve doğru bir şey yapıyor olduklarını düşünüyorlardı. günümüzde ise "bilim" sözcüğü: "güce giden yolda her şey mübahtır" prensibi ile hareket eden simsarların sakız ettikleri politik bir maskeye dönüşmüş durumda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 9 Ağustos 2021; 6:48:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Atom bombasını ve silahları geliştiren aynı BİLİM.... Bilim bu virüs/aşı tiyatrosunda görüldüğü gibi kötü amaçlar için kullanılabilir.

  • "Bilime Güvenin" sözünü görünce beni bir gülme aldı ki sormayın :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    "Bilime Güvenin" sözünü görünce beni bir gülme aldı ki sormayın :)

    Bizimki de "bu güce güvenin" diyor bu "güvenme" kavramı küreselci mottosu olmalı....

  • Birbirine tezat kanıtlara rağmen kesin bir sonuca varmadan bilim! tarafından dikte edilen bir şey varsa bu bilime! güvenilir mi?


    Nerede kaldı şüphecilik, nerede kaldı ispat, nerede kaldı kanıt...

    Sonuç?


    Talidomid de bilim ürünü idi ama facia ile sonuçlandı...


    Bilime güvenin
    Bilime güveninen.wikipedia.org
    Thalidomide scandal - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Thalidomide_scandal
  • kadobay kullanıcısına yanıt
    vay be 1960'larda bilim ve tıp adına onbinlerce insan kalıcı şekilde hasar görmüş vay be


    2010'larda da ilaçlardan dolayı kalıcı hasar sorunu devam ediyor. Daha geçenlerde bu forumda biri dedi. Basit bi hastalık için Avelox (Moxifloxacin HCL) adında bir antibiyotik vermişler ve antibiyotiği almaya başladığı gibi kulak çınlaması başlamış 4+ yıldır devam ediyormuş. Bence bu onaylanamaz düzeyde berbat bir kalıcı hasar. Bilimizme göre bu tür durumlar milyonda bir görülen hafif yan etki :) Scientism => Bilimizm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilime güvenenlerin bir kısmının düştüğü durum sanırım buna benzer bir durum idi...

    ha pcr pozitif çıkmasının da kaynağı Ct değerlerinin yüksek tutulmasıydı sanırım...



    Bilime güvenin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 19 Ağustos 2021; 11:27:2 >
  • kadobay kullanıcısına yanıt
    PCR testi poziif cıktı. Favi verdin.
    Tansiyon fırladı kusuyor. Hadi hastaneye.
    Baktın karaciger böbrek etkilenmiş, pozitif ya.
    Bir de azitroyu ekledin yanına kortizonu.
    Tansiyon şeker iyice fırladı akciger ödemlendi.
    Yogun bakıma aldın orada vefat etti.

    Bilim dedikleri bu işte. Deneme tahtası :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplu blok konusu Bilime güvenin 

  • Bu bilgileri twitinde paylaşan doktor twitini silmiş erişilemiyor...


    Ancak bunu teyit eden 19/08/2021 tarihli bir makalede HCQ/azitromisin kombine tedavinin kardiyomiyositler üzerindeki olumsuz etkileri güçlü bir şekilde artırdığını ve hastalarda yüksek mortaliteye neden oldukları açıklanmış.

    Tedavi protokollerinde yer almış. Fakat bazı ülkelerde bu kombine tedavi uygulananlarda mortalite artışları rapor edilmiş ve vazgeçilmiş. Yani insanlar denek olarak kullanılmış.


    Sıkı durun...


    Bu kombine tedavi tüm dünyada yüksek mortaliteye neden olurken Türkiye'de yapılan çalışmalarda yan etkiler kabul edilebilir belirlenmiş?


    Şu soruların cevabını kim verebilir bilemiyorum


    1- Covit 19 tedavi protokollerinde yeralan ve bir çok ülkede uygulanan [Hidrosiklorokin +Azitromisin] kombinasyonu hangi pandemi hastanelerinde uygulandı?

    2- Türkiye'deki uygulamalar sonucunda HCQ/azitromisin tedavisinin kabul edilebilir düzeyde kardiyak etki profiline sahip olduğu şeklinde çalışma sonucunu kimler yayımladı?

    3- Bu kombine tedavi tüm dünyada yüksek mortaliteye neden olurken Türkiye'de kabul edilebilirliği hangi kriterlere göre belirlendi?

    2-Bu kombine tedavinin yan etkilerinden dolayı kaç kişi vefat etti?

    3-Bu vefat edenler covitten mi ölmüş oldu yoksa bu iki ilacın kombine uygulaması ile oluşan yan etkilerden mi vefat etmiş oldular?


    https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.08.19.456950v1


    Bilime güvenin




  • kadobay kullanıcısına yanıt
    Tüm ilaçların yan etkisi vardır. Bunu yıllar önce diş doktorum söylemişti.

    Ben zaten ilaç az kullanıyordum, son 10 yıldır hiç kullanmıyorum ve ilaçlara karşıyım. 5 yıl kadar önce bir arkadaşım aynı anda tetanoz ve kuduz aşısı olduktan sonra beyinde kulak çınlaması yaşadığını söyledikten sonra yaptığım araştırmada aşıların tehlikeli yan etkileri olduğunu gördüm. O yüzden Covid olayından önce bile aşılara karşıydım. HIV virüsüne karşı verilen 3'-AZIDO-3'DEOXYTHYMIDINE AZT Azidothymidin(e) Zidovudin(e) C10H13N5O4
    ilacını araştırın, HIV'ın kendisinden tehlikeli bir kimyasal olduğunu görebilirsiniz. AIDS'e HIV değil AZT yol açıyor dediğimde, bana cahil dediler :) İnsanlar birşey araştırmadan ve inançları ile düşünüyor. Tabi ki hepimiz insanız ve inançlara sahibiz. Fakat onu bağımsız araştırmalarla mı edindik?

    Genel önlem olarak, her tür ilaçtan uzak dururum. İlaçların her türlüsünün en iyi olasılıkla faydasız, en normal olasılıkla zararlı olduğunu düşünürüm. ve bu düşünceyi bağımsız araştırmalarla edindim. Bu düşünceden dolayı herhangi bi sorun yaşamadığım gibi son derece sağlıklıyım.

    Yukardaki bilgileri twitinde paylaşan doktor twitini silmiş derken, belki doktor değil, Twitter'daki adminler de silmiş olabilir, kim bilir?

    Bu konuyla ilgili olarak. 23 yaşında İrlandalı futbolcu Roy Butler, geçtiğimiz hafta ani bir hastalık sonucu öldü. Ölüm haberi yaygın medyada yer aldı, örnek link

    https://www.thesun.ie/sport/football/7466173/roy-butler-special-kid-former-waterford-manager-roddy-collins/

    Medyada bu hastalık için covid denilmedi. Twitter'daki gönderilere göre Roy Butler, Ağustos başında Janssen aşısı oldu, ve o aşının yan etkisi ile öldü. Bu bir iddia. Fakat yaygın medyada ölüm sebebi üzerine net bilgi olmadığı için mantıklı. Şimdi gönderi silme kısmına geliyorum. Reddit'te Roy Butler'ın ölümü üzeerine açılan şu konudaki
    https://www.reddit.com/r/LeagueOfIreland/comments/p6r4bj/exwaterford_united_player_roy_butler_dies_aged_23/

    tüm gönderiler silinmiş. silinme sebebi olarak Reddit Mod'u şunu yazmış: I have had to remove comments from bots and/or antivaxxers spreading vaccine misinformation . Aşı karşıtlarının aşı konusunda yanlış bilgi vermeleri üzerine yorumları silmek zorunda kaldım (!)

    Reddit dahi yorumları siliyor. Twitter, vs hayli hayli siler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alıntı

    metni:
    Tüm ilaçların yan etkisi vardır.

    doğrudur, ancak bazı ilaçlar farklı ilaçlarla kombine kullanıldığında daha etkisiz olabiliyor veya daha yüksek risk gösterebiliyor.

    Hidroksiklorokin ve azitromisinin kombine kullanımı da buna örnek.

    DSÖ nün tedavi protokollerinde yer alması nedeniyle bir çok ülkede fütursuzca bu yöntem kullanılmış. Bazı yerlerde veriler incelenip mortalite ve diğer yan etkilerle ilişkisi tespitler rapor edilmiş.


    Bu yöntem DSÖ nün tedavi protokollerinde vardı biz de uyguladık demek masumiyet mi kazandırıyor. Bilim bu mu şimdi? Türkiye'de yapılan tedavilerde ve uygulamalarda kısa orta uzun vade takip var mı? Bu durum kişinin aşı olduktan veya gördüğü tedaviden kısa süre sonra vefat ettiğinde bunun aşıya veya tedaviye bağlı olmadığı yönündeki açıklamalar ile ortada zaten...


    Bilime güvenin


    http://cms.galenos.com.tr/Uploads/Article_42803/jtsc-12-88.pdf





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.