Şimdi Ara

Neden devletin ve aşı firmalarının söylediğine otomatikman güveniliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Devletler aşı olun diyor. Ama ne demiş Atatürk, iktidar sahipleri ele geçirilebilir, hatta vatana hıyanet içinde bile olabilirler. Uyanın demiş ey gençlik. Aklınızı kiraya vermeyin. Devlet aşı olmayın zararlı deseydi yine inanır mıydınız? Neden aşı üreticileri ve devlet otomatikman doğru söylüyor oluyor? Sakalı mı var bu adamların da güveniyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 26 Temmuz 2021; 21:36:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • aşı karşıtı olanlar, bireysel özgürlüğünü savunuyor güya. bunu da insan hakkı olarak görüyorlar. bu görüşte olanlar, aşıların sayısız insanın hayatını kurtardığını ve sayısız hastalık vakasını önlediklerini bildikleri halde, hatta aşı olamayacak derecede kronik hastalığa sahip olan bireylerin korunmasına da yardımcı olduklarını bildikleri halde, kendileri bu toplu aşılamaya katılamayacak kadar bencil, egoist hareket etmeyi yine de tercih edebiliyorlar. kendileri ölmekten korkarken, başkalarının ölümüne sebep olabileceklerini düşünmeyecek kadar acımasız olabilecekleri akıllarına bile gelmiyor. insanlık daha ölmedi. aşıların acil kullanıma alınması keyfi bir hareket değildir. ortada bir sorun var. sorun olmasa zaten insanlara aşı olmaya yönelik kimse teşvik etmez. korkmaya gerek yok. bazen ölüm gelir sana. bazen de sen gidersin ölüme. kaçış yok, eninde sonunda gelecek karşına. Neden devletin ve aşı firmalarının söylediğine otomatikman güveniliyor?  bu arada güzel bir tablo yapmışlar gerçekten. incelemeye sunalım.


    https://ourworldindata.org/coronavirus/country/united-states?country=



    bu da ikinci link olsun.



    italy covid vaccination rate - Google'da Ara




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 27 Temmuz 2021; 4:15:56 >




  • Dünyada 2 milyar insana aşı yapıldı. Bize aşı yeni gelirken neredeyse nüfüsunun çoğunu aşılayan ülkeler vardı. Buralardan gelen çalışmalara göre aşı vaka ve ölümleri inanılmaz derecede düşürdü. Devlet ve aşı firmaları karar vermiyor, bilim kurulları karar veriyor. Bu ülkelerden gelen çalışmaları bilim insanları inceliyor ve bu aşıyı yapmalı mıyız diye karar veriyorlar. Çin'de 15 kadar aşı üretildi senin diğer 14 aşıdan haberin var mı mesela? Sadece sinovac'ı biliyorsun çünkü diğer aşılar sinovac kadar başarılı olamadı ve ülkeler istemedi.

  • Bence dünyanın derdi şeffaflık. 21. yüzyılda hala propaganda ile insanları kandıramazsınız.


    Bilim, din değildir. Tartışılır. 2020'de bu bitti.

    DSÖ, covid dini oluşturdu.



    Tartışma yok. TV'de artık sadece DSÖ uzmanları var.

    Güvensizliği bu getiriyor.


    Mesela açıklasınlar Malta adasında %84 çift doz aşılıyken nasıl vakalar artıyor?

    İsrail daha birkaç ay öncesine kadar başarı hikayesi olarak sunulurken şimdi neden vakalar artıyor.



    Eğer tartışma biterse, bilim biter. Dogma başlar.


    Neden devletin ve aşı firmalarının söylediğine otomatikman güveniliyor?




  • Küreselciler bir tiyatro oynatıyor ve bunda devletleri maşa olarak kulanıyorlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E27222C63 -- 28 Temmuz 2021; 16:38:8 >
  • Hayatında hiç akademik makale diye bir şey duydun mu?

  • fda sanırım biontech'e şubat 2022 de felan onay verir. gerçi bu kadar aşılamaya istinaden, aşı onay alsa bile sen yine aşı olmazsın sanırım.


    toplumsal bağışıklığın sağlanması için aşı olmak önerilir ve teşvik edilir. aşı olsan da olmasan da virüsü herkes yine yayabilir çünkü; aşı olduktan sonraki "her bedende" yeterince antikor üretilemeyebileceği gibi üretilse bile etkinlik süresinin ne olacağı bilinmediği gibi kontrol de edilememektedir. her insanı %100 kontrol de edemezsin. ama hes kodu ile yayılmayı takip edebilirsin. Neden devletin ve aşı firmalarının söylediğine otomatikman güveniliyor? 


    bak ttb'nin bir yazısı var. tatilde açıldık diye, hem iktidarı hem de sağlık bakanlığını suçluyor. sen de suçluyor musun iktidarı ve sağlık bakanlığını? ben suçlamıyorum. bana kalsa şöyle yapmalılar. aşılama süresini iki ayda bire düşürüp, aşı olana aşıyı yapacaklar, olmayana da bir şey demeyecekler. artık kim öle, kim kala ya da kim sürüne. ta ki herkes tamam artık aşı olalım diyene kadar.. Neden devletin ve aşı firmalarının söylediğine otomatikman güveniliyor? 


    Bilimsel Yolla Pandemiyi Kontrol Etmek Mümkün! İktidar Pandemiyi Yönetmiyor, Ölümlere Neden Oluyor - Koronavirüs (COVID-19) (ttb.org.tr)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 27 Temmuz 2021; 21:55:47 >




  • tabi bu bir serzeniş oldu. yanlışlıklar da olmadı değil. ama eve kapatıyorsun sen çıkıyor, salıyorsun ses çıkıyor, aşı yok ses çıkıyor, aşı getiriyorsun ses çıkıyor. e bakıyorsun hastalık var, ölüm var, hastaneler dolup taşıyor. yalan olan nedir? Neden devletin ve aşı firmalarının söylediğine otomatikman güveniliyor?  gerçek olan bir şey var o da virüs. denk gelmesini bekliyorsan hiç acele etme. eninde sonunda gelecek herkese diye düşünüyorum. bunu ikinci kez yazıyorum forumda.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.