Şimdi Ara

Güvenli araç satış sistemi hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,


    Bir konu hakkında bilgi vereyim, bayram öncesi 2. el araba aldım. Noter işlemlerini Ümraniye'de yaptık, gitmeden satıcıya dedim ben önden havale yapmam, noterde elden verebilirim ücreti ama o şekilde de para taşımak istemiyorum. Vakıfbank güvenli araç sistemini kullanalım diye önerdim, kabul etti (sanırım tüm bankalarda var bu sistem ancak açıklaması vs. en iyi Vakıfbank'ta idi).


    Vakıfbank internette tarif edildiği şekilde işlemleri, havaleyi vs. yaptık ardından notere gittik, noter zaten satış ekranını açtığında onlara sistem uyarı vermiş, güvenli araç satış sistemi ile ödeniyor diye. Noter sordu, evet dedik, şaşırdılar, sistem 1 yıldır aktif ama ilk kez birileri kullanacak dediler. Sistem zaten noter ile entegre, noter işlemi yaptı, sorun olmadığını anlamak için evraklarımızı vermedi. Satıcı hesabına paranın geçtiğini söyleyince (işlemden 3-4 dk sonra) evrakları verdiler. Sistemin işleyişi Vakıfbank sitesinde mevcut, tavsiye ederim. Üzerimizde para taşımadan, paraya hiç dokunmadan işlemi yaptık.


    Vakıfbank gönderilen paranın içinde 20 TL komisyon kesiyor, araç satış tutarından bağımsız olarak. Hem alıcı hem satıcı Vakıfbank hesabı kullanmadık, başka bankadan EFT yaptım, satıcı da parasını başka bankaya aldı.




  • gel sen şimdi bunu karşı tarafa anlat.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.