Şimdi Ara

Polisaj Makinası Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cok profesyonel olmayan iş gorecek f/p denilebilecek hangimarka onerirsiniz neye dikkat etmek gerekir ? Fiyat olarak 250-350 TL bandında ne alınabilir ? Max extra, Maxstar , Attlas ,Anadolu strong , deko, pro jcb plus,bulldozer, grazier, gator, impact power, bohrer, staxx power , banco, italy style , assur pro, rowermax, jetta powertools, procat plus, leopard , darweek gibi markalar bu fiyat aralıklarında bilinen sitelerde...Acıkcası arada kendi aracıma yapacagım pasta cila işlemleri için uygun bir makina arıyorum. bilinen ikinci el sitesinde de dewalt ve makita gibi makinaların replikaları satılıyor bu fiyatlara ama kararsız kaldım ne onerirsiniz ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosverbe -- 25 Temmuz 2021; 1:3:46 >



  • Attlass att 1200p alın. Hafif makine. Amatör olanların neredeyse hepsi 1. devirde bayılıyor zaten. Hatta duranları bile var.Bu makinenin tek kötü yanı hangi ayarda hangi devirde yazmıyor.


    Max extra mx6165'te olabilir.Buda makita çakmasına benziyor. Birde catpower var aslında oda düşünebilir ama onla ilgili devresi ile ilgili sorun yaşayanlar olmuş.


    Diger bahsettiginiz çakma ürünlerin servisini zor bulursunuz. Belki de bu ürünler hep birbirine benziyor parçalarıda uyar belki bu çakmalarda iş görür ama bilemiyorum.Bence çakmalardan uzak durun.

    Max extra,attlas,cat power,kl pro gibi ürün gamı geniş markalara bakın.En azından servisi yaygın olsun.


    Alışkın olmayınca makinede agır olunca yoruluyorsunuz.Haif makine kolaylık fiyat aralıgınızda en hafif makine atlass att1200p.Amatör olarak işinizi görür.


    Bütçeniz biraz daha fazla olsaydı ikinci elde klpro felan bakın diyecektim.İkinci el makine biraz riskli ikinci el klpro alacagınıza sıfır attlass,max extra,catpower alın daha iyi.


    Ben atlass att1200 p bir defa kullandım sorun yaşamadım.Birinci devirde bayılıyor ama durmuyor.Zaten 1. devirde ürünü yayıyorsunuz.2. ve 3. devirde bir sorun yaşamadım.


    Sadece cila uygulayacaksanız elle yapın boşuna polisaj makinesi almayın.


    Polisaj süngeri/keçesi ve pasta/cila polisaj makinesi kadar para yiyor ona göre.Pasta işi ayrıca çok yoruyor panel panel gidin.Ayrıca en ufak hatanızda boyayı yakma durumunuz var yada boyayı açabilirsiniz.Özellikle plastik parçalara dikkat edin.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.