Şimdi Ara

Türknet 42 Gündür VDSL2'ye Geçişi Sağlamıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce 16 mbit internet kullanıyordum. TürkTelekom bulunduğum bölgeye VDSL2'yi getirdi. YAPA Altyapısında olduğum için 42 gündür 100 mbit internete geçişim sağlanmadı. 100 mbit interneti kullanmam için VAE'ye geçmem gerekli. VAE'ye geçiş bu kadar zor olmaması gerek. Eğer VDSL2 altyapısına geçemeyeceksek bu altyapının yapılmasını ne anlamı var! Yani bu kadar da olmaz. Abone süresine göre kıyaslamak doğru değil elbette ama yine de 4 yıldır TürkNet kullanan sadık müşteriyim. Bu ay sonuna kadar benim internetim VDSL2'ye geçmezse başka internet sağlayıcı firmaya geçiş yapacağım. BTK'ya bile şikayet ettim. Bir sonuç alamadım maalesef. Buradan @TurkNetDestek nickli arkadaş yardımcı olmaya çalışıyor. Benim abonelik no sizde vardır. Lütfen artık somut bir adım atın!




  • YAPAdan VAEye geçmek çok zor. Bunu şöyle düşünün, bir aileye sonradan evlat olarak katılabilir misiniz ? TurkTelekom kendi abonesi olmayan, kendi cebine para vermeyen adama port vermek istemiyor. Bunu TurkNet de istemiyor çünkü siz şu an 100 lira veriyorsunuz bunun tamamı TurkNete gidiyor. Ama siz TurkTelekom altyapısına geçince 30 lirası TurkTelekoma gidecek ve TurkNetin geliri azalacak. Bu yüzden her iki firma da geçiş yapılmasını istemiyor. En mantıklısı kapatın TurkNet hattı, sıfırdan TurkTelekom telefon hattı açtırın ve o hatta TurkNet internet başvurusu yapın.

  • Merhaba, Vae dönüşüm işlemleri için başvurunuzu yaptık. Yerleşik operatör tarafından onay verilmesini bekliyoruz. Onay verildiğinde dönüşüm işlemlerini tamamlayarak size bilgi vereceğiz. Konuyu ben de yakından takip ediyorum.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler öncelikle cevabınız için. Ama hep bu tarz cevaplar veriliyor. Türk telekom başvuruyu neden reddediyor, bu durumu anlamıyorum. Lütfen sizden ricam kesin bir cevap verin. Kesin VAE'ye geçişim sağlanacak mi? Ona göre hareket edeceğim. Eğer kabul etmiyorlarsa söyleyin başka internet sağlayıcısına geçeyim hocam. Uygulamadan baktım ilk ticketı 42 gün önce açmışım. O günden bu yana 42 gündür VAE'ye nasıl geçiş olmuyor anlamış değilim. Maalesef araştırdığımda bu yapadan vaeye geçişte Türknet sorun çıkartıyormuş. Lütfen kesin bir cevap verin. Bu ay sonuna kadar bekleyeceğim. 4 yıldır Türknet kullanıyorum, bir sorunla karşılaşmadım. Bu yüzden ay sonuna kadar bekleyeceğim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagropa kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol ettiğimde 22.07.2021 20:08' de net uzmanı arkadaşım sizinle görüşme sağlayarak VAE geçiş işlemlerinizin devam ettiği konusunda bilgi vermiş. Arka planda takibini yapıyor ve gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Merhabalar hocam, lütfen bugün Türknet Saha ekiplerini gönderin. Uygulamadan 24 saat içinde ekiplerimiz gelecek dendi. Gelen giden yok. Türk Telekom altyapı çalışmalarını tamamladı. Geriye sadece Türknet ekiplerin gelip internet sinyalini vermesi, ayarlaması kaldı. Ben home office iş yapıyorum. Uygulamadaki birimler yardımcı olmuyor. Kargolarım birikti. Online olarak kurduğumuz tedarik sistemine internet olmadığı için erişemiyorum. Müşteriler kargom nerede diye aramaya başladı. Lütfen ama lütfen yardım edin. Somut bir adım atın bugün ekipleri gönderin. Yarın işbaşı yapayım. Kargoları en geç mutlaka çıkarmam lazım. Bilgilerim sizde vardı sanırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagropa kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüm. İşlemlerinizin önceliğini net uzmanı arkadaşıma ilettim ve kendisi kontrol ederek size dönüş sağlayacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.