Şimdi Ara

Samsung telefonların telefoto lensleri yeni bir özelliğe kavuşuyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung telefonların telefoto lensleri yeni bir özelliğe kavuşuyor!



    Akıllı telefonlar, her geçen gün daha da iyi kameralara kavuşuyor. Google ve Apple, kullanımı basit kamera uygulamaları sunarken, Sony ve Samsung gibi firmalar, kullanıcılara daha profesyonel bir deneyim yaşatma opsiyonu sunuyor.



    Telefoto lenslere Pro mod desteği geliyor



    Samsung’un bir süredir sahip olduğu pro modu, Galaxy S21’in çıkışı ile, geniş açılı lensler için de kullanıma sunulmuştu. Görünüşe göre Samsung, pro modunu daha da genişletmeyi düşünüyor. Samsung’un forumunda, Samsung’un kamera geliştirme biriminde görev alan bir çalışanın açıklamasına göre, Samsung’un pro kamera modu, yakında telefoto lensler için de kullanıma sunulacak.



    Samsung telefonların telefoto lensleri yeni bir özelliğe kavuşuyor!



    Telefoto lensler için pro mod özelliğinin bu modellere gelmesi oldukça mümkün: Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy 20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20 FE, Galaxy S21, Galaxy S21+, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Note 10, Galaxy Note 10+, Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy A72, Galaxy Fold, ve Galaxy Z Fold 2.



    Telefoto lenslerin pro moduna sahip olması, oldukça kullanışlı olacaktır. Pro mod ile ISO, pozlama süresi, denklaşör hızı, beyaz dengesi gibi bir çok değer kullanıcı tarafından ayarlanabilecek. Yeni gelecek özellik, basit kullanımdan sıkılan ve daha profesyonel bir deneyim isteyen kullanıcıları memnun edecektir.




    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/samsung-flagships-soon-very-critical-camera-feature/



  • Samsung telefonların telefoto lensleri yeni bir özelliğe kavuşuyor!
  • samsung yapar apple kopyalar. üstüne birde utanmadan yalan söyleyerek ilk biz yaptık der

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizce kamerayı çok önemseyen birisi için iphone 12 serisinden bir telefon mu yoksa samsunglardan bir şey mi?

    Androide ön yargım var ama kamera konusu zayıf noktam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877

    Arkadaşlar sizce kamerayı çok önemseyen birisi için iphone 12 serisinden bir telefon mu yoksa samsunglardan bir şey mi?

    Androide ön yargım var ama kamera konusu zayıf noktam.

    kesinlikle iphone hocam. Siz bakmayın sanal testlere. Çokça karşılaştırma videosu izledim. hepsinde android telefonlar daha canlı renklere, daha keskin bir fotoğraf kalitesine sahipti. Ama gerçek öyle olmuyor ne yazık ki. iPhone 5s im vardı zamanında. Eski fotoğraflarıma bakıyorum. 5s le çekilen fotoğraflar huaweinin şu an güncel orta segemnt telefonlarından çok daha iyi. güncel olarak xz1 kullanıyorum. Değiştirmeyi düşünüyorum. param olsa kesinlikle iphone alırım. Android sevenlere saygım var. Ben de kullanıyorum dediğim gibi. Ama asla bir iphone kamerası yapamıyorlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.