Şimdi Ara

Yazılımdan para kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amacım çok para kazanmak değil. Günde 4-5 saat çalışıp 50tl gibi bi para kazansam yeter ek gelir olsun diye. C,C++, python ve java biliyorum ingilizcem de var önerebileceğiniz bi çalışma tarzı var mı ?




  • 4-5 saate 50tl çok az. Kendini geliştir günde asgari ücret kazanırsın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4-5 saate 50tl çok az. Kendini geliştir günde asgari ücret kazanırsın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nasıl?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilsem burda mı olurum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gidin ÖĞRENİN GİDİN Sevin, programla işi az çalışmak ile çok para kazanılacak bir sektör değildir! Zahmet ister! Eğer birde öğrenmekte zahmet yaşarsan kaçarsın! ÇABUK SIKILANLARA GÖRE BİR SEKTÖR DEĞİLDİR!

  • ikincisi az para kazanmak ile yapılmaz çünkü zahmet fazla onara göre para istersin fakat bunda tutarlı ol! çok para istersen ilk başta kaçarlar!


    Maalesef piyasa tutturmak için piyasaya göre haraket etmek zorundasın!

  • Hiç uğraşma Kripto botu yaz binance rest apiden pythonla programla.Al bi tane raspberry pi en dandigi bile olur.7/24 çalıştir.Günluk 50 lira istersen cok rahat yapabilirsin.Fakat al sat stratejilerini iyi analiz etmen gerekir.Min zararla optimal karı yuksek olasilikla tutturan bir strateji uzerinden git.Indikatorsuz de yapabilirsin ama programin az biraz olsun bilince ihtiyaci var.Yolu kisaltacak hizli sonuca ulastiracak bir bilinc entegre etmen lazim ki ortaya kayda deger birseyler ciksin.Supertrend rsi iftrsi macd vs bi ton indikator var.Hepsinin matematiksel formulleri var.Hepsinin olmasada bazi temel indikatorlerin hazir kutuphaneleri dahi var.Olmayanlari da matematiksel formullerden kendin kodlarsin.Madem python da biliyorsun.Az cok teknik ingilizce vs de var.Kodlama kismi en basiti.Burada ihtiyacin olan tek birsey var.Yuksek dogruluk sunan dogru al sat stratejisini keşfetmek.Google da arattiginda yok şu şu indikatorlerler yok bilmem yuzde 100 kazancmis falanmis geç onlari s.ktiret.Sadece tradinwievi aç grafiklerden indikatorlerden kendince kurcala keşfet arastir.Birden fazla indikator grafigini ust uste bindir.Yeterince zaman ayirip kafanda ampul yanip hemen kodlamaliyim diyene kadar kurcala.Dogru yere odaklandiginda kazanamaman icin hicbir sebeb yok.Binance apisi icin nasil kullanilacagini kilavuzlarla acikliyor.Api key olusturup connect ol ve gunluk aylik saatlik istegine gire grafik verisi çek.Ve o verileri indikatorlere işlettir.Bu hesaplamalari sonsuz dongude 7/24 sekilde calisacak bicimde kodla at rpi ye bitti gitti iste.Mobilden takip edersin hesabini isyedigin yerden.Tum bunlari yaparken aklinda hic hesaba katmadigin harika fikirler dahi gelebilir.Yeterince kurcalarsan finans dalinda epey gelistirirsin bile kendini öyle diyim.Amac para kazanmaksa neler neler var yazilimda.Sonra sıkıcı da degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.