Şimdi Ara

SEDAT PEKER'İN AKİBETİNİ BİLEN VAR MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • X_S!nS! kullanıcısına yanıt

    Kamuoyu.


    Halkın çoğunluğu, aşağılık, adi bir suçluya Türkiye Cumhuriyeti Içişleri Bakani'ndan fazla güveniyor. Bu da SP'in matah bir sey olmasindan değil, SS ve RTE avanesinin curumuslugunden dolayi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

    söylemiş olduğunuz düşüncede kamuoyunda akla gelen fikirlerden ancak unutulmamalıdırki istihbaharat teşkilatları çok farklı algılar üzerinden bir nevi "cambaza bak" oyunlarıyla istediklerini elde etmeye çalışır.Buradada ben görüyorumki bazı kesimler sizin düşündüğünüz gibi fikirlere sahipken bazılarıda tam tersi peker korkutuldu yada anlaşıldı şeklinde düşünüyor.Bana görede temelde oluşturulmak istenilen algıda buydu.Peker bu süreçte hangi tarafda olduğu algısı sürekli olarak gizemli tutulursa kullanışlı aparat olarak elde tutulmayada devam eder.Bİr kişinin gizemi ve etkisi biter yada tamamen kaybolursada fişide çekilir.Pekerin ise daha kullanılma ömrü bitmiş değil benim görüşüm.


    Sonuç itibariyle hangi düşünceye sahip olursak olalım en temel sonuç olarak bilinen konu pekerin mevcut hükümet değişmeden Türkiye'ye döneme ihtimali sıfırdır.

    Önceki mesajımda belirttiğim üzere peker video mesajlarına muhtemelen seçim sürecine girildiği dönem devam edecek ve elinde kalan (yada benim düşünceme göre BAE istihbaharatının elde edeceği bir takım dosyaları) bilgileri açıklamaya başlayacaktır.Son atılacak kurşunda erdoğana olacakdır.şimdiden eldeki tüm kozlar harcanmak istenmiyor çünkü daha 1 ay öncesinde peker videoları ortalığı kasıp kavururken bugün unutuldu çünkü ortada seçim süreci yok.erdoğanla hesaplaşma videosu konusuda bu yüzden rafa kaldırıldı.


    soyluyu ise asıl destekleyen ve arkasında duran mhp dir.bahçeli bunca iddia sonrasında soyluya destek olmasaydı soylu şuan bakanlıktan alınmıştı.ayrıca soylu adına medyada tek çalışan aparatlar özışık ve veyis ateşde değil.soylu gibi konumu güçlü insanlar için 1 veyis gider 100 veyis gelir.yani "peker medya ayağını bitirdi" söyleminiz gerçekçi bir yaklaşım değil,öyle olsaydı soylunun durum ve konumu olduğu gibi devam etmezdi ve emin olun soylu bu olaylar sonrası seçtiği yada seçeceği medya kişilerini daha dikkatli seçmiştir ve açık yaratacak kişileri ayıklıyordur.Benim gördüğüm soylu tam manasıyla devlet koruması altına alınmış vaziyette ve sanılanın aksine soylu akp içinde değil tam tersine mhp de bahçeli yerine geçmeyi istiyor.Bu noktada taraftarlarıda bir hayli fazla.


    kısacası kişilere odaklı düşünerek sonuç çıkarmaya çalışırsak çoğu zaman yanılgıya düşeriz.Bana göre peker videolarının asıl amacı erken seçim sürecinin fitilini ateşleyecek olayları başlatmak üzerineydi ama başarılı olamadı ancak seçim süreci hattına girildiği zamanda pekerin suskunluğunu bitireceklerdir ve elde ne kayıtlar-videolar var o zaman öğreneceğiz ülke olarak.



    Alıntıları Göster

    bae istihbarati vs diyince isi dis guclere bagliyorsun. orada ayriyiz ve bunu simdilik kabul etmem mumkun degil. kaldiki bu anlattiklarini (sp'in) ve fazlasini bir cok ulkenin istihbarati detayiyla biliyordur. hatta el ustu bir gazeteci bile bu iddaalara yonelik bir cok bilgiye ulasabilir teyyit edebilir.


    Tek sorun bu iddaalara ki ben iddaa demiyorum cunki kimseden elle tutulur bir yalanlama gelmedi, devleti yonetenlerin alehinde olusu ve malesef sistemin ellerinde oyuncak olmasindan kaynakli hukukun islemeyisi. binlerce savcidan 1 tanesi bile sedat pekerin yer, zaman, isim dahi vermesine ragmen yav ne oluyor gercekmi bu diyip sorusturma acmamis olmasi her seyden daha vahim. Simdi bunlari peker bilmiyormu tabiki adi gibi biliyor. Ne yapiyor butun bu suclulari/suclari bir nevi kayit altina aliyor. Gun gelecek bunlar arastirilacak.


    Belki ben yanilirim veya sen veya ikimizde ters kose olabiliriz ama senin bae istihbarati fantazi bir yaklasim. Cunku ellerine bir sey gecmez ulke ici kendi meselemiz. Ha suriye ile ilgili 2000 tir silah vs dersen onu zaten baska devletlerin haberi veya istegi olmadan yapabilmen imkansiz. Birak tirlar dolusu silahi senin ne zaman ossurdugunu dahi bilirler. Kokain icinde ayni sey. kisaca bae istihbaratindan bir cacik olmaz.


    Videolari neden sonlandirdi, tayyip agabeyi ile vedalasirmi, secimi mi bekler hepsini ileriki zamanlarda gorur ona gore neyin pesinde oldugunu biraz daha net anlariz.  





  • tweet atmış corona olduk ailece diyor ve kapanışta yine soylu'ya laf döşemeyi ihmal etmiyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hulkibey

    Kamuoyu.


    Halkın çoğunluğu, aşağılık, adi bir suçluya Türkiye Cumhuriyeti Içişleri Bakani'ndan fazla güveniyor. Bu da SP'in matah bir sey olmasindan değil, SS ve RTE avanesinin curumuslugunden dolayi.

    Birileri bu herife bilgi sizdiriyor bu kim ? Erdoganmi yoksa Akp'nin icinden birilerimi ? Zira SS'in Berat Albayrak ile arasinda savas var !

  • zippocakmak kullanıcısına yanıt

    Kim takar videoları sedati.

    Herkesin sedattan daha önemli işleri var. Geçim sıkıntısı var. Kendi derdi dururken sedatla mi uğraşacak. Geldi geçti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eagleoneye

    Kim takar videoları sedati.

    Herkesin sedattan daha önemli işleri var. Geçim sıkıntısı var. Kendi derdi dururken sedatla mi uğraşacak. Geldi geçti.

    Adam videolarında senin neden geçim sıkıntısı çektiğinin sebebini anlatiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zippocakmak kullanıcısına yanıt

    İyide onu herkes biliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.