Şimdi Ara

Etrafımdaki AKP' liler Mülteci Konusunda Aşırı Sinirlenmiş Durumdalar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    şuan ki kadar tepki veren akpli yoktu çünkü ekonomi daha iyiydi ve bahane bulabiliyorlardı, şuan hiçbir destek noktaları olmadıkları için mecburen eleştiriyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ya ben en çok Suriyelileri Avrupa'ya göndereceğine inanan gerizekalıları merak ediyorum.


    Ordusu olan ve kararlılığı olan her ülke sınırlarını kapatmaya muktedirdir.


    İlk başta hazırlıksız yakalandılar, ama sonradan göndermeye çalıştığımız Suriyelileri döverek, gazlayarak gerisingeri postaladılar.


    Milyonlarca insanı tek tek ayıklayıp geri göndermek çok zor bir iş. Bunları böyle kontrolsüzce alıp şehirlere salmak ağır vatan hainliğidir.


    Bu tip konularda insanlar genellikle hafife alıyor.


    Tam rakam belli değil, ama en azından 5 milyon kişiden bahsediyoruz. Sırf bu iş için belki devletin onbinlerce belki daha fazla yeni polis istihdam etmesi gerekir. Yoksa polis normal işini gücünü tamamen bırakıp bunları tespit edip yakalamaya çalışacak.


    Direnenler olacak. Zor kullanılması gerekecek. Birileri bunları cep telefonları ile kaydedip internete yayacak. Bu da hem yurt içerisinde hem de yurt dışında işi güçleştiren konular olacak.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: th9

    şuan ki kadar tepki veren akpli yoktu çünkü ekonomi daha iyiydi ve bahane bulabiliyorlardı, şuan hiçbir destek noktaları olmadıkları için mecburen eleştiriyorlar.

    Ekonomi iyi falan değildi. Senelerdir dökülüyor, şuan zirve yaptı sadece. Toplumun %70i suri istemiyordu, şuan 80 90. Rakamları salladım. O dönemde anket takip ediyordum şimdi araştırıp bulamıcam. Ama net hatırlıyorum. Akplilerinde çoğu suri istemiyordu.


    Bunu AB ye şirinlik olsun diye dillendirmediklerini düşünüyorum. İnsan hakları ve ümmetçilik de mezesi.

  • Onlar her konuda sinirli öfkeli muhalif arkadaşlarımla konuşuyorum hiçbiri bu kadar dert yanmıyor iktidara oy veren kesimle konuşuyorum her konudan şikayetçiler aynı adamlar seçim günü geldiğinde bastık ampüle Reisimiz Erdoğan diye geziyorlar müstehak müstehak gerek buradaki muhaliflerin, gerekse diğer mecralardaki muhaliflerin dilinde tüy bitti herkes uyardı yapmayın etmeyin diye o zamanlar tuzları şimdiye nazaran biraz daha kuruydu ölene kadar akp kafasındaydılar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    ekonominin o dönemde iyi olmadığını bende biliyorum, sizin dediğinizle aynı şeyi diyorum aslında.ülkenin çoğunluğu akpye karşı olunca muhalefetde cesaretlendi ve konuşmaya başladı, 20 senedir iktidarda olan ve tüm medya kontrolü elinde olan bir partiye muhalif olmak kolay değil, zaten 1 sene öncesine kadar millet ittifakı kazanamaz gözüyle bakılıyordu ve aniden millet ittifakı kazanır denmeye başlandı.bunun en önemli etkisi muhalefetin yaptığı doğru hamlelerdir, siz yeterli bulmuyor olabilirsiniz fakat şuan ki yükselişiyle millet ittifakını tebrik etmek gerekiyor.ekrem imamoğlu tarafında ise tammen ismini temiz tutmaya çalışıyorlar, kk bu konularda daha ön plana çıkarılıyor.zamanı gelince artık kim cb adayı olucaksa o zaman suriyeliler, afganlar konusunda net söylemlerde bulunur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th9 -- 25 Temmuz 2021; 1:55:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anadolu insanı çıkarcıdır çıkarı bitene kadar bir şeyi umursamaz, şimdi kazık bunlara girince ses çıkarmaya başladılar, ilk zamanlarda ensar diyorlardı.

  • Beter olsunlar inşallah, Allah'ım fazlasını yaşatsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mülteciler sayesinde işçilik ücretleri baskılanıyor ve halk fakirleştiriliyor.

  • Sonuç: Bas ampüle muğa..yim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.