Şimdi Ara

bayram namazına hiç gitmedim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İstediğim konuyu yapıp yapmakta da özgürüm.İster bugün okuduğum duayı yazarım ister TÜRKLERİN ATASI ATATÜRKÜ överim la sana hesap mı verecem.İsminde hayır yok zaten ehmat ne la,suriyeli misin afgan mısın ? hayırdır ? herkes yerini bilecek,yerini bildirmeyene bildiririz.


    @ehmet04

  • Bildirsene senin seviyene düşüp sana hakaret etmeyecegim sen nasıl 2 lisans mezunusun sana insanlara on yargılı mi olmayı öğrettiler isme göre yorum yapan adam dan nasıl dini bilgilendiren mesajlar bekleyebiliriz senin amacın dini kötülemek ama eline yüzüne bulaştırdım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-B3C93D2DD

    Bildirsene senin seviyene düşüp sana hakaret etmeyecegim sen nasıl 2 lisans mezunusun sana insanlara on yargılı mi olmayı öğrettiler isme göre yorum yapan adam dan nasıl dini bilgilendiren mesajlar bekleyebiliriz senin amacın dini kötülemek ama eline yüzüne bulaştırdım

    Senin gibi arapçıları çok ağlattım,dahada ağlatacağım,yatmaya yeriniz yok,az ötede havla la.

  • sen kim oluyorsunda beni arapçı islam profili içine koyuyorsun! arada anlamsız yazmak için yazdığın boş konularına denk geliyorum boş herifin tekisin yorumlarında konularında alayı boş senin gibi boşa yorum yaptığım için özür dilerim.

    yedi yirmidört dh de takılan biri olmadığım için bildirimlerimde kapalı bide senin boş konuna yaptığım yorumumu mu takip edicem?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.