Şimdi Ara

Astra J cosmo afl far açma-kapama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. 2014 Model 1.6 cdti cosmo araç aldım. Daha öncesinde nasıldı bilmiyorum ama bugün aracıma sport/tour ve geri görüş uygulamaı yapıldı. CD600 almıştım o programlandı. Sport tuşuna basınca gösterge rengi kırmızı olmadığı için gösterge paneli için bir programlama yapıldı. Sonrasında aracımda afl açmak için sinyali iki defa ileri ittiğimde açıldığını ancak aynı hareketi tekrar yaptığımda uzun far asistanını kapatmadığını fark ettim. Yanlış hatırlamıyor isem tekrar iki defa ileri ittiğimde uzun far asistanı kapalı yazıyordu diye hatırlıyorum ancak şu an yazmıyor ve kapanmıyor. Uzunları yakıp biraz bekliyorum sonra kısaya alıyorum öyle kapanıyor ama devre dışı bırakıldı yazmıyor. Rica etsem aynı araca sahip arkadaşlar bilgi verebilir mi? Uzun far asistanı bu şekilde mi sizde de?




  • Tamamen dediğiniz şekilde çalışıyor hocam. 2015 HB Cosmo var bende de. Müdahale edilmedi bir yerine ve sistem aynı. Sizinki de normal canınızı sıkmayın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ferrecious

    Tamamen dediğiniz şekilde çalışıyor hocam. 2015 HB Cosmo var bende de. Müdahale edilmedi bir yerine ve sistem aynı. Sizinki de normal canınızı sıkmayın.

    Bilgi için çok teşekkür ederim hocam

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.