Şimdi Ara

Xbox Series, PS5'i geçti: Haziran ayının en çok gelir elde eden konsolu oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
8.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben ps5 aldim baktim oyunlar çok pahalı ve kısıtlı son durum bir sene kadar kullanıp oyunlar tatmin edici sekilde indirime girmez ise satarım gider xbox a geçiş yaparız... Sony iyi ama oyun yoksa konsol bana bakıyor ben konsola :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yenfiz

    Ben ps5 aldim baktim oyunlar çok pahalı ve kısıtlı son durum bir sene kadar kullanıp oyunlar tatmin edici sekilde indirime girmez ise satarım gider xbox a geçiş yaparız... Sony iyi ama oyun yoksa konsol bana bakıyor ben konsola :)

    En son fanboylar Ps'de 7 oyun var Xbox'da sıfır oyun var diyorlardı Sackboy falan sayıyorlardı onlara bakın.  Ben Xbox'da oyun oynamaktan yoruldum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkadanak -- 20 Temmuz 2021; 11:23:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üretmesi gereken tek konsolu kullanıcılar kapış kapış alsın diye ufak ufak piyasaya salan Sony'e ders olur mu diye düşünüyorum ama PSBOY'lar olduğu sürece sanmıyorum.

  • Valla ben Oyuna bakarım.Kim kaliteli Oyun çıkarırsa onu alırım Ps5 var zaten Xbox da çıkarmaya başlarsada onuda alıcam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xbox'un bu konsolu gerçekten güzel. Almayı isterdim açıkçası.

  • aykut291 A kullanıcısına yanıt
    Kral fabrikatör falan mısın 😁

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sony’nin bu fiyat politikasıyla geçemezse döverler zaten adamı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xbox kullanıcısı olarak bana bu tür haberler çok aşağılayıcı geliyor. Tamam tek bir alet alınacak olursa en iyi seçenek Xbox ama oyunlar hem pc hem de xCloud’a geldiği için hep en çok satan PS olucak bir ay Xbox kendi çıktığı ülkede fazla sattı diye haber yapılması bence çok aşağılayıcı ve küçük düşürücü. Neyse Phill abim en yakın zamanda asıl kral oyunların fragmanı gösterir ve çıkış tarihi verir umarım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xboxta gamepass ile tanıştığımdan berri oyuna 1 tl vermedim.Denemeyen arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ps5 sahibi olarak çok sevindim bu habere son yaşanan olaylardan dolayı sonynin totosu iyice kalkmıştı helal olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Series s ve ps5 sahibi olarak yazıyorum.
    Xbox vakti değerli olanlar için daha kullanışlı bir cihaz. Gamepass al, bir ton oyun var. İndir istediğini oyna. Ufak şeylerden mutlu olan biriyseniz vakit geçirmek için tetris bile çok iyi geliyor.
    Ps5'i ise daha çok grafik ve hikaye odaklı ağır oyunlar için kullanıyorum. İkisininde birbirine göre artıları ve eksileri var. Ps5 menü dizaynı olsun, store'u olsun daha kaliteli bi hava sunuyor. Ancak bu nesil Sony çok yanlış adımlar attı ve bence daha neslin başında Microsoft'un gerisinde kaldı bence..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xbox, Türkiye gibi fakir Ortadoğu ülkelerinde güzel rakamlar yakalasa da bu nesilde de PlayStation’ın en iyi ihtimalle yarısı kadar satacak gibi gözüküyor. Şu an zayıf kardeşi S ile toplam satışları PS5’in yarısının biraz altında. Avrupalının gamepass gibi bir derdi yok tüm baba oyunlar onlara 60-70 lira olduğu için. Zaten gamepass oyunlarının da %90ı telefon oyunundan hallice. PS5 alana kadar xbox almıştım. Yenilik hissettirmemişti. Kol aynı kol, yazılım aynı yazılım, konsola özel oyunu yok, gamepass oyunlarını zaten üyeliğimle PC’de oynayabiliyordum. PS5 aldığım gibi zor zar da olsa sattım zarar ederek. İleride güzel oyunlar çıkarırlarsa yeniden alıp PS5in yanına koyabilirim ama şu an açıkçası steam deck almak daha mantıklı gözüküyor. Xbox oyunlarını da (steamde olmasa bile Windows yükleyerek) pc oyunlarını da oynatan bu yeni platform özellikle series s almayı epey mantıksız hale getirecek bana göre.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Avrupa, Asya, UK da PS5 fark atıyor. Stok sıkıntısı var, xbox'cılar biraz sevinsin sonra yine PS5 fark atar. Oyunlarıyla ezip geçmesi de büyük başarı :))

  • berkbozkus kullanıcısına yanıt
    Fiyat sadece bizim gibi ülkelere vuruyor yalnız, Avrupa ülkelerinde fiyatlar benzer iki konsolun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Snmzalp S kullanıcısına yanıt
    Oyun fiyatları ve servislerden bahsediyorum. Sadece ülkemizde değil çoğu ülkede protesto ediliyor Sony’nin fiyat ve servis politikası.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • YshtolaRhul7017 Y kullanıcısına yanıt
    Sanki Xbox one döneminde ms kocaman değildi.
    Daha yazılım yapamıyor ms, XSX yazılımı yüzünden tam potansiyelini kullanamıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ahmetoyunbros A kullanıcısına yanıt
    Hocam yazilim yapamiyor derken? Windows microsoftun bir yazilimi....sanirim söylemeye çaliştiğiniz şeyi eksik söylediniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Artizt kullanıcısına yanıt
    Yani, keşke yapmasaydı W10'un iyi bir işletim sistemi olduğunu söyleyebilecek var mı?
    Yakında pc alacam ve W10 kullanacağım ama kesinlikle zorunlu olarak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • darkfearofthedark kullanıcısına yanıt
    Bir kere yarısı kadar satmış demişsiniz öyle bir şey yok Microsoft hiçbir nesilde satış miktarını açıklamamıştır tamamen sallamasyon yazmışsınız. 2.si Gamepass avrupa amerikanın umrunda değil demişsiniz şuanda kaç milyon aktif abonesi var internetten girip haberlere bakabilirsiniz emin olun.psnin bu nesilde sattığı bütün yeni nesil oyunların parasını 2 ayda çıkarıyordur. 3.sü gamepass %90 mobil oyunlardan halllice demişsiniz :D buna bir şey demek istemiyorum kendi oyun zevkinize uymuyor diye mobil oyun olmuş olmuyor :D yani bir şeyler yazarken biraz objektif olun bazı yerlerde haklısınız kol olarak yenilik sunmaması, arayüzün hala aynı olması tarzı şeyler hoş şeyler değil yeni nesili tam olarak yansıtmıyor. Neyse iyi günler dilerim iyi bayramlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sony müritleri konuya gelememis lol

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.